Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

QUOTE(damselfly @ 2010 05 07, 13:13)
As sakyciau kad klaipedoje pagrindiniai salonai yra magnum imperium, kelmute, malonumas, pelene, na gal dar fiesta ir elegancija. Cia mano subjektyvi nuomone... smile.gif

Sveikutės, spejome apeiti keleta salonų, gal todėl suspėjome, kad mums niekur neužkliuvo, dėl tam tikrų dalykėlių kurie mano manymu turetų būti, salono aptarnavimas, bei malonus ir šiltas bendravimas, pagaliau aplinka, įvairi ir nejaukiai šalta. Mes kaip ir praskubėjome, gal nepamatėme dėl savo išrankumo tu suknučiu. Bet kaip gali kitaip, užeini į saloną ir atsiduri nejaukioje aplinkoje, aptarnavimo nesugebėjimu ir šaltu bendravimu, pamatyti tai ko atėjei, nusiteikes ir įsitiknęs rasti tai svarbiai šventei nuostabią suknutę. Nebuvome dar salonuose Kelmutėje ir Pelenėje. Bet teko šiandiena nuvykti į šeiminėlė 2010 m. paroda ir kaipsyk pamatėme bevykstantį renginį vestuvinių suknelių pasirodymą. Taip fainiai nusiteikėme i visa šita renginį, suknutės tiesiog mūsų akyse tirpo wub.gif . Labai gražios ir tokios išskirtinės, mane su draugėmis sužavėjo. Pasirodo, nebuvome salone Kelmutėje ir Pelenėje, bet Pelenė pristatė suknučių kolekcijas ir mums taip patiko, kad mes pirmadienį su drauge tiesiu taikymu i šį saloniuką. Nebelauksime Jūsų komentarų, tiesiog nebeturėsime laiko jų sulaukti nes esu tikra, kad mano draugė jau rado tai ko mes taip ieškojome. smile.gif Bet dar gal viskas priklausys nuo išrankumo, aplinkos ir aptarnavimo. O gal ir sugryšime prie komentarų. schmoll.gif
Atsakyti
Na juk suknytes ne pagal komentarus reikia rinktis... o ir klaipedoje nera tiek daug salonu, kad vien del "vitrinos" atsisakytume uzeiti... kartais gal salonas ir nepatinka (jo interjeras, aptarnavimas)... bet randame ten savo ta vienintele idealia suknute... ir ka daryti??.... neimti vien del to, kad buvo salta matuotis??

Fainiai mergaitems, kurios is anksto zinojo ko nori ir is pirmo matavimosi rado suknute.... as pvz apejau daugeli salonu klp, kai kuriuose buvau net kelis kartus... ir savaja radau tik po ilgu matavimu...ir kaip tik tame salone, kuriame sukneles buvo grazios, bet atmosfera, aptarnavimas labiau patiko kitur...

Plius kartais mums ant manekeniu patinka vieni modeliai, taciau ant musu figuru atrodo baisiai.... man taip buvo su graikiskomis ir zuvytes forma... kurios labai patiko per vestuviu parodoje vykusia demonstracija... tai teko ieskoti kitokios... ir cia ne isrankumas...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(damselfly @ 2010 05 16, 15:48)
Na juk suknytes ne pagal komentarus reikia rinktis... o ir klaipedoje nera tiek daug salonu, kad vien del "vitrinos" atsisakytume uzeiti... kartais gal salonas ir nepatinka (jo interjeras, aptarnavimas)... bet randame ten savo ta vienintele idealia suknute... ir ka daryti??.... neimti vien del to, kad buvo salta matuotis??

Fainiai mergaitems, kurios is anksto zinojo ko nori ir is pirmo matavimosi rado suknute.... as pvz apejau daugeli salonu klp, kai kuriuose buvau net kelis kartus... ir savaja radau tik po ilgu matavimu...ir kaip tik tame salone, kuriame sukneles buvo grazios, bet atmosfera, aptarnavimas labiau patiko kitur...

