Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie maudynes

QUOTE(smiler @ 2010 10 27, 07:39)
Man taip pat butu idomu suzinoti, kaip mamos maudo vaikiukus po dusu  ax.gif  Vonele darosi per maza, o vonios dideles neturim  doh.gif  Vaikstom i baseina, tai ten reikia nusiprasti po dusu pries einant i baseina. Nu man vien nusiprausti su vaiku ant ranku yra nepatogu, o ka cia besnekesi apie tikra maudyma, muilinima, galvytes plovima ir t.t. Gal mamytes pasidalintu savo patirtimi, kaip jos taip daro. Gal tada ir as pabandyciau maudyti po dusu, nes su vandenuku mes draugaujam labai  4u.gif

o baseine kudikiui vanduo nesaltas? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(luna @ 2010 10 27, 11:16)
Mamytes, gal susiduret kuri su tokia problemele  unsure.gif  vandenuka megsta nerealiai... dabar mazylei 2.5men, taskosi, kojytem rankytem...grazu ziuret  wub.gif  kai laikas lipti pradeda verkti... ir taip stipriai  verysad.gif  nuramint reik gero pusvalandzio... o ka jau kalbet apie nusluostyma, aprengima ar aliejuko istepima  g.gif  isbandem atrodo viska, vanduo siltas, ranksluoscius keitem kad kuo svelnensnis butu, keitem kambarius, kruties neima...  doh.gif  vyras nervuojasi, maudyt neleidzia.. sako mozahizmas, vaiko kankinimas  verysad.gif  speju, kad ji pyksta ir nori dar maudytis, bet viena karta laukem kada jai atsibos, 30min praejo o ji vis tuskenosi.... padekit, patarkit

sake man ligoninej kad kudikiai verkia butent nuo temp svyravimo isimant is vandens i kamb temp. bet cia viena is galimybiu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2010 11 01, 12:24)
o baseine kudikiui vanduo nesaltas?  unsure.gif

Ne, nesaltas thumbup.gif Nezinau, kaip Lietuvoje, nes mes ne Lietuvoje esam. Ten specialiai skirta vaikams nuo 0-8metu.
Papildyta:
QUOTE(Ingese @ 2010 10 28, 18:48)
Pameginkit po dusu....maniskei, tai patinka, jau menesio maudeme po dusu- visa net svyti, kokia laiminga ax.gif

Gal galetumete parasyti, kaip jus maudotes po dusu? Mes su mielu noru ir pabandytumem, bet.. bandziau pora kartu ir meciau, nes neiseina man. Gal kazka ne taip darau. Bet ant vienos rankos laikyti mazyle ir su kita prausti.. neiseina man, slysta blush2.gif Ar gal reikia visai seimynai maudytis po dusu? Vienas laiko, kitas prausia? Tada mums tai netinka, netilpsim visi trys i dusa, per mazai vietos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2010 10 27, 01:24)
bukit geros, jus man pasaykit kaip toki maza kudiki maudot po dusu? juk jis galvytes nenulaiko???

As visa vasara po dusu apipilinejau smile.gif tai daroma labai paprastai: vienas is teveliu atsistoja, pasiema vaikeli ant ranku, o kitas pyla smile.gif stai kaip maudymas po dusu atrodo smile.gif mano mergynai labai patiko
Atsakyti
QUOTE(dilami @ 2010 08 24, 23:53)
Vaje, kaip as jus, mamytes, uzjauciu. Manoji tai LABAI maudytis megsta. Ir visai nesvarbu kaip, kad tik vandenukas. Isgirsta, kad jau bus pusku pusku, tai visa is dziaugsmo net spurda. As ja ir po kranu nuprausiu, ir po duso srove. Kartais maudau mazoje voneleje, kartais pilnoje vonioje su ratu leidziu pasipliuskenti, o kartais tiesiog abi kartu i dusa einam ir prausiames, turskiames. Nebaisu nei kad vanduo i akytes tyska. Buna kad net juokiasi. smile.gif

drinks_cheers.gif Mano irgi labai mėgsta maudytis, nereikėjo jokių pratinimų ar vystyklų.

