Mes turim LANA CARE vilnos apkloteli. Na, jis gana brangus, mokejom 160Lt, bet nesigailim, nes labai geras-minkstas, svelnus,siltas. Turim kelis ir sintetinius, bet ju praktiskai nenaudojam. O ciuzinukas musu is vienos puses kokosinis, o is kitos grikiu. Kol kas juo nusivilti neteko.
Patalynės kokybiškos yra daug kur, ir prekybos centruose, ir specializuotose parduotuvėse, net ir gariūnuose. Tik skiriaisi kaina (o firma gali net būti ir ta pati). Geriausia pirkti lietuvišką, 100 proc. medvilnės

Pačią pirmą patalyne pirkome Riki 2 parduotuvėje berods už 70 Lt, o kitus komplektus tikrai kokybiškus ir lietuvių gamybos 100% medvilnės pavyko rasti Gariūnų turgavietėje naujai pastatytuose pasažuose. Patalynė puikios kokybės, gerai skalbiasi ir kainavo 30 Lt.
Aš perku savo kūdikiui patalynę "JYSK" didesniuose centruose. Labai faini margumai, raštai ir t.t. Patalynė - gofruota-man labai patinka. Uzvalkalai - su šniūriukais užrišimui, kad neiškristų kaldra - o ir šiaip anga labai didelė įdėjimui kaldros. NEnusiskalbia, spalvos neblunka, o ir gražus nesvietiškai. Yra ir su visokiais Spiderman, kaip dabar berniukai megsta. Aš su visokiais meškučiais savo panai kol kas perku. IR esu be galo patenkinta. O ir kaina apie 25Lt gal. IR sau nusipirkau "JYSK" patalynę šią savaitę forumietės patarta-nu super. IR irgi kaldra dedasi į užvalkalą per galą ir užsispaudžia "knopkėm"-nu man tai nerealus sprendimas, nes kaldros per šonines skyles-nu niekaip įdėt neišmokau.
O as viena patalynes uzvalkalu komplekta pirkau "Vaiku mieste", o kitiems medziaga pirkau "Bazeje" ir pasisiuvau - juk labai paprasta, tik kelios siules

Aš irgi dažniausiai siuvu. Va kartais būna padėvėtuose tokių naujų medvilnės gabalų, kad išeina visas komplektas, arba dar lieka ir kitam. Tad pigiai išeina patalynės komplektas
as esu nusiziurejusi medziagyte, bet ji ne medvilnine, o linine 100 proc..
Ka manot?
ar vistik medvilne geriau?
Ka manot?
ar vistik medvilne geriau?

QUOTE(Tea @ 2004 03 15, 11:31)
As apie kaldrytes patarsiu - turiu vilnone Litexo antklode (merinosu vilnos). Jau antras vaikas po ja guli - super daiktas. Rekomenduoju tik vilnone kaldryte. Jokiu sinteponiniu ar pukiniu nepirkciau - nei sala, nei kaista, nei prakaituoja.
Tikra teisybė, vilna pats geriausias mums variantas, bet mes pirkom Kaune bazėj "Merkio"firmos. kaina nedidelė, o kokybė gera.Ir mes ją naudojam apvilktą.
tai niekas negalite atsakyti?
ar lininiai uzvalkaliukai nebus per kieti, ar geriau rinktis medvilninius?
QUOTE(Pavasarinuko leliuko mama- 2006 @ 2006 03 27, 12:51)

tai ir medvilne medvilnei nelygi.
kalbu apie lina skirta patalams, tikrai ne kaip bulviu maisas ten.
kalbu apie lina skirta patalams, tikrai ne kaip bulviu maisas ten.
QUOTE(Pavasarinuko leliuko mama- 2006 @ 2006 03 27, 13:51)
nesuk sau galvos,aisku kad geriau rinkis 100%medvilnes pataline