QUOTE(dilgelyt @ 2008 12 19, 22:24)
o koks patiko is tu kuri galima uz padoria kaina isigyt Lietuvoje?
Nežinau

: buvau parsivežusi iš Indijos tai pastarasis buvo tiesiog puikus. Dabar šiek tiek susirašinėju su viena prieskonių parduotuve, gal jie pradės vežtis būtent tą aliejų. Laukiu žinių
QUOTE(princesee @ 2008 12 20, 13:13)
Vat neaišku man su tuo kokosų aliejumi...

kaip supratau, geras kokosų aliejus turi kvepėti? nes saviškį gavau dovanų - tikrai nežinau nei kiek kainavo, nei ar natūralus, nei ar rafinuotas ar nerafinuotas...
Nesakau, akd gera būtinai turi kvepėti... Tiesiog gal tas, kurį importuoja į Lt. yra bekvapis (gal prekybininkai bijo, kad kvapas nepatiks maistui naudoti ar dar ką...)
QUOTE(*Dia* @ 2008 12 20, 17:59)
Sveikos mergaites. As daug skaiciau apie alieju nauda plaukams, bet daugiau aisku skaiciau apie aliejus is Indijos, tai uzsisakiau pas drauge tikra indiska alieju plaukams stiprinti. Ji pazadejo atsiusti tradicini alieju, kuri naudoja vietines moterys. Tai labai nekantrauju isbandyti

Kai isbandysiu, parasysiu apie poveiki plaukams
PArsivežiau kelis aliejus ir plaukams stiprinti, bet nepasakyčiau, kad kažkuo įspūdingi. PAti turiu su Amla poros rūšių ir dar ajurvedinį specialiai nuo slinkimo. Tai ajurvedinsi laaabai dvokia net iki pykinimo, o tas su amla... na sušvelnina plaukus kaip ir fainas, bet neidealizuočiau....
O va kur šeimininkės naudoja - tai fainas labai: kvepia. Tik vėl... man smagiau tame aliejuje maistą gaminti.
Tikriasuias mano plaukams labiausiai patiko su amla aliejaus indiškas aliejus (ir jo sudėtyje berods kokosų aliejus ir yra...)
QUOTE(kunigunda78 @ 2008 12 20, 21:21)
jei kada esi turejusi kokoso riesuta ir ji perskelusi -tai ir kokosu nerafinuotas aliejus kvepia tuo paciu kokosu (kitiems primena kokosinius sausainukus )
tada vargu ar jis nerafinuotas, nes tas kvapas tikrai ryskus ir labai "skanus" ir net atsikelus ryte ant plauku jis vis dar islieka
tai ziurint kokia kaina - o jo yra ir NB ir KN bei Praxis turetu tureti, gal dar kokios aromatikos buna. Beje, vertingesnis yra cinamono zieves EA

Tikrai kvepia kokosu (gal kokosiniais sausainiais labiau net...)
O cinamono EA kaip ir gvazdikėlių EA negaliu naudot - tiesiausias kelias į migreną... Užtat rozmarinas labai patinka man.