Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka

Na, o kaip tada suprast tą naują tvarką, kad rašomas bendras sąrašas savivaldybėms dėl darželio?Ar užsirašius bendranm sąraše yra tikimybė pakliūti na kad ir ne prie namų esantį, o kitą netoliese darželį, jei tame artimiausiame vietų nėra? Aš savo vaikučius užrašiau į darželį nuo 2010m rugsėjo, bet negarantuoju, kad tikrai tada juos leisiu.Jeigu auklė galės pažiūrėti, tada neleisiu. Kadangi visko gyvenime gali atsitikti, tai dėl viso pikto užrašiau. Nors užrašant mergytę, sakė, kad jų amžiaus grupė jau suformuota, kažin ar atsirastų tos vietos vėliau. Man įdomu, gal kas galėtumėt patarti, kaip tokiu atveju geriausia elgtis, kad iš eilės neišmetinėtų ir būtų garantija, kad ,reikalui esant, būtų galima tikėtis pakliūti į kokį nrs netolimą darželį. Direktorės pavaduotoja nesugebėjo atsakyti į šį klausimą.
Atsakyti
QUOTE(Zuikis-Puikiss @ 2009 03 11, 23:47)
Pasiskaiciau, tai net keista. Mamos, jei Jums sako, kad nera vietu tai Jus iskarto skambinkite i svietimo skyriu ir vieta tikrai atsiras, jei priklausote tam darzeliui.

Na, vien paskambinus į švietimo skyrių, vieta tikrai neatsiranda mirksiukas.gif
Mums, kai darželyje sakė, jog vietų nėra, paskambinus į švietimo skyrių pasakė, kad tikrai tame darželyje su vietomis labai sudėtinga ir niekuo padėti negali. Pasiūlė kreiptis į kitą darželį, kuriame vietų yra. Deja, kitas darželis mums nelabai tinka strategiškai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Swallowtail @ 2009 06 08, 00:42)
Na, vien paskambinus į švietimo skyrių, vieta tikrai neatsiranda mirksiukas.gif
Mums, kai darželyje sakė, jog vietų nėra, paskambinus į švietimo skyrių pasakė, kad tikrai tame darželyje su vietomis labai sudėtinga ir niekuo padėti negali. Pasiūlė kreiptis į kitą darželį, kuriame vietų yra. Deja, kitas darželis mums nelabai tinka strategiškai verysad.gif

O kada jūs pradėjote ieškoti vietą darželyje? g.gif Mes tai daržely prašymą palikome, kai vaikeliui buvo 2 mėnesiai. Tai mums pasakė, kad paskambins gegužės mėn., bet tikriausiai tik kitais metais, nes šiais tikrai neskambino. Bet jeigu kitais metais mums tik praneš, kad nepapuolėm į darželį, tai bus sunku surasti vietą kur nors kitur arčiau namų. unsure.gif
Atsakyti
gal kas žinote, kurr asti dabar galiojančias orieėmimo į daržus Vilniuje taisykles. aišku, labiausiai domina , kam tiksliai pirmenybė teikiama...
Atsakyti
QUOTE(san @ 2009 06 09, 14:30)
gal kas žinote, kurr asti dabar galiojančias orieėmimo į daržus Vilniuje taisykles. aišku, labiausiai domina , kam tiksliai pirmenybė teikiama...

Vilniuje panašios taisyklės kaip ir kituose Lietuvos miestuose. Jas galima rasti Vilniaus savivaldybės puslapyje Švietimo skyriuje mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Divin: 09 birželio 2009 - 14:50
Gal kas gali papasakoti tiksliau apie sia tvarka konkreciai Vilniaus mieste? Nuo kada ji bus taikoma ir kaip?
Atsakyti
mamytes, vaikas i darzeli uzrasomas pagal vieno is tevu deklaruota gyvenama vieta? jei tarkim as vienoj gatvej deklaravus ir pagal ta gatve man priklauso darzelis, parasiau jame prasyma, o tevas kitoj gatvekj deklaraves, ar galima mums ir pagal tevo deklaruota gyv vieta i priklausanti darzeli parasyt prasyma? g.gif
Atsakyti
Vat įdomu, o mes deklaravome gyv. vietą Vilniuje, nes čia yra mano tevų namai, o nuomojame buta Klaipėdoje, kur vyras mokasi... į darželį vaikai eina jau metus, lyg tai problemų nebuvo.... tai gal dar gali ir išmest g.gif
Atsakyti
QUOTE(Natuke @ 2009 07 01, 22:08)
Vat įdomu, o mes deklaravome gyv. vietą Vilniuje, nes čia yra mano tevų namai, o nuomojame buta Klaipėdoje, kur vyras mokasi... į darželį vaikai eina jau metus, lyg tai problemų nebuvo.... tai gal dar gali ir išmest g.gif

Na net nzn bet namanau kad turetu teise ismesti. Juk tokiu vaiku daug blush2.gif Be to galima pristatyti atatinkamus popierius kad mokotes kitam mieste ir pan mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Andzeja @ 2009 07 01, 20:56)
mamytes, vaikas i darzeli uzrasomas pagal vieno is tevu deklaruota gyvenama vieta? jei tarkim as vienoj gatvej deklaravus ir pagal ta gatve man priklauso darzelis, parasiau jame prasyma, o tevas kitoj gatvekj deklaraves, ar galima mums ir pagal tevo deklaruota gyv vieta i priklausanti darzeli parasyt prasyma?  g.gif

pagal vaiko deklaruota gyv. vieta.
Atsakyti
QUOTE(Andzeja @ 2009 07 01, 21:56)
mamytes, vaikas i darzeli uzrasomas pagal vieno is tevu deklaruota gyvenama vieta? jei tarkim as vienoj gatvej deklaravus ir pagal ta gatve man priklauso darzelis, parasiau jame prasyma, o tevas kitoj gatvekj deklaraves, ar galima mums ir pagal tevo deklaruota gyv vieta i priklausanti darzeli parasyt prasyma?  g.gif

Galit uzrasyti vaika ir i ta darzeli kur tevas deklaruotas o jai paprasys dokumenta deklaruosit ta vaiko gyvenamaja vieta kur priims i darzeli jai paprasys dokumentus bent jau as taip dariau pakeiciau vaikui gyv vieta juk tuos sokumentus padaro iskart mirksiukas.gif
Atsakyti
o kaip suzinot koks darzelis pagal gatve priklauso? musu giruliu g., ir kur sarasas ar kas nors kur butu nurodyta koks darzelis priskirtas sitai gatvei?
Atsakyti