Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie patalynę vaikams ir naujagimiams

QUOTE(Aušrinėlis @ 2006 03 28, 10:53)
nesuk sau galvos,aisku kad geriau rinkis 100%medvilnes pataline thumbup.gif

tai jei medvilnine, kaip tik reiks pasukti galva, nes tokiu graziu medvilniniu medziagyciu nemaciau sad.gif
Atsakyti
Mamytes, o gal kuri pirkot vaikiskos patalynes koplekta Gariunuose, kur prie vezimuku parduoda, na ten viskas ieina; ir apsauga lovytei ir baladakinas ir kaldryte su pagalve ir visi uzvalkaliukai. Gal zinot kas ten per kaldryte, bet svarbiausiai kaip viskas atrodo po skalbymo g.gif Nes siaip tai laaaabai grazus komplektai, net parduotuvese tuoku nemaciau.
Atsakyti
QUOTE(Pavasarinuko leliuko mama- 2006 @ 2006 03 28, 11:27)
tai ir medvilne medvilnei nelygi.
kalbu apie lina skirta patalams, tikrai ne kaip bulviu maisas ten.

PLM, gal kaldrytei užvalkaliukai būtų geriau iš medvilnės, visgi minkštesnė g.gif o paklodės lininės mano manymu drąsiai gali būti, aš taip pat porą paklodyčių iš lino pasiuvau, nes radau pas tėvus visai gražių lininių atraižėlių kaip tik tinkamų vaikiškai paklodei.

Mamkos, man kitas klausimas iškilo - ar klojat į lovytę kokią ala "klijuotę" po paklode, na kad netyčia jei pro pampersą prabėgtų, nesušlaptų čiužinukas g.gif O jei taip, tai kokią klijuotę, ar būna kokios specialios ar tinka tos kur kaip staltiesės iš rietimų parduodamos?
Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2006 04 08, 13:40)
PLM, gal kaldrytei užvalkaliukai būtų geriau iš medvilnės, visgi minkštesnė  g.gif  o paklodės lininės mano manymu drąsiai gali būti, aš taip pat porą paklodyčių iš lino pasiuvau, nes radau pas tėvus visai gražių lininių atraižėlių kaip tik tinkamų vaikiškai paklodei.

siandien kaip tik apziurejau tas drobeles, tai jos nera siurkscios, bet kietokos, taip kad turbut teks ieskoti graziu medvilniniu uzvalkaliuku 4u.gif

aciu uz patarimus visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LAILA @ 2006 03 30, 14:45)
Mamytes, o gal kuri pirkot vaikiskos patalynes koplekta Gariunuose, kur prie vezimuku parduoda, na ten viskas ieina; ir apsauga lovytei ir baladakinas ir kaldryte su pagalve ir visi uzvalkaliukai. Gal zinot kas ten per kaldryte, bet svarbiausiai kaip viskas atrodo po skalbymo g.gif  Nes siaip tai laaaabai grazus komplektai, net parduotuvese tuoku nemaciau.

dovanu gavau toki komplektuka.kaldryte plona,bet lyg ir normali.su masina kol kas neskalbiau,nes skalbiau su ringuvos drozlem,tai kol kas neisbluko g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2006 04 08, 15:40)
PLM, gal kaldrytei užvalkaliukai būtų geriau iš medvilnės, visgi minkštesnė  g.gif  o paklodės lininės mano manymu drąsiai gali būti, aš taip pat porą paklodyčių iš lino pasiuvau, nes radau pas tėvus visai gražių lininių atraižėlių kaip tik tinkamų vaikiškai paklodei.

Mamkos, man kitas klausimas iškilo - ar klojat į lovytę kokią ala "klijuotę" po paklode, na kad netyčia jei pro pampersą prabėgtų, nesušlaptų čiužinukas  g.gif O jei taip, tai kokią klijuotę, ar būna kokios specialios ar tinka tos kur kaip staltiesės iš rietimų parduodamos?