Plius kartais mums ant manekeniu patinka vieni modeliai, taciau ant musu figuru atrodo baisiai.... man taip buvo su graikiskomis ir zuvytes forma... kurios labai patiko per vestuviu parodoje vykusia demonstracija... tai teko ieskoti kitokios... ir cia ne isrankumas...smile.gif

Labukas, galeciau labai ilgai gincytis ir po viso sito buciau visiskai teisi. Tam ir laiko neskirsiu. Kas turi savyje ir ant saves tai ko pats esi vertas, tai tikrai daug ka reiskia mums merginoms. Mums reikia ta puikia diena buti super...ir skirtis nuo kitu tuom kuom esame mes vertos. Mums merginoms reikia daug silumos, puikaus zodzio ir mielo malonaus aptarnavimo. As nei kiek neapsirikau uzejusi su drauge i salona Pelene. Superinis aptarnavimas, puiki aplinka. Kainos pagal kokybe, labai zemos. Nenuskalbtos, naujos ir labai superines suknutes. Siulyciau daug kam patirti toki miela ir jauku aptarnavima. Tikiu, kad ir daugelis jusu rasite cia sau ta, ka mes radome. P.S tam mes ir esame cia, kad komentarai padeda kartais apsispresti ir patiketi tuom, bet kartais labai apsirinkame. Geriau nerasyti, o isitikinti tik paciam pabuvus ir tikiu, kad viskas butu kitaip nei cia daugelis rasanciu.
Atsakyti
Idomus teiginys, kad esate teisi biggrin.gif
Man asmeniskai didelio skirtumo nera, is kur pirkti ar nuomotis suknele, svarbu, kad suknele tiktu ir patiktu..
Zinoma, aptarnavimas daro savo, bet kai uz aptarnavima reikia labai stipriai permoketi - irgi ne kas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wunderbar @ 2010 05 24, 23:26)
Idomus teiginys, kad esate teisi biggrin.gif
Man asmeniskai didelio skirtumo nera, is kur pirkti ar nuomotis suknele, svarbu, kad suknele tiktu ir patiktu..
Zinoma, aptarnavimas daro savo, bet kai uz aptarnavima reikia labai stipriai permoketi - irgi ne kas smile.gif

Pritariu thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif
gal zinote kokiu firmu sukneles nuomoja salonas Elit? bigsmile.gif
Atsakyti
Labuka, gal matėt kuri klaipėdos salonuose tokių suknelių nuomai wub.gif
user posted image
Atsakyti
As issinuomavau salone ELIT.. tokia suknele kurios niekur nesu maciusi, nej kazkuriuose kituose salonuose nej radus internete... Nuomos kaina 2000lt, suknute as desiuos pirma, ji tokia balta, kad net eina i melinuma... Kiekvienam salone ejau ir tos visos man suknutes pasirode pageltusios...
Ypac Malonume 55... dar su mama pagalvojom, kad cia tik duoda matavimuisi tokias sukneles... bet kai paklausem... pasake, kad jas tik isvalo pries vestuves...
Taip pat, kaip paklausem ar dar iki manes nuomuosit kam nors, pasake kad tikrai nuomuosim, jei tik kas susidomes... cia toks musu biznis...

Elit salono savininke labai maloni... ir gerai ismananti savo darba... Visdelto tikiuosi nenusivilsiu....
Atsakyti
Sveikos, nepykit kad labai intensyviai neieskau, tik noriu klausti gal kas Siluteje nuomojosi suknele? gal koki salona galite parekomenduoti? blush2.gif
Atsakyti
Ir as tarsiu grazius zodzius apie salona Pelene Klaipedoje. 4u.gif
tikrai nesu darbuotoja ar kokia savininke, tik patenkinta busima nuotaka, radusi nuostabia suknele.
Busiu pirma nuotaka su issirinkta suknyte ir tuo patenkinta, nes baltumas garantuotas ir siaip jausmas kitoks, lyg nusipirkai-panesiojai-atiduodi, paskolini kitai lotuliukas.gif

Pelenes darbuotojos tikrai savo darba ismanancios, issiklausines, patars, pades kuo gali ir dar susaudys vizitiniu jei reikes smile.gif
Atsakyti
sveikos paneles.jo cia prisiskaiciau visokiu nuomoniu,bet kai reiks man issirinkt tai manau bus sunki uzduotis.reiks aplankyt ne viena salona,kad galeciau ka issirinkt.aisku geriausia atejei pamatei,patiko ir issirinkai.tik as galvoju ar nebus man sunku issirinkt suknele pries menesi iki vestuviu.ar bus imanoma.gal kam teko rinktis.
g.gif
Atsakyti
as turejau savaite sukneles issirinkimui. bet zinoma iki paciu vestuviu dar buvo like keli menesiai. pradzioj buvo baisu, o kas jei nerasiu... Klaipedoje yra nemazai salonu ir ivairiu sukneliu! tik reikia drasiai eiti ir matuotis kuo ivairesnius modelius.
Peleneje pataria ne daugiau 3 sukneliu - na as ta diena matavausi kokia 15 ivairiuose salonuose. kai uzsidejau ta vienintele is kart buvo aisku, nes jauciausi labai gerai ir nebenorejau jos nusiimti. beje, savaja radau, vestuviu mados namuose.
Atsakyti