Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

kristut, as kaip tik norejau taves paklaust, ar patiko vynuogiu kauliuku aliejus bigsmile.gif
man pardaveja sake nebijoti, kad jis rafinuotas, nes visvien turi geru savybiu blush2.gif siandien bandysiu uzsitept ant plauku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 12, 12:47)
kristut, as kaip tik norejau taves paklaust, ar patiko vynuogiu kauliuku aliejus  bigsmile.gif 
man pardaveja sake nebijoti, kad jis rafinuotas, nes visvien turi geru savybiu  blush2.gif  siandien bandysiu uzsitept ant plauku  blush2.gif

znok, niu man tas pats kas alyvuogiu aliejus , niu nzn nesijaucia skirtumo.. zn mano garbanoti lb sausi, nepajauciau jokio skirtumo , nors gal vistik kita syki jo nepirkciau..gal jis kiek sausesnis , bet cia dar nzn , ar sampunas nebetinka man , bet praita syki tokie siurkstus plaukai buvo , bet nemanau , kad ce butent nuo vynuogiu seklu aliejaus. . paziuresiu kaip sikart bus , dbr uzsidejusi esu.
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 12, 14:01)
znok, niu man tas pats kas alyvuogiu aliejus , niu nzn nesijaucia skirtumo.. zn mano garbanoti lb sausi, nepajauciau jokio skirtumo , nors gal vistik kita syki jo nepirkciau..gal jis kiek sausesnis , bet  cia dar nzn , ar sampunas nebetinka man , bet praita syki tokie siurkstus plaukai buvo , bet nemanau , kad ce butent nuo vynuogiu seklu aliejaus. . paziuresiu kaip sikart bus , dbr uzsidejusi esu.

man tai visi aliejai nlb drekinimo teprideda... migdolu tik aliejus patiko, dar avokadu. ryt arba poryt dar sezamu arba vynuogiu bandysiu smile.gif o man geriausia kauke medus+kiausinio trynys bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 12, 13:34)
man tai visi aliejai nlb drekinimo teprideda... migdolu tik aliejus patiko, dar avokadu. ryt arba poryt dar sezamu arba vynuogiu bandysiu  smile.gif  o man geriausia kauke medus+kiausinio trynys  bigsmile.gif

man nuo trynys netinka, siurkstus lb plaukai buna , nzn keista bet taip yra .
hm, buna avokado aliejaus..? kur pirkti.?
as dedu avokada prinokusi .kartais . hmm.
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 12, 14:37)

as visus aliejus perku parduotuvej tokioj smile.gif nes klp nelabai didelis pasirinkimas wink.gif
jos adresas vln yra
Pylimo g. 58 / Bazilijonų g. 1
Halės turgus (96 Paviljonas), Vilnius

p.s. as isvis alieju maniake pasidariau doh.gif perku visu po biski ir bandau - dabar buteliuku kruva sustatyta lentynoj lotuliukas.gif tai dabar sugalvojau ant plauku ir veido tept, bet ir i salotas det biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gutte86: 12 vasario 2009 - 14:03
QUOTE(gutte86 @ 2009 02 12, 13:47)
as visus aliejus perku parduotuvej tokioj smile.gif nes klp nelabai didelis pasirinkimas wink.gif
jos adresas vln yra
Pylimo g. 58 / Bazilijonų g. 1
Halės turgus (96 Paviljonas), Vilnius

p.s. as isvis alieju maniake pasidariau  doh.gif  perku visu po biski ir bandau - dabar buteliuku kruva sustatyta lentynoj  lotuliukas.gif  tai dabar sugalvojau ant plauku ir veido tept, bet ir i salotas det  biggrin.gif

aa ok, dekui.. mirksiukas.gif
mano tai irgi kartais aliejai sueijna maisto ruosimui. , jei nebuna kepimo aliejaus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Amellie @ 2009 02 11, 20:10)
anksciau forume skaiciau apie kanapiu alieju, ale dabar nieko nebeprisimenu, kuo jis geras  g.gif kur geriausia ji naudot, odai, plaukams o gal tiesiog gerti?  rolleyes.gif

dar Kunigundos norejau paklausti, koki alieju naudoji kaip kauke galvos odai?  4u.gif

