Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(gutte86 @ 2009 01 22, 22:14)
svarbiausia jo savybe, kad oda minkstina  smile.gif  be to, nezinau kaip kitos, bet as asmeniskai plaukus aliejumi tepu tik nuo tos vietos kur kasa susirisa, i saknis netrinu, taigi, net blogiausiu atveju plaukai nenunyks  biggrin.gif  be to, skaiciau, kad cia mamytes naudoja avokadu alieju plaukams

skaiciau ir as,ir avodado sutrinto kaukes dedas,sako labai gerai galiukam ir pan.as ir zadu isbandyt,tik tiek kad mano plaukai stipriai iskarpyti tai galiukai per visa galva,bet nuo tiek gal nenuslinks biggrin.gif
Atsakyti
as tai prisirinkau visokiu kitu aliejuku, o ta plaukams kazkaip nenaudoju schmoll.gif uztat ranku oda minkstina thumbup.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 01 22, 18:42-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 01 22, 18:42)
as avokadu dar nebandziau..bet radau kad jis naudojamas po depiliacijos,odai suminkstinti..tikrai netikiu kad kenktu plaukam ar pan,paziurekit naminiu kaukiu temoj panos is sviezio avokado kiaukes dedas ir tinka smile.gif na kurios labai bijot tai i saknis netrinkit  biggrin.gif

katik susitepiau kokosu alieju i savo gaurus,kol kas esu isbandzius alyvuogiu,makamidiju ir kokoso aliejus..pastarasis pasirode labai jau lengvas,tepiau tepiau o riebumo nesijaucia biggrin.gif

aga, tikrai toks polengvis...ir rankos lengvai nusiplauna...nelyginsi su alyvu... mirksiukas.gif man po kokosu labai faini plaukai...kaip tau? mirksiukas.gif as dar ir i saknis itrinu... wub.gif
Atsakyti
kaip manote, ar tiktu plaukams sviestmedzio aliejus? jeigu ji islydyti ir patepti ant plauku? nes turiu sviestmedzio, bet kunui nenaudoju, per riebus...
Atsakyti
[quote=charisma,2009 01 22, 16:18]schmoll.gif ne tik del to jis naudojamas po depiliacijos, nes svarbiausia jo savybe ta, kad jis stabdo plauku svogunelio augima rolleyes.gif
[/quote]

bigsmile.gif bigsmile.gif gal zinot kur ta alieju nusipirkti Siauliuose???? bigsmile.gif

Papildyta:
2009 01 22, 20:36]skaiciau ir as,ir avodado sutrinto kaukes dedas,sako labai gerai galiukam ir pan.as ir zadu isbandyt,tik tiek kad mano plaukai stipriai iskarpyti tai galiukai per visa galva,bet nuo  tiek gal nenuslinks biggrin.gif
[/quote]

Avokade gi yra daug riebalu naudingu, todel tikrai turetu galiukams padeti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sunreja: 23 sausio 2009 - 12:59
QUOTE(Eve-line @ 2009 01 22, 23:01)
kaip manote, ar tiktu plaukams sviestmedzio aliejus?

pabandyk..nemanau kad pakenksi ax.gif dedamas i kaukes sviestmedzio aliejus juk rolleyes.gif
Atsakyti
kokiu puikiu priemoniu radau cia pas jus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tik va beda kad vilniu blush2.gif o kaune skaiciau kad yra tik magnum centre, niekaip nesuprantu kur jis yra g.gif gal kas perkate kaune kokosu alieju bigsmile.gif pasidalintumete kur ieskoti bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, o kaip jums argano aliejus? as nusipirkau ekologisku kosmetikos prekiu parduotuveje, tai nepigus - mazulytis buteliukas 70 lt. Bet vat tepiau juo plaukus tai nelikau suzaveta visai schmoll.gif . Gal cia mano plaukai tokie, nes ir ricinu kai tepiau, tai plaukams visai nepatiko...
Tiesa rankoms voneles su argano aliejum darau - tai patinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Morenita @ 2009 01 23, 13:41)
Merginos, o kaip jums argano aliejus?mazulytis buteliukas 70 lt.

negirdejau apie toki nieko,o ir tokios kainos nemokeciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2009 01 23, 16:49)
negirdejau apie toki nieko,o ir tokios kainos nemokeciau  ax.gif

man siaip tokia kaina irgi didele, bet kai paskaiciau, kad vos ne stebuklas, o ne aliejus - tai ir nusipirkau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 01 23, 00:38)
aga, tikrai toks polengvis...ir rankos lengvai nusiplauna...nelyginsi su alyvu... mirksiukas.gif  man po kokosu labai faini plaukai...kaip tau?  mirksiukas.gif as dar ir i saknis itrinu... wub.gif

as i saknis specialiai netrinu bet kai galai per visa galva tai ir jos manau gauna..man asmeniskai is situ triju kolkas labiausiai makamidiju patiko,bet zadu pirkt ir naudot visus,dar ne vienas labai nenuvyle.si savaitgali pirksiu lazdyno riesutu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BOMBONKE :): 23 sausio 2009 - 15:57
QUOTE(Morenita @ 2009 01 23, 13:41)
Merginos, o kaip jums argano aliejus? as nusipirkau ekologisku kosmetikos prekiu parduotuveje, tai nepigus - mazulytis buteliukas 70 lt. Bet vat tepiau juo plaukus tai nelikau suzaveta visai schmoll.gif . Gal cia mano plaukai tokie, nes ir ricinu kai tepiau, tai plaukams visai nepatiko...
Tiesa rankoms voneles su argano aliejum darau - tai patinka ax.gif

siaip tai reiktu i saknis itrinti, nes jis skatins sveiko, grazaus, blizgaus plauko augima. tai tikrai per brangus aliejus ant plauku tepliotis, nes plaukas juk auga nuo saknu, ne nuo galu ax.gif
Atsakyti