Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralūs aliejai plaukams

QUOTE(Sunreja @ 2009 02 19, 15:25)
As ir toki turiu, panos minejo, jog jis rafinuotas...  unsure.gif  Na bet jei jau nusipirkau, tai sunaudosiu, nemesiu gi lauk  smile.gif

tai as irgi drinks_cheers.gif gaila tik,kad jis visai bekvapis verysad.gif smile.gif kaip kuno losjona ji dar naudoju po duso,drekina gerai smile.gif bet ieskosiu pirkt nerafinuota dar g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mertise: 19 vasario 2009 - 14:29
QUOTE(Melajja @ 2009 02 19, 00:33)
na apie siuntimo mokesty jie nieko neminejo, as kvapu namu psulapyje radau kad ju produkcijos galima isigyti ir " Agnum centre" kaune tagi pasiskambinau i ta centra ir jie sake, kad suo metu neturi bet galiu atsiusti jiem i el. pasta ko man reikia ir jie pranes kai tures, taip ir padariau  4u.gif

Aišku rolleyes.gif O tai jau ir užsakymą pasidarei elektroniniu paštu bigsmile.gif Kai atkeliaus siuntinukas pranešk kaip sekėsi, ar viskas tvarkoj su tuo Agnum centre, per kiek laiko atkeliavo ir pan..Jei nesunku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis* @ 2009 02 19, 15:34)
Aišku rolleyes.gif  O tai jau ir užsakymą pasidarei elektroniniu paštu bigsmile.gif  Kai atkeliaus siuntinukas pranešk kaip sekėsi, ar viskas tvarkoj su tuo Agnum centre, per kiek laiko atkeliavo ir pan..Jei nesunku 4u.gif

ok pranesiu kas kaip kai gausiu 4u.gif
Atsakyti
is aliejus.com man jau prireike maziausiai 5 alieju,atrodo,visus naudociau biggrin.gif tik kad nestovetu po to doh.gif
Atsakyti
Sveikos alieju megejos is Kauno biggrin.gif
Noreciau jums pasiulyt nupirkt jus dominancius aliejukus is aliejus.com Vilniui ir atsiust per autobusu siuntimo biura mirksiukas.gif
Kam reikia kreipkites drasiai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo graShkyte: 21 vasario 2009 - 20:15
na kurgi visos aliejininkes biggrin.gif

as siandien nusipirkau dygminu aliejaus,kazkaip lt saituose neraso kad jis plaukam tinka,bet uzsienietiskuos radau nemazai receptu su juo tai isbandysiu biggrin.gif

kunigunda siandien uztikau sveiko maisto pardej sviestmedzio sviesto,gabaliukas toks kaip ukiskas muilas,raso 100 % naturalus,kaina 20 eu,kaip manai ar jis tikrai vertas pirkt,gal esu uztikus kur kitur,man idomu ar uz tokia kaina galiu tiketis kad tas sviestukas tikrai kokybiskas?
Atsakyti
smile.gif+2009 02 23, 14:13-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 02 23, 14:13)
na kurgi visos aliejininkes biggrin.gif

aliejinames, kur gi desimes mirksiukas.gif
as pastaruoju metu grizau prie koncepcijos "po-prostomu" mirksiukas.gif , tai jau antra savaite ricinos aliejuka teplioju. savaime suprantama,po tokio kurso vel ANT mandrybiu pramus lotuliukas.gif

Atsakyti
smile.gif+2009 02 23, 13:13-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 02 23, 13:13)
kunigunda siandien uztikau sveiko maisto pardej sviestmedzio sviesto,gabaliukas toks kaip ukiskas muilas,raso 100 % naturalus,kaina 20 eu,kaip manai ar jis tikrai vertas pirkt,gal esu uztikus kur kitur,man idomu ar uz tokia kaina galiu tiketis kad tas sviestukas tikrai kokybiskas?

blink.gif tas mazas gabaliukas - 20 eur ar 1 kg? Siaip tai 100 gr. sviestmedzio (tikrai labai kokybisko) kainuoja cia 5,65 eur - pati is cia turiu -tai tikrai labai super
Atsakyti
QUOTE(Renatina @ 2009 02 23, 15:31)
aliejinames, kur gi desimes mirksiukas.gif
as pastaruoju metu grizau prie koncepcijos "po-prostomu" mirksiukas.gif , tai jau antra savaite ricinos aliejuka teplioju. savaime suprantama,po tokio kurso vel ANT mandrybiu pramus lotuliukas.gif

o as tai noriu zingsnis po zingsnio pereiti prie naturaliu arba savos gamybos priemoniu.tik mano plauku bukle dar kolkas tokia kad be pirktinio balzamo neapsieinu,bet kaukes jau sekmingai naudoju dauguma naminiu,aliejines kaukes taip pat naturalias,galiuku aliejukui taip pat naudoju lengvus naturalius aliejus-makamidiju,lazdyno riesutu,katik pabandziau dygminu patept taip pat puikiai tiko,jis lengvas toks smile.gif ateity zadu naudoti tik ekologiska sampuna pirktini,renku info kaip pasigaminti namines kaukes,balzamus,skruba galvos odai,giliai valanti skalavomo skysti,ivairius nuovirus skalavimui ir pan.per metus tikiuosi visiskai pereit prie naturalios plauku kosmetikos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 23, 15:52)
blink.gif  tas mazas gabaliukas - 20 eur ar 1 kg? Siaip tai 100 gr. sviestmedzio (tikrai labai kokybisko) kainuoja cia 5,65 eur - pati is cia turiu -tai tikrai labai super

tas mazas gabaliukas 20 eu,nepirkau as jo galvoju pirma taves uzklausiu mirksiukas.gif ,einu pasidairysiu ten kur tu perki..
Atsakyti
smile.gif+2009 02 23, 13:56-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 02 23, 13:56)
tas mazas gabaliukas 20 eu,nepirkau as jo galvoju pirma taves uzklausiu mirksiukas.gif ,einu pasidairysiu ten kur tu perki..

as ne tiesiogiai is ten pirkau, bet KN yra oficialus materiaaromaticos atstovas LT - visa ju produkcija tikrai labai kokybiska ir sertifikuota, tik gaila, kad Lt kainos vos ne dvigubos verysad.gif
Bet viskuo, ka is ten turiu, esu patenkinta
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2009 02 23, 16:18)
as ne tiesiogiai is ten pirkau, bet KN yra oficialus materiaaromaticos atstovas LT - visa ju produkcija tikrai labai kokybiska ir sertifikuota, tik gaila, kad Lt kainos vos ne dvigubos  verysad.gif
Bet viskuo, ka is ten turiu, esu patenkinta

as kadangi vistiek internetu dazniausiai perku,tai man tavo puslapis labai vertas demesio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BOMBONKE :): 23 vasario 2009 - 14:43
Nu zinokit padariau ir as isvadas, jog aliejus tamsina plaukus.... verysad.gif Ir dabar jau imu galvoti, kuo juos pakeisti, nors dar nesenai tik atradau.... unsure.gif
Atsakyti