Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

Kalbames toliau apie naturaliu alieju naudojima pries galvos plovima.

user posted image

sena tema http://www.supermama...howtopic=332590
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 17 gruodžio 2008 - 15:23
ot velnias,pas mane nerode kad sukurta nauja tema,tai ir as sukuriau doh.gif reikia kad moderatoriai istrintu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dovila @ 2008 12 17, 16:55)
ot velnias,pas mane nerode kad sukurta nauja tema,tai ir as sukuriau  doh.gif reikia kad moderatoriai istrintu  doh.gif

Nieko tokio,kasdienybe moderatoriams tai smile.gif
bet sikarta jau abi nepamirsom nurodyti ,kad Naturalus drinks_cheers.gif ir butu kuo maziau tokiu kurios ateitu ir pasneketi apie loreal ar shudeal fluidua doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 12 17, 18:04)
Nieko tokio,kasdienybe moderatoriams tai smile.gif
bet sikarta jau abi nepamirsom nurodyti ,kad Naturalus  drinks_cheers.gif  ir butu kuo maziau tokiu kurios ateitu ir pasneketi apie loreal ar shudeal fluidua  doh.gif

va butent drinks_cheers.gif bent jau neprades kalbeti, koks fainas buvo alfaparf ar koks fainas buvo loreal doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2008 12 17, 17:23)
va butent  drinks_cheers.gif bent jau neprades kalbeti, koks fainas buvo alfaparf ar koks fainas buvo loreal  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

kaip man gaila kad tavo avatras ne jpg sad.gif(( isideciau i skaipa!!!
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 12 17, 18:27)

kaip man gaila kad tavo avatras ne jpg  sad.gif(( isideciau i skaipa!!!

nium va kaip negerai ax.gif
Atsakyti
Man kol kas is bandytu, t.y. abrikosu, alyvuogiu, avokado, migdolu, linu smenu, kanapiu, saulegrazu tongue.gif ( nes ir toki tepiau ) , jojobos , kol kas pats paciausias kokosu. Perku arba Kosmadoj Corine de Farme tipo ala Monoi de tahiti arba ieskau kokio naturalaus nerafinuoto nete, tik kad plaukai ilgi , sausi, tai labai greitai naudojasi, nes super sugeria viska. Man po kokusu aliejaus plaukai labai svelnus, lankstus, minksti, ir siaip issiplauna per 1 karta ( nu sampuno aisku nepagailiu ). O dazymo stazas apie 20 metu blush2.gif
Atsakyti
as jau gana ilgai turiu kokosu aliejaus, bet kazkodel vis nepabandau kaukes plaukams pasidaryti is jo biggrin.gif
Atsakyti
o, kaip fainiai nauja temuke thumbup.gif jau tikrai niekas nesusimaisys.. lotuliukas.gif
as tai kol kas patenkinta jojobos aliejuku, sunaudosiu sita pirksiuos kitokius... dar turiu varnalesos aliejuka, visai kitokie plaukuciai jau, bet tikiuos saknis sustiprins g.gif
pasiklausiu dar gerai ismananciu mergyciu, ar galiu viena diena jojobos, o kita diena varnalesu tept aliejuka, raso, kad pora syk i savaite tept, tinka kokis variantas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2008 12 17, 22:09)
o, kaip fainiai nauja temuke  thumbup.gif  jau tikrai niekas nesusimaisys.. lotuliukas.gif
as tai kol kas patenkinta jojobos aliejuku, sunaudosiu sita pirksiuos kitokius... dar turiu varnalesos aliejuka, visai kitokie plaukuciai jau, bet tikiuos saknis sustiprins  g.gif
pasiklausiu dar gerai ismananciu mergyciu, ar galiu viena diena jojobos, o kita diena varnalesu tept aliejuka, raso, kad pora syk i savaite tept, tinka kokis variantas? g.gif

Jeigu kasdiena plauni tai tepk ir tepk aliejus ,nes plaukui kasdienis plovimas nera gerai,kazkiek apsaugotum.
Seip aliejus naturalus dalykas, nu neisivazduoju kad galetu pakenkt ( tiesa pati antrus metus naudoju ,man nlb jaucias)
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2008 12 17, 21:09)
o, kaip fainiai nauja temuke  thumbup.gif  jau tikrai niekas nesusimaisys.. lotuliukas.gif
as tai kol kas patenkinta jojobos aliejuku, sunaudosiu sita pirksiuos kitokius... dar turiu varnalesos aliejuka, visai kitokie plaukuciai jau, bet tikiuos saknis sustiprins  g.gif

aisku galima.
bet as daryciau kitaip: saknis varnalesu, o likusius plaukus jojobos. nes varnalesu labiau tinka saknims.
Atsakyti
parejo naturalus argano aliejus is ebejaus tik iki pasto nedaeinu unsure.gif, bet nekantrauju isbandyt bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eveliina: 17 gruodžio 2008 - 22:06