Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie patalynę vaikams ir naujagimiams

O as netycia Gariunuose paziurejau,ten kur medziagas parduoda. Ir likau labai nustebinta pasiulos gausumu. Zuikiui nupirkau estiskos 100 medvilnes, pilnam komplektui uz 20 lt, bet kokio grazumo. Su tokiais futbolistais. Tikrai super,niekur daugiau tokios nemaciau. Uz pasiuvima sumokejau 5 Lt,tai super patalyne uz 25 Lt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mes vestuviu proga nuo pirsliu gavom Bauer patalynes komplekta, tai zinokit mielosios po neapvilkta miega tik mano vyras, as savo pagalve apsivilus ir paklode savo pusej pasitiesus, na koldros per pus neiseina apvilkt, tai vienas vyras po ja neapvilkta ir miega...as po atskira pukine koldra ...smile.gif Nu nepernesu to "grauzimo" jausmo..man ir megstiniai kanda, as po apacia rengiuose maukutes visokias..ne ne..nesamone miegot po nevilkta bauer patalyne..
Atsakyti
siaip tai teko skaityti atsiliepima is mamos, kuri konsultavosi su alergologais. tai jai pasake, kad bet kokio uzpildo patalynej gali veistis erkutes, jom svarbu, kad butu ko valgyti. aisku, gal vienur ju greiciau ir daugiau gali atsirasti, kitur maziau.. nezinau.. as tai nusipirkau visgi merinosu vilnos pleda kudikeliui. o veliau ziuresim, kaip ten bus.
Atsakyti
Svarbiausia kad butu galima reguliariai plauti smile.gif Nes pvz pleduka isplaut bedos nera o kaldra jau sunkiau vilnone smile.gif
Atsakyti
Noreciau suzinoti kokia antklodele geriausia mazyliui-vilnone,sintetine,maisyta...
koks ciuzinukas geriausias?
Atsakyti
Mano sūnelis miega ant kokosinio čiužinuko, jokio nepatogumo nepajutau, nei kokie įdubimai neišsigulejo, nei ka. Kietas toks, man tokį rekomendavo mūsų šeimos gydytoja.
O apkloju Emiliuką pūkine kaldryte thumbup.gif . Nesigailiu thumbup.gif
Buvau girdėjusi, kad vilnos kaldrytės yra per šiltos ir vaikutis suprakaituoja g.gif .
O apie sintetines aš išviso patyliu...
Atsakyti
sutinku su Valerijos nuomone... smile.gif ...tik ne sintetinę...mano mažiukas taip pat miega ant kokosinio čiužinio... biggrin.gif ...ir thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ...mes pirkom dvipusį...kita pusė yra iš grikių kruopų...jau vyresniam smile.gif
Atsakyti
O mes irgi miegam ant kokosinio čiužinuko thumbup.gif O.kaldrytė tai sintetinė, užvalkaliukai lininiai thumbup.gif, turėjom vilnonę, bet ji man vilna smirdėjo schmoll.gif
Atsakyti
Mūsų dukrytė miega ant kokosinio čiužinuko (nesiskundžia biggrin.gif ), apklota vilnone kaldryte (labai gerai, tokia nestora, bet šilta, dukrytės nesu radusi suprakaitavusios), o pagalvytė kažkokia vatinė, tai ne kas, sušoko tokiais gumuliukais, dabar žadu pirkti naują, gal kas ką patartų? O sintetinė patalynė irgi nėra jau taip blogai, turbūt, jei rekomenduojama alergiškiems vaikams.
Atsakyti
Taigi prisiskaičiau aš čia kažkur supermamoj, kad geriau sintetinė anklodė, o ir sesuo patarė tokia pirkti, tai kaip kvaila višta ir nusipirkau. Dabar labai gailiuos. Ji tokia pakilus, nešildo visai vaiko, reikia su kokiu adijalu užklot, kad prisispaustų... Na nežinau nežinau, bet kuo greičiau keisiu ją į vilnonę arba naturalią kokią medvilninę... schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2005 10 30, 14:32)
Taigi prisiskaičiau aš čia kažkur supermamoj, kad geriau sintetinė anklodė, o ir sesuo patarė tokia pirkti, tai kaip kvaila višta ir nusipirkau. Dabar labai gailiuos. Ji tokia pakilus, nešildo visai vaiko, reikia su kokiu adijalu užklot, kad prisispaustų... Na nežinau nežinau, bet kuo greičiau keisiu ją į vilnonę arba naturalią kokią medvilninę... schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Prula, toki maziuka leliuka kaip tavo as is viso patarciau dekuciais kloti, manau patogiau, jei nesalta uzteks vieno, jei vesiau galima dar viena ar net kelis uzkloti, niekada vaikutis neperkais ir nesusals, o jei naudosi viena stora kaldryte, tikrai sunku bus temperatura sureguliuoti, ir su dekuciais niekada niekas nebus pakile mirksiukas.gif .
O kokios sudeties rinktis manau kiekvienam savaip, as turiu ir medvilnine ir sintetine, turbut ir vilnone butu nebloga, tik gal vaikiukui prie kuno jinai nelabai maloni g.gif
Atsakyti
QUOTE(ridzis @ 2005 10 30, 16:49)
Prula, toki maziuka leliuka kaip tavo as is viso patarciau dekuciais kloti, manau patogiau, jei nesalta uzteks vieno, jei vesiau galima dar viena ar net kelis uzkloti, niekada vaikutis neperkais ir nesusals, o jei naudosi viena stora kaldryte, tikrai sunku bus temperatura sureguliuoti, ir su dekuciais niekada niekas nebus pakile mirksiukas.gif .
O kokios sudeties rinktis manau kiekvienam savaip, as turiu ir medvilnine ir sintetine, turbut ir vilnone butu nebloga, tik gal vaikiukui prie kuno jinai nelabai maloni g.gif

drinks_cheers.gif
Kol buvo visai maziukas , mes naudojom medvilnynius dekucius thumbup.gif Tik visai nesenai pradejom naudot kaldryte smile.gif
Atsakyti