Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek depiliuojat bikinio sritį?-2dalis

Nu jei jau su epiliatorium iškenčiat, tai su vašku labiau tikrai neskaudės. Juk karštas vaškas praplečia poras ir plaukeliai lengviau išsirauna. Ir geriau, negu su epiliatorium. Dirbant su šiuo prietaisu vis tiek lieka plaukelių, oda jau po dienos kitos vėl spygliuojas... O po depiliacijos karštu vašku labai ilgai švelnutė oda būna smile.gif Aišku geriau eiti pas profesionalę, bent jau man, nes pati tik apsiterlioju ir viskas rolleyes.gif
Atsakyti
Patarkit kur Kaune kokybiškai ir neskausmingai atlieka depiliaciją vašku ir kiek ši procedūra kainuoja ax.gif Atsibodo jau su peiliuku brūžinti doh.gif
Atsakyti
Aš Klaipėdoj. Kosmetologė pas kurią ėjau išvažiuoja į užsienį cray.gif tai daba ir man reikia ieškotis.
Rekomenduokit... notworthy.gif 4u.gif
Atsakyti
Senai jau galvoju kreiptis į kosmetologę, tačiau.... ax.gif niekaip negaliu sulaukti kol tie plaukeliai tinkamo dydžio pasidarys, kad su vašku nudepiliuoti galėtų, neiškenčiu ir su skustuku pasidarbuoju ax.gif . Beje gal kas galetų man nesusipratėlei paaiškinti kokio dydžio gi tie plaukeliai būti tūrėtų, arba kelių dienų auginimo biggrin.gif ???
Atsakyti
Na, as tai susigundziau ir nusipirkau Veet vasko juosteles, kur tinka ir bikini g.gif Ziuresim, dar nebandziau, sakau is pradziu is sonu pabandysiu blush2.gif Kazkada buvau su depiliatoriumi nusidepiliavusi ir pazastis, taip kad pakenteti galiu ax.gif Man tai tik idomu, ka daryti, kai tuos plaukeliu pries depiliacija vasku reikia atauginti, o visi tik ir kviecia prie ezeru? g.gif Kaip jus iskenciat, kol jie pasiekia reikiama "kondicija"? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(turtle @ 2005 08 03, 13:19)
ka daryti, kai tuos plaukeliu pries depiliacija vasku reikia atauginti, o visi tik ir kviecia prie ezeru?  g.gif Kaip jus iskenciat, kol jie pasiekia reikiama "kondicija"?  blush2.gif

šiandien, pvz., neiškenčiau ir peiliukais savo kojas palyginau - labai jau norėjosi su suknele eiti į darbą ir dar be pėdkelnių) blush2.gif blush2.gif blush2.gif

bet nesigailiu
kokiu būdu bedepiliuotum, vis tiek augs plaukeliai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 08 03, 12:28)
šiandien, pvz., neiškenčiau ir peiliukais savo kojas palyginau - labai jau norėjosi su suknele eiti į darbą ir dar be pėdkelnių)  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

bet nesigailiu
kokiu būdu bedepiliuotum, vis tiek augs plaukeliai  cool.gif

Tai va, kad mano kantrybė tokia pat 4u.gif , ir aš šiandiena su suknele ir iš ryto prieš darba peiliuko griebiausi ax.gif , negaliu aš į tuos atauginėjančius plaukelius žiūrėti doh.gif , sakau gal žiema reikės pradėti pas kosmetologe eiti rolleyes.gif
Atsakyti
Pazastis geriausia pradeti depiliuoti ziema, tada gali pasiauginti ir visus nupesti.Iki vasaros plaukeliai taps minkstesni, ilgiau neataugines.Bikini taip pat.Na as manau, kad ir vasara galima paauginti normaliai, o jei jau kartais reikia galima ir skustuku pasidarbuoti.Svarbiausia, kad rudeni vel sugryztumete prie vasko.
Atsakyti
QUOTE(xeditax @ 2005 08 04, 08:55)
Pazastis geriausia pradeti depiliuoti ziema, tada gali pasiauginti ir visus nupesti.Iki vasaros plaukeliai taps minkstesni, ilgiau neataugines.Bikini taip pat.Na as manau, kad ir vasara galima paauginti normaliai, o jei jau kartais reikia galima ir skustuku pasidarbuoti.Svarbiausia, kad rudeni vel sugryztumete prie vasko.

kas rašė apie tą vašką, kurį naudoja Femina Bona ir jį galima pirkti prie Jasinskio g. esančios maisto parduotuvės ant kampo????????? 4u.gif

ieškojau, ieškojau ir neradau cry.gif

tai čia iš Jasinskio g. ar gatvėlėje pasukus į dešinę nuo Jasinskio g.????

Ir dar - rekomenduokit pas ką nueiti pažastis depiliuoti Vilniuje (parašykit ir kainą)
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 04 rugpjūčio 2005 - 08:03
QUOTE(Violeta* @ 2005 08 03, 09:09)
Niu, man irgi depiliacija vasku atrodo is siaubo serijos..Sonus as depiliuoju elektriniu epiliatorium - is pradziu vos vos kentejau, dabar oda is sonu piprato..Palieku tokia gal 5 cm pliocio juostele per viduri, ir ja patrumpinu zirklutem..Zirklutem darbuojuos ir visur kitur..Visiskai saves plikos net nesisivaizduoju..kosmaras kazkoks doh.gif

Va va čia grynai kaip ir aš smile.gif. Šonus - epiliatoriumi, per vidury juostelę nutrumpinu žirklutėm, o giliau - puiliuku. Ale kartais kai reikia staigiai šonus patvarkyt, tai irgi pavarau peiliuku g.gif
Jau kokius metus vis žadu pas kosmetologę nueiti, bet bijaaaaaauuuu blink.gif
Šian ryte kaip kvaiša pavariau ir kojas peiliuku, bo neturėjau laiko epiliatorium brūžinti, o su suknele eit nedepiliavus negalėjau. Daba po 3 dienų reiks būtinai epiliatorumi sąžiningai pasidarbuoti doh.gif
Atsakyti
Vaje, aš tai labai bijau to skausmingo šalinimo, ypač "ten" blink.gif
Iš pradžių kiek metelių darbuodavausi peiliukais, bet dabar (tik nesijuokit blush2.gif ) į trasą paleidau vyro plaukų kirpimo mašinėlę blush2.gif Gavo tokią gerą dovanų tai aš laiks nuo laiko ją ir pasinuomoju biggrin.gif Palieku kokį kelių cm ruoželį ar trikampiuką, kad nelikčiau visai basa blush2.gif ir ilgam ramu. Aišku pjaunu Nr.0, kaip kad plikę vyriokui skustum biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O aš pabandžiau Johnsosn kremą po skutimo. Švelnina odą ir lėtina augimą. Kvapas ypač malonus manovyreliui mirksiukas.gif
Na gal yra ir pigesnių gerų priemonių, bet aš pabandžiau šitą ir nesigailiu.
Atsakyti