Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie maudynes

QUOTE(uogute @ 2010 10 19, 22:06)
Sveikos mamytes.
Turiu klausimuka,

kaip daznai maudote savo kudikelius virs 3men.

Na sakyukim as iki siol maudydavau kas antra diena, dabar manyciau galiu retinti  g.gif

Kadangi turim problemų su miegu (dienomis miega max tris kartus po 10 - 20 min), nuo antro mėnesio pavyko įdiegti tokį ritualą - devintą valandą vakaro einam maudytis, tada pavalgom ir miegelio ax.gif Ir taip kasdien. Todėl nesiruošiu retinti blush2.gif

O mažoji sau šiltam vandeny pasiturškia, atsipalaiduoja ir lengviau užmiega mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano 5 mėnesių žvirblelis labiausiai po dušu mėgsta maudytis, nuo kokių 2 mėnesių pasidarė nebeįmanoma maudyti vonelėje, nes iškart pradėdavo verkti, o duše tai kas kita thumbup.gif jam ten viskas įdomu ir dar man atrodo tas vandens čiurlenimo garsas jam patinka smile.gif
Atsakyti
Mano vaikas po pamperio pakeitimo išsiaktyvina taip, kad apie miegą nėra ko ir šnekėti, o ką bekalbėti apie maudynes. Visada maudau tik rytais, nes kitaip per naktį su juo reikėtų bendrauti, liūliuotis ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Po dusu maudyti dar nebandem, gal ir idomiau vaikeliui butu. Dabar tai mergyte baisiai nemegsta maudytis, verkia, isitempus visa, rankutem isikabinus, atrodo kad bijo jog ja paleis kas i vandeni. Stengiames raminti, bet nelabai padeda. Ziuresim kaip bus ateity, gal pageres situacija, o tai atrodo, kad kankinam ten vaika.
Atsakyti
QUOTE(wwwww @ 2010 10 22, 13:36)
Mano 5 mėnesių žvirblelis labiausiai po dušu mėgsta maudytis, nuo kokių 2 mėnesių pasidarė nebeįmanoma maudyti vonelėje, nes iškart pradėdavo verkti, o duše tai kas kita  thumbup.gif  jam ten viskas įdomu ir dar man atrodo tas vandens čiurlenimo garsas jam patinka  smile.gif

bukit geros, jus man pasaykit kaip toki maza kudiki maudot po dusu? juk jis galvytes nenulaiko???
Atsakyti
Na nezinau, kaip juos tokius mazus maudo po dusu. Mes pradejom nuo kokiu 5 menesiu maudyti po dusu, nes voneleje labai taskesi ir viskas plauke aplink.
Atsakyti
Man taip pat butu idomu suzinoti, kaip mamos maudo vaikiukus po dusu ax.gif Vonele darosi per maza, o vonios dideles neturim doh.gif Vaikstom i baseina, tai ten reikia nusiprasti po dusu pries einant i baseina. Nu man vien nusiprausti su vaiku ant ranku yra nepatogu, o ka cia besnekesi apie tikra maudyma, muilinima, galvytes plovima ir t.t. Gal mamytes pasidalintu savo patirtimi, kaip jos taip daro. Gal tada ir as pabandyciau maudyti po dusu, nes su vandenuku mes draugaujam labai 4u.gif
Atsakyti
Mamytes, gal susiduret kuri su tokia problemele unsure.gif vandenuka megsta nerealiai... dabar mazylei 2.5men, taskosi, kojytem rankytem...grazu ziuret wub.gif kai laikas lipti pradeda verkti... ir taip stipriai verysad.gif nuramint reik gero pusvalandzio... o ka jau kalbet apie nusluostyma, aprengima ar aliejuko istepima g.gif isbandem atrodo viska, vanduo siltas, ranksluoscius keitem kad kuo svelnensnis butu, keitem kambarius, kruties neima... doh.gif vyras nervuojasi, maudyt neleidzia.. sako mozahizmas, vaiko kankinimas verysad.gif speju, kad ji pyksta ir nori dar maudytis, bet viena karta laukem kada jai atsibos, 30min praejo o ji vis tuskenosi.... padekit, patarkit
Atsakyti
Musu vaikinas irgi is pradziu labai stresuodavo maudomas, su rankytem kabindavos lyg mes skandintumem vaika, o kaip verkdavo.. O dbr atradom nauja buda, vonioj pastatom ta toki kaip kedute ( nezinau kaip vadinas), i pacia vonia ciut ciut vandens ileidziam, kad kojytes butu imerktos, o pati prausiam po dusu, tai vakar net nusisypsojo smile.gif o iki tol maudyniu laukdavau kaip siaubo kokio.
Atsakyti
sveikos mamytes smile.gif gal as cia ne i tema bet gal kas gali man suteikti informacija as kai savo leliuka maudau buna dienu kad jis verke neramus buna tai skubinau prausti ir bijausi kad i ausytes vandenuko nepatektu kas atsitiktu jei patektu?ar labai pakenktu?mano suneliui 1men.
Atsakyti
QUOTE(1986mama @ 2010 10 28, 12:56)
sveikos mamytes smile.gif gal as cia ne i tema bet gal kas gali man suteikti informacija as kai savo leliuka maudau buna dienu kad jis verke neramus buna tai skubinau prausti ir bijausi kad i ausytes vandenuko nepatektu kas atsitiktu jei patektu?ar labai pakenktu?mano suneliui 1men.

Manau nieko neatsitiks... skaiciau, kad nieko tokio kad vanduo patenka smile.gif tiesiog poto isvalykit ausytes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(L.O.L.A @ 2010 10 26, 23:38)
Po dusu maudyti dar nebandem, gal ir idomiau vaikeliui butu. Dabar tai mergyte baisiai nemegsta maudytis, verkia, isitempus visa, rankutem isikabinus, atrodo kad bijo jog ja paleis kas i vandeni. Stengiames raminti, bet nelabai  padeda. Ziuresim kaip bus ateity, gal pageres situacija, o tai atrodo, kad kankinam ten vaika.

Pameginkit po dusu....maniskei, tai patinka, jau menesio maudeme po dusu- visa net svyti, kokia laiminga ax.gif
Atsakyti