Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie patalynę vaikams ir naujagimiams

aš perku Riki2 parduotuvėje smile.gif
Atsakyti
Aš pirkau KORLĖJOJE.
Jie viską patys siūna ir kaina priimtina,tikrai 100 lt. nekainavo schmoll.gif Labai gražių yra ir flanelininių ir medvilninių ax.gif Pati parduotuvė verta dėmesio,nes viskas gamintojo kainomis ir visko yra ko reikia pačiai pradžiai ax.gif Pradedant nuo merliuko iki krikšto rūbelių biggrin.gif
Atsakyti
As perku turguje: ir kokybe, ir kaina nenusivyliau, be to pasirinkimas gausus, spalvingos.
Atsakyti
O as pataline pirkau Cipoline,(mokejau gal 60lt)ten beveik visada ir apsiperkam.O kelis komplektus pati siuvau. tongue.gif
Atsakyti
Dairomės ir mes patalynės. Ieškome antklodės, buvome apsisprendę pirkti vilnonę, tačiau po apsilankymo Urmo bazėje (Kaunas kas nzn), 5 sandelyje, pardavėja patarė kažkokią antklodėlę su buko pluoštu ar kažkas panašaus (pamiršau), kaina 125 ar 127 lt. gal kuri jau susidūrėte, ar vistiek manote kad vilna buvo ir bus geriausia mūsų mažiesiems?
Atsakyti
gal kas pirko Akropolyje Tindirindi parduotuveje LANACARE Merino vilnos anklode ( kaina nuo 129 -159 lt) ir turi savu pastebejimu?
Atsakyti
Mes pirkom didesniąją. Nusiskundimų neturim, labai patenkinti. Lanos vilnos gaminių yra ir Kotrynoje bei Mažylio pasaulyje.
Atsakyti
QUOTE(Linana @ 2006 08 29, 13:20)
Dairomės ir mes patalynės. Ieškome antklodės, buvome apsisprendę pirkti vilnonę, tačiau po apsilankymo Urmo bazėje (Kaunas kas nzn), 5 sandelyje, pardavėja patarė kažkokią antklodėlę su buko pluoštu ar kažkas panašaus (pamiršau), kaina 125 ar 127 lt. gal kuri jau susidūrėte, ar vistiek manote kad vilna buvo ir bus geriausia mūsų mažiesiems?

sveikos smile.gif

as igi bazeje tas anklodeles maciau, tik nieko apie jas negirdejus, todel ir ilindau i sita tema. help, kas supartimo siuo klausimu turite ax.gif

o patalynes uzvalkaliuku man tame sandelyje tai labai graziu prirode, tikrai, man jie nieku0o nenusileidzia kotrynos, kur po 600 smile.gif nors ir jie nepigiausi - Fereti 180 Lt + baldakimas apie 100, o Drevex 180 - 350 (cia nuo to, kas ieina priklauso - uzvalkaliukai kaldrytei, pagalvelei, apsaugos lovytei, baldakimas).

gal kas turit kokiu patarimu, kur galima pigiau isigyti? smile.gif
Atsakyti
ploja.gif ploja.gif alio smile.gif niekas nieko negirdejot apie buko mikropluosto anklodeles?

Atsakyti
Ir mane labai domina info apie jas, bet matyt naujiena rinkoje tai ir atsiliepimų nėra. O jau kaip ir pirkt reikėtų...... leliukas spalį pasirodys...
Atsakyti
O as siandien kaip tik ir isigijau sita Feretti patalyne, nors ir neradau niekur atsiliepimu apie ja, bet kazkodel labai jau norejau ja isigyti savo busimam kudikiui. ax.gif
Pardaveja tai labai jau ja isgyre. blink.gif
O kadangi nezinau alergiskas bus kudikis ar ne, tai is visko kas yra pardavime man labiausiai ir patiko sita. Sintetines nenorejau, o vilnoni pleduka vis tiek dar manau isigysim, o gal dar kas padovanos tongue.gif
Na ziuresim kas cia per naujove smile.gif

P.S. siaip ji parduodama 5 sandelyje, bazej smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evusia @ 2006 09 05, 20:58)
O as siandien kaip tik ir isigijau sita Feretti patalyne, nors ir neradau niekur atsiliepimu apie ja, bet kazkodel labai jau norejau ja isigyti savo busimam kudikiui.  ax.gif

P.S. siaip ji parduodama 5 sandelyje, bazej smile.gif

O tas 5 sandėlys kurioj galėrijoj? Geltonoj, žalioj, raudonoj...? g.gif

Atsakyti