as neseniai ieskojau klaipedoje progines sukneles, tai apsilankaiu tik trijuose salonuose - Magnum imperium, Malonumas55 ir Ruta. Tai aptarnavimas visuose neblogas buvo, gal Magnum imperium labiausiai patiko.
Labiausiai nustebino, kad malonume tiek mazai pasirinkimo, maniau ten didelis salonas, ir kad jusu ispeiktoje Rutoje buvo daugiausia sukneliu, kurios buvo tinkamos.
Magnum Imperium taip pat buvo labai graziu, bet nebuvo graziu tokios spalvos kaip man reikejo
Savo vestuvine suknele issinuomavau salone "Eva" Vytauto pr. Kaune. Labai patenkinta suknele,aptarnavimas labai malonus
siaip sukneles ieskojau labai ilgai
tiesiog zinojau ko noriu ir nelabai kur ka rasdavau
kol kas esu patenkinta tuo salonu
QUOTE(syggguta @ 2009 06 10, 14:59)
Savo vestuvine suknele issinuomavau salone "Eva" Vytauto pr. Kaune. Labai patenkinta suknele,aptarnavimas labai malonus
siaip sukneles ieskojau labai ilgai
tiesiog zinojau ko noriu ir nelabai kur ka rasdavau
kol kas esu patenkinta tuo salonu 
Siaip tai cia informacija apie salonus KLAIPEDOJE
Savi suknę vestuvinę pirkau Gariūnose. Tačiau neseniai buvau vestuvėse, tai apėjau visus Klaipėdoje salonus, kainos tai nežmoniškos man pasirodė. Mano sesuo eidama į vestuves prieš 3 metus atrado vieną suknelių nuomos saloną Gargžduose. Dabar jis randasi prie pat stoties. Ten ir labai gražios suknės ir kainos prieinamos. Tai mes visuomet ten važiuojame. Šią vasarą kai vestuvėse buvome tai išsirinkau suknelę už 150 Lt, o Klaipėdoje tokia suknė už 200-300 LT. Ir man labai tiko, nes dabar ir madinga ir kaip
patogu buvo.
QUOTE(rakell @ 2009 05 12, 22:42)
as neseniai ieskojau klaipedoje progines sukneles, tai apsilankaiu tik trijuose salonuose - Magnum imperium, Malonumas55 ir Ruta. Tai aptarnavimas visuose neblogas buvo, gal Magnum imperium labiausiai patiko.
Labiausiai nustebino, kad malonume tiek mazai pasirinkimo, maniau ten didelis salonas, ir kad jusu ispeiktoje Rutoje buvo daugiausia sukneliu, kurios buvo tinkamos.
Magnum Imperium taip pat buvo labai graziu, bet nebuvo graziu tokios spalvos kaip man reikejo 
nors mano vesele nusimato tik vasara bet jau dabar labai smalsu buvo pamatyti save su suknute
Po to nuejom i Magnum Imperium (tada jau ir pati matavaus) merginos aisku paklause kokiai datai reik suknutes, bijojau sakyt bet pasakiau ir nebuvo jokiu problemu... persimatavau gal koki 10 sukniu...Visos buvo labai gazutes... Mergaites sake kad galima jei kazkas patinka uzsisakyti o kai atves nauja kolekcija galima bus pasimatuot is naujuju suknuciu ir taip sakant pakeisti suknute
kituose salonuose kolkas nesilankiau, bet labai lauksiu kol i Magnum imperium atves naujas kolekcijas ir vel ten eisiu
Labukas merginos, kas gali rekomenduoti Vilniuje nebrangius vestuviniu sukneliu salonus?
Aciu is anksto
QUOTE(Sherlly @ 2009 03 16, 16:40)
Sveikos, klaipedietes,
norejau jusu pasiklausti apie Vestuviu mados salona Klapedoje, Taikos g.
Ka apie ji manote? matote vestuviu parodoje nusiziurejau viena is ju sukneliu, labai ji jau grazi
galvoju vaziuot i Klaipeda ja matuotis ir issinuomot, bet pati esu is Vilniaus
norejau jusu pasiklausti apie Vestuviu mados salona Klapedoje, Taikos g.
Ka apie ji manote? matote vestuviu parodoje nusiziurejau viena is ju sukneliu, labai ji jau grazi
galvoju vaziuot i Klaipeda ja matuotis ir issinuomot, bet pati esu is Vilniaus
nieko gero ten nemaciau , kainos uzkeltos, o suknutes nesutvarkytos labai
Merginos,kurios noretu sutaupyti,siulau uzeiti i Odeonos tinklapi,jie uzsidare ir isparduoda visas sukneles.Isigijau vestuvine suknyte tik uz 700lt,ji visiskai nauja,net su etikete.Visos sukneles angliskos.Savininke viska isparduoda is namu,labai maloni moteris.Tiesa pasakius nesitikejau,kad atejusi i namus rasiu toki pasirinkima. Pasiziurekite http://www.vestuvinesukneles.webs.com gal ir jus ka rasite sau tinkamo
Savaja radau MAGNUMINPERIUM
ir pasirinkimas ir aptarnavimas man labai patiko, teko lankytis neviename salone niekur neapreke , bet ispudzio nepaliko. o va naujojoje Peleneje labai grazu bet labai nepatiko "varymas " ant kitu salonu , as manau taip negrazu tikrai
ir kainytes ten labai dideles ,na gal nukris nes salonas naujas
ir pasirinkimas ir aptarnavimas man labai patiko, teko lankytis neviename salone niekur neapreke , bet ispudzio nepaliko. o va naujojoje Peleneje labai grazu bet labai nepatiko "varymas " ant kitu salonu , as manau taip negrazu tikrai
Mergaites, kokios kainos tam Magnum Imperium salone?
Nes kai uzejau i Pelene, tai vos nenumiriau, kai pasake kainas
QUOTE(Princese_Leja @ 2010 04 17, 19:19)
Mergaites, kokios kainos tam Magnum Imperium salone?
Nes kai uzejau i Pelene, tai vos nenumiriau, kai pasake kainas 
Pelenėj tikrai nežmoniškos kainelės, Magnum Imperium perpus pigiau
Ačiū, Smagi. Va tada jau padoriau, nes mano biudžetėlis labai ribotas
O dar turint galvoje, kad gyvenu beveik šalia šio salono, tai išvis