Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek depiliuojat bikinio sritį?-2dalis

QUOTE(Gritė @ 2005 08 04, 10:01)
Palieku kokį kelių cm ruoželį ar trikampiuką, kad nelikčiau visai basa  blush2.gif  ir ilgam ramu.

Kaip ilgam? g.gif Ilgiau, nei su peiliukais skutant?
Atsakyti
QUOTE(N-e-s-t-a @ 2005 08 04, 13:33)
O aš pabandžiau Johnsosn kremą po skutimo. Švelnina odą ir lėtina augimą. Kvapas ypač malonus manovyreliui  mirksiukas.gif
Na gal yra ir pigesnių gerų priemonių, bet aš pabandžiau šitą ir nesigailiu.

ka per kremas? kiek kainuoja? kaip atrodo?
ir man reikia, kasko po depiliacijos intymiai vietelei...
Atsakyti
Johnsosn toks balta sbuteliukas ružavu dangteliu. Nepamenu kiekio (apie 500 ar 700 g). kaina apie 9 Lt Droge pas mus. Parašyta kad lėtina plaukelių augimą. Na šiaip jį ne tik po skutimo reikia naudoti, bet ir paskui reguliarai, tai atseit lečiau atauga plaukeliai. Nors aš tik po skutimo naudoju ir man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrijaana @ 2005 08 04, 13:39)
Kaip ilgam?  g.gif  Ilgiau, nei su peiliukais skutant?

Ramu ta prasme, kad jokių sudirginimų, nes skusdama peiliukais tai vis tekdavo daugiau-maziau nepatogumų iškentėti.
Atsakyti
QUOTE(N-e-s-t-a @ 2005 08 04, 14:16)
Johnsosn toks balta sbuteliukas ružavu dangteliu. Nepamenu kiekio (apie 500 ar 700 g). kaina apie 9 Lt Droge pas mus.

čia rimtai tokia kaina? unsure.gif Vasaros pradžioje šis kremas Droge beveik 14 Lt. kainavo cool.gif
Atsakyti
doh.gif visai pamiršau, kai pirkau nuolaidos pas mus buvo. Tai tikroji kaina gali būti ir didesnė. (negi sutaupiau 5 Lt? thumbup.gif )
Atsakyti
As skutu su peiliuku "Venus",",man l gerai,nes jis svelnus,nebijau isipjaut thumbup.gif . vargina tai,kad labai greit atauga,bet vaskas tokioj jautrioj srity unsure.gif . As visada depiliuojuosi "braziliskai"-palieku tik maza juostele priekyje:p
Atsakyti
Tas Johnson losjonas,stabdantis plaukeliu augima kvepia skaniai,bet efektto,tai nepastebejau schmoll.gif .
Atsakyti
QUOTE(N-e-s-t-a @ 2005 08 04, 14:31)
doh.gif  visai pamiršau, kai pirkau nuolaidos pas mus buvo. Tai tikroji kaina gali būti ir didesnė. (negi sutaupiau 5 Lt?  thumbup.gif )

O kada pirkai? g.gif Kažin dar ir dabar tokia kaina? unsure.gif
Atsakyti
Aš tą vietelę depiliuoju kremu „Tanita“ jautriai odai. Perku „Droge“, kainuoja maždaug 5 Lt. Tą patį ir pažastims naudoju. Kol kas jokių alergijų nepasitaikė.
Atsakyti
QUOTE(kropka @ 2005 08 03, 01:30)
Tik klausimas, kokio ilgio turi buti tas gelynas, nes kazkas minejo, kad jai bus apskutinetas nieko nesigaus, zodziu turi buti pakankamai paaugintas.
Tai kaip ten yr  g.gif

Merginos, tai koks gi ilgis tu grozybiu turi buti, kad vaskas jas nusinestu biggrin.gif blink.gif biggrin.gif blink.gif
Atsakyti
Sveikos, as irgi pries tris savaites isbadziau karsta depiliacija vasku. Skausmas buvo pragariskas, ypac prie klitorio(galvojau eisiu lauk) bet poto skausmo viskas gerai. Ir oda normaliai reagvo, nors as kaip pirmam kartui biski drastiskai pavariau - braziliska, nu tik su juostele. Dabar jau vel laikas pribrendo eisiu, As kaip kad is Jonavos tai radau taska superini: bikini tik 10Lt ir labai preciziskai daro, tik kad sukuosenu nedaro, nu bet man ir nereikia.
O kieciausias prikolas, kad ten uzsidaro tokia uzuolaidele alia zaliuzes prie kedes.Na ir mes ten su kosmetologe darbuojames. O kazkokia boba nei pasibeldus, nei ka, tiesiu taikymu prie musu, uzuolaidas atitrauke, ta kita kosmetologe bande ja sulaikyt, nu, bet pamate mane tokioj busenoj, as jau po soko nuo depiliacijos i ja akis isproginus ziuriu, ji irgi i mano poza... Bet kosmetologe mano ja issivede ir biski nustremekino, nors ir ji jau susinepatoginus buvo...
Tai va tokia patirtis. Man islaike 2 savaites ir pradejo augt.
Atsakyti