Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek depiliuojat bikinio sritį?-2dalis

Nu ir pasakyk visom mamom ar jau toks zveriskas skausmas?Nu nemanau, kad baisiau uz gimdyma.Sekanti karta skaudes maziau, nes tie plaukeliai ploneja.O ir skausmingiausi pirmi plesimai, po to oda pripranta ir taip nebeskauda.Taip kad SM nebijokit to skausmelio smile.gif Uz tai po to kokios grazios busit.Be to braziliskas bikinis laaabai patinka didziajai daugumai vuru.(bent jau mano vyras neatsispiria man kai atlieku sia procedura blush2.gif 4u.gif )
Atsakyti
man i6kilo toks klausimas (toms, kas varankiškai darosi bikini depiliaciją vašku):
ar plėšiant juostelę Jūs įtempiat odą??????????? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 08 05, 10:13)
man i6kilo toks klausimas (toms, kas varankiškai darosi bikini depiliaciją vašku):
ar plėšiant juostelę Jūs įtempiat odą??????????? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Aš kai dariau su vaško juostelėmis, tai truputuką patempiau odą, man taip mažiau skauda tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrijaana @ 2005 08 04, 15:36)
O kada pirkai?  g.gif  Kažin dar ir dabar tokia kaina?  unsure.gif

Tai kad ir dabar jis Norfose iki 10 lt kainuoja. Tik as kaskaip nelabai tikejau kad jis ka stabdo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 08 05, 11:13)
ar plėšiant juostelę Jūs įtempiat odą??????????? blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

BUTINAI!!! Jei odos nepatempsi gali prisidaryti kraujosruvu, be to maziau skauda.O dar labai gerai nuplesus juostele ant tos vietos uzdeti ranka ir truputi palaikyti.Labai greitai nuramina skausma. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(body @ 2005 08 05, 12:18)
Tai kad ir dabar jis Norfose iki 10 lt kainuoja. Tik as kaskaip nelabai tikejau kad jis ka stabdo biggrin.gif

na jeigu 2metus naudosi gal ka ir susilpnins ( na zinoma cia mano nomone ) as ji turiu is pat pradziu naudojau koki menesi (gal net daugiau) bet galu gale nusprendziau kad jokio poveikio nepadare tai geriau naudosiu savo megstama losiona kuris daug skaniau kvepia (kadangi migdolu kvapas man nlb patinka)
Atsakyti
Praeitoje temoje kažkas rašė apie vašką, kurį naudoja Femina Bona, ir jį galima nusipirkti parduotuvėje kažkur Jasinksio g. (Vilniuje)
sena tema ištrinta, o to vaško labai noriu cry.gif
gal kas parašys, kaip rasti tą parduotuvytę?
dar atsimenu kažkas rašė apie parduotuvę Savanorių g., atseit, ten irgi geras vaškas parduodamas?

Padėkit, nenoriu pirkti kokioj Sarmoj ar Maximoj verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Bajm @ 2005 08 10, 10:49)
Praeitoje temoje kažkas rašė apie vašką, kurį naudoja Femina Bona, ir jį galima nusipirkti parduotuvėje kažkur Jasinksio g. (Vilniuje)
sena tema ištrinta, o to vaško labai noriu  cry.gif
gal kas parašys, kaip rasti tą parduotuvytę?
dar atsimenu kažkas rašė apie parduotuvę Savanorių g., atseit, ten irgi geras vaškas parduodamas?

Padėkit, nenoriu pirkti kokioj Sarmoj ar Maximoj verysad.gif

Del Jasinskio g., tai nezinau, o kita berods Savanoriu 11-26 "Solvestela". Kadangi ruosiausi apsilankyt, tai uzsirasiau mirksiukas.gif . Tik dar nebuvau... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Užsispyrusi @ 2005 08 10, 11:07)
Del Jasinskio g., tai nezinau, o kita berods Savanoriu 11-26 "Solvestela". Kadangi ruosiausi apsilankyt, tai uzsirasiau mirksiukas.gif . Tik dar nebuvau... ax.gif

gal kas =ino, koks ten va6kas parduodamas???????????? 4u.gif

o Vilkpėdės bazėse parduodamas vaškas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bajm: 10 rugpjūčio 2005 - 10:41
o as viena diena susikaupiau ir issiroviau plaukelius su elektriniu epiliatoriumi is visu intymiausiu vietu. Ziauriai skaudejo,nors neataugo kokias tris savaites, bet daugiau taip nebedrisau daryti.
Atsakyti
QUOTE(Kristute @ 2005 08 13, 16:58)
o as viena diena susikaupiau ir issiroviau plaukelius su elektriniu epiliatoriumi is visu intymiausiu vietu. Ziauriai skaudejo,nors neataugo kokias tris savaites, bet daugiau taip nebedrisau daryti.

Jejau, kokia tu mazochiste blink.gif
As sau isdristu rauti tik nuo koju ir pati krastuka bikini g.gif
Meškėnija sako, ka kitoj vietoj viskas isdiskutuota, bet neradau tokiu geru pasiulymu, kur nueiti Kaune sitai procedurai, internete radau tik "Jos Kaprizai" pasiulyma
Gal atsirastu kieno nors rekomendaciju, kaip kad yra geros kirpejos ar kosmetologes beieskancioms ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JuodaVarna @ 2005 08 15, 19:50)
Jejau, kokia tu mazochiste  blink.gif
As sau isdristu rauti tik nuo koju ir pati krastuka bikini  g.gif
Meškėnija sako, ka kitoj vietoj viskas isdiskutuota, bet neradau tokiu geru pasiulymu, kur nueiti Kaune sitai procedurai, internete radau tik "Jos Kaprizai" pasiulyma
Gal atsirastu kieno nors rekomendaciju, kaip kad yra geros kirpejos ar kosmetologes beieskancioms  ax.gif

Juoda Varna, eik pas tą pačią mano kosmetologę... Jinai ir depiliacijas daro, nuo kur nori smile.gif Ir nelupa biezbožnai... biggrin.gif
Atsakyti