Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(gutte86 @ 2009 02 24, 19:06)
man tai kaip kada - kartais atrodo nutamsina, kartais pasviesina plaukus...  doh.gif
koki alieju naudoji?

Varnalesu ir kokosu.... ax.gif
Atsakyti
o tai rafinuotas aliejus(mano atveju kokosu) turi savo stebuklingaja galia ar tik nerafinuota verta naudoti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mertise @ 2009 02 25, 16:01)
o tai rafinuotas aliejus(mano atveju kokosu) turi savo stebuklingaja galia ar tik nerafinuota verta naudoti? g.gif

rafinuotas neturi. nes ji perdirba, ir visom gerom savybem atia atia.
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2009 02 25, 15:02)
rafinuotas neturi. nes ji perdirba, ir visom gerom savybem atia atia.

aisku doh.gif drinks_cheers.gif belieka i virtuve ji pastatyt ir kepti blynus biggrin.gif joke.na naudosiu kaip kuno losjona,nes kaip drekina man patinka smile.gif
Atsakyti
panos, kaip manot, jeigu i kokosu alieju ilasinti arbatmedziu alieju - bus geras poveikis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 02 25, 20:48)
panos, kaip manot, jeigu i kokosu alieju ilasinti arbatmedziu alieju - bus geras poveikis? g.gif

taip bus manau. kodel gi ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2009 02 25, 23:15)
taip bus manau. kodel gi ne  ax.gif

nes kazkaip vis pripratus apie arbatmedziu al. galvoti kaip antiseptini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 02 26, 01:32)
nes kazkaip vis pripratus apie arbatmedziu al. galvoti kaip antiseptini biggrin.gif

arbatmedziu aliejus padeda atsikratyti pleiskanu, skatina augima, mazina slinkima
Atsakyti
O gal yra kokie aliejai nuo dermatito?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(princesee @ 2009 02 25, 23:56)
arbatmedziu aliejus padeda atsikratyti pleiskanu, skatina augima, mazina slinkima

na kadangi man 2 punktas aktualus - reikes isbandyti bigsmile.gif vakar jo neilasinau, sianakt miegojau su kokusu aliejum wub.gif dabar sedziu dar su kauke flirt.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti