aš perku Riki2 parduotuvėje

Aš pirkau KORLĖJOJE.
Jie viską patys siūna ir kaina priimtina,tikrai 100 lt. nekainavo
Labai gražių yra ir flanelininių ir medvilninių
Pati parduotuvė verta dėmesio,nes viskas gamintojo kainomis ir visko yra ko reikia pačiai pradžiai
Pradedant nuo merliuko iki krikšto rūbelių
Jie viską patys siūna ir kaina priimtina,tikrai 100 lt. nekainavo

As perku turguje: ir kokybe, ir kaina nenusivyliau, be to pasirinkimas gausus, spalvingos.
O as pataline pirkau Cipoline,(mokejau gal 60lt)ten beveik visada ir apsiperkam.O kelis komplektus pati siuvau.

Dairomės ir mes patalynės. Ieškome antklodės, buvome apsisprendę pirkti vilnonę, tačiau po apsilankymo Urmo bazėje (Kaunas kas nzn), 5 sandelyje, pardavėja patarė kažkokią antklodėlę su buko pluoštu ar kažkas panašaus (pamiršau), kaina 125 ar 127 lt. gal kuri jau susidūrėte, ar vistiek manote kad vilna buvo ir bus geriausia mūsų mažiesiems?
QUOTE(Linana @ 2006 08 29, 13:20)
Dairomės ir mes patalynės. Ieškome antklodės, buvome apsisprendę pirkti vilnonę, tačiau po apsilankymo Urmo bazėje (Kaunas kas nzn), 5 sandelyje, pardavėja patarė kažkokią antklodėlę su buko pluoštu ar kažkas panašaus (pamiršau), kaina 125 ar 127 lt. gal kuri jau susidūrėte, ar vistiek manote kad vilna buvo ir bus geriausia mūsų mažiesiems?
sveikos

as igi bazeje tas anklodeles maciau, tik nieko apie jas negirdejus, todel ir ilindau i sita tema. help, kas supartimo siuo klausimu turite

o patalynes uzvalkaliuku man tame sandelyje tai labai graziu prirode, tikrai, man jie nieku0o nenusileidzia kotrynos, kur po 600

gal kas turit kokiu patarimu, kur galima pigiau isigyti?

Ir mane labai domina info apie jas, bet matyt naujiena rinkoje tai ir atsiliepimų nėra. O jau kaip ir pirkt reikėtų...... leliukas spalį pasirodys...
O as siandien kaip tik ir isigijau sita Feretti patalyne, nors ir neradau niekur atsiliepimu apie ja, bet kazkodel labai jau norejau ja isigyti savo busimam kudikiui.
Pardaveja tai labai jau ja isgyre.
O kadangi nezinau alergiskas bus kudikis ar ne, tai is visko kas yra pardavime man labiausiai ir patiko sita. Sintetines nenorejau, o vilnoni pleduka vis tiek dar manau isigysim, o gal dar kas padovanos
Na ziuresim kas cia per naujove
P.S. siaip ji parduodama 5 sandelyje, bazej

Pardaveja tai labai jau ja isgyre.

O kadangi nezinau alergiskas bus kudikis ar ne, tai is visko kas yra pardavime man labiausiai ir patiko sita. Sintetines nenorejau, o vilnoni pleduka vis tiek dar manau isigysim, o gal dar kas padovanos

Na ziuresim kas cia per naujove

QUOTE(Evusia @ 2006 09 05, 20:58)
O as siandien kaip tik ir isigijau sita Feretti patalyne, nors ir neradau niekur atsiliepimu apie ja, bet kazkodel labai jau norejau ja isigyti savo busimam kudikiui.

O tas 5 sandėlys kurioj galėrijoj? Geltonoj, žalioj, raudonoj...?