Aš po paklode tiesiu tokį vienkartinį paklotą, kur vaistinėse būna. Perku didžiausią dydį atrodo 60*90. Tikrai labai patogu, ir gera apsauga avarijos atveju 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pingvinukas: 11 balandžio 2006 - 21:46
QUOTE(Pingvinukas @ 2006 04 11, 21:46)
Aš po paklode tiesiu tokį vienkartinį paklotą, kur vaistinėse būna. Perku didžiausią dydį atrodo 60*90. Tikrai labai patogu, ir gera apsauga avarijos atveju  4u.gif

Mamytės, toks iškilo klausimas :čiužinukas lovytei visas ištisai yra įvilktas į polietileną.Ar man jį taip ir palikt, ar nuplėšt ir klot kokią klijuotę ant čiužinio?Ar galiu paklodę tiesiai ant to nenuplėšto polietileno klot? blush2.gif

Ir dar -siuvėjėlės:kaip jūs paklodę siuvat,ty.:ar tokią paprastą kaip suaugusiems,kad tik pasikištų po čiužinuku ,ar kad susirištų po juo, ar sutvirtinat kaip kitaip po čiužiniu, ar gumą prisiuvat,kad nesivažinėtų?Ar nėr jokio reikalo?
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
[quote=Bastetė,2006 04 21, 21:38]
Mamytės, toks iškilo klausimas :čiužinukas lovytei visas ištisai yra įvilktas į polietileną.Ar man jį taip ir palikt, ar nuplėšt ir klot kokią klijuotę ant čiužinio?Ar galiu paklodę tiesiai ant to nenuplėšto polietileno klot? blush2.gif

Manau polietileną reikėtų nuplėšti, nes mažylio odelė turi iš visų pusių kvėpuoti ir jei vaikiuką per šiltai užklosi, tai jis greičiau suprakaituos ir šlapias paliks. O klijuotės tiesti taip pat nereikia, nes tų ,,nelaimių '' naudojant sauskelnes retai pasitaiko. g.gif
Aš paprasčiausiai ant paklodės užtiesiu sulenktą storesnį vystyklą , jo ir pakanka, kad prabėgus sysiukui pro sauskelnes būtų apsaugotas čiužinukas. smile.gif
Atsakyti
sveikutes siektiek ikisiu savo trigrasy , kadangi pati siuvu patalyne ir visa kita pagal uzsakymus tai siektiek jums padesiu wub.gif
1. paklodele as siuvu is abieju galu uzmaunama , kad neslidinetu
2. medzegeles perku , medzegu imperijoj . ( pasirinkimas didelis }
3 paklodeles siulyciau siutis is plonos flanelytes
4 beto yra speceli medvilnine klijuote pirkti avarijos atvejui
na nezinau ar as jums padejau jai kils klausimeliu parasykite as jums padesiu juk visi leliukai turi miegoti siltai graziai ir tvarkingai 4u.gif
Atsakyti
As patalyne pirkau "cipolinas" parduotuveje 100%medvilne(frotine) nesigailiu. Nei blunka nei susitraukia, esu patenkinta. Baldakima siuvausi pati is uzuolaidines medziagos, labai fainiai atrodo, o ant ciuzinuko nupirkau paklode su gumom, nei slidineja nei is galu issitrauko, labai gerai ir patogu.
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2006 04 22, 17:34)
As patalyne  pirkau "cipolinas" parduotuveje 100%medvilne(frotine) nesigailiu. Nei blunka nei susitraukia, esu patenkinta. Baldakima siuvausi pati is uzuolaidines medziagos, labai fainiai atrodo, o ant ciuzinuko nupirkau paklode su gumom, nei slidineja nei is galu issitrauko, labai gerai ir patogu.

cia kol vaikiukas mazas tai ir neslidineja o kai paauks pacios pamatysite beja tik is praktikos zinau pati savo du kleckus turiu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aušrelė: 22 balandžio 2006 - 21:55
labai grazia patalyne Rimi pirkom, su vaikiskais piesiniais thumbup.gif
Atsakyti