Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie patalynę vaikams ir naujagimiams

"Kids Planet" yra Panevėžyje parduotuvėje "BABILONAS". Labai gražius pataliukus nupirkau kai dar laukiausi su visu baldakimu, antklodėle, pagalvėle, apsaugomis ir mokėjau tik 140 lt. O dabar pirkau du pataliukų komplektukus po 60 lt.
Aš esu įsitikinusi kad kūdikėliui geriausia yra medvilnė.Taigi pas mus viskas iš medvilnės ir rūbeliai. mirksiukas.gif
Atsakyti
As pirkau patalyne 100% medvilne, frotine, bet be baldakimo parduotuveje"Cipoline", o baldakima pasisiuvau, nes niekur neradau pirkti, nes norejau, kad butu is uzuolaidines medziagos. Patalyne kainavo-200lt., baldakimas-94lt. Esu labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
Aš naudoju medvilninę patalynę. Pirkau Nuke - ir nesusiburbuliavo ir spalvos išlikę, kaina 65lt
Atsakyti
Kažkur jau rašiau,kad patalynę pirkau Šiauliuose,"URTĖJE'-medžiaga kaip maikutės labai švelni mažylei.Mokėjau 60 lt.yra ir paklodėlė su guma,pastelinių spalvyčių,mažais paveiksliukais.Baldakimas man pasirodė nepraktiškas,nes prie mažylės labai dažnai reikia eiti ir kilnoti užuolaidėles,gražumo gražu-nesiginčyju.Man tik atrodo,kad oras po užuolaidėlėm užsistovi-ojuk noris kad mažei būtų visad šviežias. wub.gif
Atsakyti
Mes patalynę pirkome ,,Nuko" parduotuvoje. Nebrangi 150 Lt. Koldrytė, pagalvytė ir užvalkaliukai, dar buvo apsaugėlės pie lovytės ir užuolaidėlės. Užvalkalai yra medvilniniai,o pati koldryte su pagalvyte yra is natūralios vilnos. Labai gerai cirkuliuoja oras ir niekada mažiului nebūna per šilta. Nesusiburbuliavo, skalbti galima 30 laipsnių temperatūroje. Užvalkalus, pakeitimui pasiuvo mama is natūralios medvilnės.
Atsakyti
Visą patalynę pirkau Gariunuose, jau 10 mėn. skalbiau l. daug kartų , spalvos neišbluko , ir visai patalynė nešiurkšti ir kaina gera 30lt.
Atsakyti
O mes patalyne leliukui pirkom Senukuose... Nenusivylem. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grytute: 06 gegužės 2006 - 19:36
O as pirkau tiesiog gera lietuviska medvilne URMO BAZEJE - labai grazia beje - baltame fone iviariu dydziu spalvingi drugeliai wub.gif
Pasiuvo mama uzvalkaliukus pagalvelei ir kaldrytei ir dar padare toki su kisenukais maiseli pririsama prie lovytes thumbup.gif Labai grazu ir tik uz kokius 24 lt. thumbup.gif
Atsakyti
Patalynę ir apsaugas pasiuvau pati. Nieko sudėtingo. Į apsaugų vidų įdėjau sintepono, kad būtų minkštesnės. Kadangi medžiaga buvo visiškai balta , tai papuošiau drugeliais. Jų visokų formų ir spavų galima nusipirkti siuvimo parduotuvėse ir turguje. Pirkau tas, kurios yra priklijuojamos lygintuvu. Beje, galima puošti ne tik drugeliais, yra labai gražių kitokių paveikslėlių. bigsmile.gif
Pirmyn mamytės,. Ypač tos, kurios dar tik laukiate savo angeliukų ir turite daugiau laiko.
Atsakyti
sveikos,

gal kas zinot kur gauti patalynes komplektuka, kuri tiktu merinosines vilnos MERKIO gamybos kaldrytei? kazkaip niekur nerandam, visi uzvalkaliukai per trumpi, ar cia MERKIO 140 ilgis toks jau nestandartas...?
Atsakyti
QUOTE(friculis @ 2006 07 25, 14:13)
sveikos,

gal kas zinot kur gauti patalynes komplektuka, kuri tiktu merinosines vilnos MERKIO gamybos kaldrytei? kazkaip niekur nerandam, visi uzvalkaliukai per trumpi, ar cia MERKIO 140 ilgis toks jau nestandartas...?

Sveika,

Ir aš nusipirkau Merkio merinosų vilnos kaldrytę 110*140, tai visas vaikiškų prekių parduotuves aplankiau ir neradau nė vieno užvalkalų komplekto. Toj parduotuvėj, kur pirkau tą kaldrytę, tai buvo keli patalynės kompektai, bet labai jau baisūs, net pardavėja pasiūlė kitur paieškoti, nes tipo jie toje srityje nesispecializuoja.
Žodžiu, susinervijau ir nupirkau naują lietuvišką kaldrytę su vilnos užpildu 85 proc. vilna ir 15 proc. sintiponas, ai galvojau, vis tiek neprapuls...
Radau 115*135 lietuviškos Loritos patalynės komplektų, tai galvojau, kad gal sutalpinsiu, bet kai nusipirkau naują kaldrytę ir visą patalynės kompletą, tai nusprendžiau, kad su ta merinosų kaldryte vaikas keliaus į lauką.
Ir kaip visada būna, jau nusiraminau dėl tų visų patalynių, tai radau patalynės kompektą turguje už 30 litų būtent tokių išmatavimų kokių ir reikėjo, bet paklausinėjau keliose vietose, ne visur turėjo...
Nors galiu pasakyt, kad pirkau Loritos „glamžytą“ patalynę ir turguj „glamžytą“ patalynę, abi kartu išskalbiau ir ta turginė yra gerokai aštresnė verysad.gif nu bet į lauką tiks ax.gif
Atsakyti
Vaikui patalynę pataisiau pagal kaldrytę iš dar mamos palikto kraičio - medžiagytė plona, bet labai kokybiška - sovietinė biggrin.gif.
Atsakyti