Aš kol kas išbandžiau tik sėmenų ir sezamų aliejų - abu patiko. Tik sezamų tepu ir ant galvos odos, įmasažuoju, ir palieku nakčiai. Patinka ir plaukams, ir galvos odai.
QUOTE(Avetra @ 2008 12 22, 10:41)
o kuriam aukste cup'e cia ta ekologisku prekiu parduotuve?
Jau radau - I aukste

O is kur aplamai suzinot, ar aliejus rafinuotas ar ne?
Vat sveiko maisto parduotuvej nusipirkau garstyciu alieju - raso 100% naturalus grynas, pirmo spaudimo ir viskas..... Ta pats su kokosu 100% pure coconut oil...... Kvapo jokio, nu kazkoks yra, bet neskanus
Nors dabar kai uostau, gal toks maloniai vos vos jauciamas salstelejes, bet labai silpnas, tikrai ne kaip Monoi de Tahiti ... O jau tas garstyciu kaip degina ar sildo, net nezinau kaip ivardint, biski viena galvos vieta pasitryniau, tai kazkaip znaibo, gnaibo..... Gaila kad meistrai po namus zuja, tai neina kaip man to aliejaus prisitept, nenoriu zmoniu gasdint
, bet skaiciau, kad kauke is garstyciu aliejaus, rugpienio ir citrinu sulciu tai jau kazkas nepaparasto plaukam. Issigrus meistrai - susitepsiu

Miu siandien ir as prisipirkau aliejaus
semenu, alivu ir linu, dar turiu ricinos, tai dabar bandysiu visus, ziuresiu kurie man patiks labiausiai

QUOTE(jadzka @ 2008 12 21, 16:24)
Maroke nedidelis buteliukas kainuoja apie 10 lt
Ir čia jau perkant turistinėse vietose... Žinant, kad galima rasti bilietų ten ir už 500 lt pirmyn atgal... tai sakyčiau apsimoka 

Jo, pas mus cia kainos kandziojasi, tikrai reikia paieskoti geros kokybes alieju uz padoria kaina

QUOTE(*Dia* @ 2008 12 21, 16:14)
Siandien VCUP'e maciau argano alieju, toks nedidelis buteliukas kainuoja 70 LT, ten kur ekologiska kosmetika, pardaveja sake, kad tai 100% tikras argano aliejus, tinka ir veidui, kunui ir aisku plaukams. Gal kuri jau esate bandziusi si alieju? 

aš jau kokius tris mėnesius jį naudoju, 125ml kainavo 135lt, tai biški gaila ant plaukš dėt tai naudoju veidui, kvapas ne itin romantiškas, bet man jis nemaišo, o veido odai man labai labai tinka.
plaukučiams naudoju sėmenų aliejų kaukes, tik biški plaukai po to greitai riebaluojasi, po kaukės išsiplaunu plaukučius du kartus su šampūnu, o po to dar dedu ekologišką balzamą, gal nebereikėtų dėt?

is Lietrycio straipsnio....
Kamelijų aliejus suteikia žvilgesio plaukams
Ar jums kada nors kilo klausimas, kodėl Japonijos moterų plaukai blizga kaip šilkas? Paslaptis: jos naudoja kamelijų aliejų. Vieną kartą per savaitę 1-2 šaukštus aliejaus įtrinkite į drėgnus plaukus. Po 15 minučių išplaukite šampūnu. Aliejus išlygina plauko žvynelinį sluoksnį, tada plaukas geriau atspindi šviesą ir ima blizgėti.
pirma kart girdziu apie toki alieju
gal kas esate isbande? 
jau dabar man ir to prireiks...
Ar jums kada nors kilo klausimas, kodėl Japonijos moterų plaukai blizga kaip šilkas? Paslaptis: jos naudoja kamelijų aliejų. Vieną kartą per savaitę 1-2 šaukštus aliejaus įtrinkite į drėgnus plaukus. Po 15 minučių išplaukite šampūnu. Aliejus išlygina plauko žvynelinį sluoksnį, tada plaukas geriau atspindi šviesą ir ima blizgėti.

QUOTE(Eveliina @ 2008 12 27, 13:31)
is Lietrycio straipsnio....
gal kas esate isbande? 

Kas yra Kameliju aliejus?
QUOTE(Frosted @ 2008 12 28, 00:06)
Kas yra Kameliju aliejus?
ar čia ne ramunėlės?

Va visai neseniai pradejau naudoti plauku alieju is firmos Aromatika (nezinau, kaip ten vadinasi tiksliai, nes parasyta rusiskai)
Sakyciau, kad visai neblogas, nors dar neilgai naudojau, bet blizga plaukai, lengvai tvarkomi
Idedu nuoroda, ten daugiau parasyta:
http://www.aromabalt...a...ucts&cid=70

http://www.aromabalt...a...ucts&cid=70
tepu citre shine ir ricinos aliejum