QUOTE(Betukas @ 2010 08 11, 10:18)
O tai kelių metų pradėjot vesti?
Aš suprantu, jei būčiau pradėjus darželį lankyti pernai, t.y. kai ji buvo 1,9 m, tai tada žinoma, kad į lopšelio grupę. O dabar pradėsim beveik trijų ir vėl ją kiša į lopšį
Pernai buvo pasakyta, kad mes ateisim šiemet. O svarbiausia yra tai, kad dar šią savaitę buvo priimtas į 2007 metų gimimo grupę vaikas gimęs 2008, nes tipo mama labai prašė
Juk mums pirmenybė, nes kaip supratau, mes net ir prašymą esam anksčiau parašę. Aš pvz. nenoriu, kad mano vaiką perkelinėtų į kitas grupes kada papuolus - tai juk traumuojamas vaikas. Juolab, kad į priešmokyklinę kl. ir į pirmą, ji visvien turės eiti ne su lopšio vaikasi, o su savo amžiaus
Dabar tai jau yra principo reikalas, nes pamačiau sistemą - kas kaip tepa, tas taip ir gauna. Davėm pyrago ir mes, bet...pasirodo per mažai, reik grynais
Ne ne, iš principo.......Keliam šaršalą, nes mums akivaizdu, kad priklauso...
O tai jūsų ką, vieus metus palankė lopšelyje, o paskui vieną perkėlė prie darželio vaikų?
Aš suprantu, jei būčiau pradėjus darželį lankyti pernai, t.y. kai ji buvo 1,9 m, tai tada žinoma, kad į lopšelio grupę. O dabar pradėsim beveik trijų ir vėl ją kiša į lopšį

Dabar tai jau yra principo reikalas, nes pamačiau sistemą - kas kaip tepa, tas taip ir gauna. Davėm pyrago ir mes, bet...pasirodo per mažai, reik grynais

O tai jūsų ką, vieus metus palankė lopšelyje, o paskui vieną perkėlė prie darželio vaikų?
Manąjam buvo 2,8. Lankė metus lopšį, o paskui su visais jau trimečiais iš lopšio į daržo grupę. Daugumoj darželių tokia praktika ir nematau kas negerai

Mano mažius dabar eis į lopšį jam devji sukanka, bet kitais metais jau esi į darželio grupę ir tikrai ne visi, su kuriais dabar lankys, pereis kartu, nes juk yra ir metinukų į lopšiuką išleidžiamų.