QUOTE(luna @ 2010 10 27, 13:16)
Mamytes, gal susiduret kuri su tokia problemele  unsure.gif  vandenuka megsta nerealiai... dabar mazylei 2.5men, taskosi, kojytem rankytem...grazu ziuret  wub.gif  kai laikas lipti pradeda verkti... ir taip stipriai  verysad.gif  nuramint reik gero pusvalandzio... o ka jau kalbet apie nusluostyma, aprengima ar aliejuko istepima  g.gif  isbandem atrodo viska, vanduo siltas, ranksluoscius keitem kad kuo svelnensnis butu, keitem kambarius, kruties neima...  doh.gif  vyras nervuojasi, maudyt neleidzia.. sako mozahizmas, vaiko kankinimas  verysad.gif  speju, kad ji pyksta ir nori dar maudytis, bet viena karta laukem kada jai atsibos, 30min praejo o ji vis tuskenosi.... padekit, patarkit

Suprantu... Mano mažutis irgi nenori iš vandens lįsti, bet tai tik todėl, kad maudytis patinka, o rengtis, kaip ir daugumai vaikų - ne. Dėl to aš per daug neimu į galvą, išaugs.

QUOTE(1986mama @ 2010 10 28, 11:56)
sveikos mamytes smile.gif gal as cia ne i tema bet gal kas gali man suteikti informacija as kai savo leliuka maudau buna dienu kad jis verke neramus buna tai skubinau prausti ir bijausi kad i ausytes vandenuko nepatektu kas atsitiktu jei patektu?ar labai pakenktu?mano suneliui 1men.

Nereikia bijoti, niekada ausyčių nesaugojau schmoll.gif O kam?
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2010 11 01, 13:42)
As visa vasara po dusu apipilinejau smile.gif tai daroma labai paprastai: vienas is teveliu atsistoja, pasiema vaikeli ant ranku, o kitas pyla smile.gif stai kaip maudymas po dusu atrodo smile.gif mano mergynai labai patiko

Aisku, vadinasi, po dusu reikia maudytis tryse biggrin.gif Vienas laiko, kitas muiluoja ir apipila su vandeniu. Gaila, pas mus nera tas dusas toksai didelis, kad tilptumem visi trys unsure.gif Teks maudyti taip kaip iki siol 4u.gif
Atsakyti
parduodu DISNEY vonelė 4u.gif
Draugiški Mikės Pukuotuko ir jo draugų personažai pavers mažylio maudynes maloniu užsiėmimu. Vonelėje įmontuotas termometras garantuos, kad vandens temperatūra yra tinkama jūsų mažyliui.
Prie rinkinio dovanoju naują DISNEY termpometrą bei pakuotė “Lakišių žolės”, kurių nuoviras naudojamas maudant kūdikius. Kaina – 25 Lt.
Tel. 867656006 Vilnius, staringtime@gmail.com-nuotraukos: http://staringtime.skelbiu.lt/
Atsakyti
Musiskis megsta maudytis, dar nuo gimimo nei karto ir neverke maudomas.Maudom paprastai vonytej, paklojam i vonele minksta paklotuka ir viskas - pliusku pliusku 4u.gif
Atsakyti
pirmomis dienomis verke, dabar labai megsta. Sypsena iki ausu.. aplink viskas slapia, aptasko viskas aplinkui.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Nuo pat mazens mego maudynes,o db tai isvis lotuliukas.gif kiaurai slapi abu su vyru bunam ir vonia plaukia,po musu zuvytes biggrin.gif
Atsakyti
Mano irgi labai mėgsta maudytis
Atsakyti
Musiske pradziai bijojo, nes, kaip veliau daktare paaiskino, nes guldem nugara i vandeni. Atrodo ji bijojo erdves, todel pradziai leisdavom pilvu i vandenuka (mamos ranka po pazastimis, taip pasikelia ir nosiukas), po apsipratimo reikalui esant apversdavom
Atsakyti
Maniškė maudytis visai neprieštarauja, bet jau kas liečia galvą, tai tik ne tai, nemėgsta praustis galvos, na nebent labai greit biggrin.gif
Atsakyti