Kanapių aliejus (Cannabis sativa L.)
Aliejus turi žalsvą atspalvį ir priklausomai nuo išgavimo būdo gali būti šviesus arba tamsus.
Aliejus gausus vitaminų A, B1, B2, B6, C, D ir amino rugščių.
Aliejus pasižymi puikiomis maitinamosiomis, apsauginėmis ir regeneruojamosiomis savybėmis. Jis grąžina odai minkštumą ir elsatingumą. Efektyviai kovoja su dehidratacija, nes turi savybę išlaikyti drėgmę odoje. Greitai susigeria į odą ir nepalieka riebalinio blizgesio. Stiprina kapliarų sieneles. Efektyviai saugo odą nuo priešlaikinio senėjimo, todėl, kad turi savybę surišti laisvuosius radikalus. Taip pat aliejus gerai veikia ir plaukus: maitina kapiliarines skaidulas, gerina plauko struktūrą, priduoda papildomo blizgėjimo, paslankumo, apimties ir palengvina šukavimą.
Rekomenduojamas dehidratuotai, pavargusia odai; raukšlėtos odos priežiūrai, o taip pat kaip profilaktinė priemonė odai, linkusiai greitai susiraukšlėti. Aliejus labiausiai rekomenduojamas sausai, vystančiai, brandžiai ar pažeistai odai. Taip pat rekomenduojamas sausiems, trapiems, išsipūtusiems, besigarbanojantiems plaukams.
Naudojant į vidų palaiko endokrininę ir imuninę sistemą. Taip pat naudojamas užgyjančių tepalų ir balzamų gamybai. Labai naudinga vartoti į vidų, kai kankina nemiga, nervozė, inkstų ligos, cistittas, kosulys, reumatas, virškinamojo trakto ligos.

galvos kaukei naudoju sezamu ir kokosu aliejus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 12, 16:12)
Aliejus turi žalsvą atspalvį ir priklausomai nuo išgavimo būdo gali būti šviesus arba tamsus.
Aliejus gausus vitaminų A, B1, B2, B6, C, D ir amino rugščių.
Aliejus pasižymi puikiomis maitinamosiomis, apsauginėmis ir regeneruojamosiomis savybėmis. Jis grąžina odai minkštumą ir elsatingumą. Efektyviai kovoja su dehidratacija, nes turi savybę išlaikyti drėgmę odoje. Greitai susigeria į odą ir nepalieka riebalinio blizgesio. Stiprina kapliarų sieneles. Efektyviai saugo odą nuo priešlaikinio senėjimo, todėl, kad turi savybę surišti laisvuosius radikalus. Taip pat aliejus gerai veikia ir plaukus: maitina kapiliarines skaidulas, gerina plauko struktūrą, priduoda papildomo blizgėjimo, paslankumo, apimties ir palengvina šukavimą.
Rekomenduojamas dehidratuotai, pavargusia odai; raukšlėtos odos priežiūrai, o taip pat kaip profilaktinė priemonė odai, linkusiai greitai susiraukšlėti. Aliejus labiausiai rekomenduojamas sausai, vystančiai, brandžiai ar pažeistai odai. Taip pat rekomenduojamas sausiems, trapiems, išsipūtusiems, besigarbanojantiems plaukams.
Naudojant į vidų palaiko endokrininę ir imuninę sistemą. Taip pat naudojamas užgyjančių tepalų ir balzamų gamybai. Labai naudinga vartoti į vidų, kai kankina nemiga, nervozė, inkstų ligos, cistittas, kosulys, reumatas, virškinamojo trakto ligos.

galvos kaukei naudoju sezamu ir kokosu aliejus  ax.gif

Labai aciu uz informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(0kristut0 @ 2009 02 12, 14:37)

gal zinot - avokadu aliejus turbut is jo kauliuko, ar ne,kaip ir kiti aliejai "sekliniai"?
tada turetu buti skirtumas nuo paties avokado (tyres) poveikio!.. g.gif

Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 12, 17:12)

galvos kaukei naudoju sezamu ir kokosu aliejus  ax.gif

Taip pat naudoju siuos aliejus.
nors..........pradedu galvoti, kad poveiki daro riebalas. (gal) be didelio skirtumo, is kurio augalo/jo seklos/kaulo isgautas.
Gal esate bandziusios ir lyginusios daugiau aliejuku tiesiog tarpusavyje? g.gif

Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 02 12, 17:34)
gal zinot - avokadu aliejus turbut is jo kauliuko, ar ne,kaip ir kiti aliejai "sekliniai"?
tada turetu buti skirtumas nuo paties avokado (tyres) poveikio!.. g.gif

avokadu aliejus isspaudziamas is jo minkstimo, ne is kaulo. Todel jis ir yra zalsvos "tirstos" spalvos.
Atsakyti
Sveikos, as siandien pirkau kokoso aliejaus, http://www.sveikipro...d...31&id=18030 va sitoki g.gif gal yra kas naudoje? geras jis kazin? nes labai keista kad jokio kvapo nera g.gif galvojau kad jis rafinuotas bet kad uzrasyta 100% naturalus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Suzuki @ 2009 02 12, 19:00)
Sveikos, as siandien pirkau kokoso aliejaus, http://www.sveikipro...d...31&id=18030 va sitoki  g.gif gal yra kas naudoje? geras jis kazin? nes labai keista kad jokio kvapo nera  g.gif galvojau kad jis rafinuotas bet kad uzrasyta 100% naturalus  g.gif

naturalus (pagal kilme), bet rafinuotas smile.gif
Atsakyti