Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie maudynes

Kokie pirmi 3-4kartai buvo ne kokie doh.gif piktumas,asaros,bet db jau gerai,po maudyniu reik ir vonioj grindis valyti lotuliukas.gif ,nes vyrukuj labai patinka spardytis,tai pritasko visa vonia lotuliukas.gif
Atsakyti
Mes paradom kad vonioi butu silta;) istraukiam iviniojam ir duodam buteliuka tesiai ten, o po kuriuo laiko iskluojam:) taip pat grudinam po biski. Patiesiam neperslampama medziaga ant lovos ir leidziam pasivoliot nuogiems kai jau atvesta po maudyniu arba seip diena smile.gif maziukam patinka buti be sauskelniu ir drabuzeliu:) thumbup.gif
Atsakyti
sveikos mamytes. Gal galetu kas nors patarti blink.gif mano sunelis maudosi smagiai, viskas pas mus gerai, tik noreciau paklausti - maudau leliu vaikisku skystu prausikliu (muilu), o galvyte isplaunu irgi vaikisku muiliuku... Veiduka, ausytes vis dar valau sterilia vata pamirkyta virusiame vandenyje... Noreciau suzinoti nuo kada pradeti plauti galva sampunu ir veiduka normaliu vandenuku... schmoll.gif Ar cia kiekvienos asmeniskai reikalas? g.gif Gal galite ka nors patarti... Buciau labai dekinga. Tiesa, kokius prausiklius ir sampunus naudojate? Kas geriau, kur maziau chemijos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutiene @ 2011 02 11, 14:56)
sveikos mamytes. Gal galetu kas nors patarti  blink.gif  mano sunelis maudosi smagiai, viskas pas mus gerai, tik noreciau paklausti - maudau leliu vaikisku skystu prausikliu (muilu), o galvyte isplaunu irgi vaikisku muiliuku... Veiduka, ausytes vis dar valau sterilia vata pamirkyta virusiame vandenyje... Noreciau suzinoti nuo kada pradeti plauti galva sampunu ir veiduka normaliu vandenuku...  schmoll.gif  Ar cia kiekvienos asmeniskai reikalas?  g.gif  Gal galite ka nors patarti... Buciau labai dekinga. Tiesa, kokius prausiklius ir sampunus naudojate? Kas geriau, kur maziau chemijos?  smile.gif

maniškiui jau 10 mėnesių tai mes naudojam Neutral'į, ir dušo želė, ir skystą ploviklį drabužiams vaiko.
o iki kokių 3-ų mėnesių iš vis joki0os chemijos nenaudojom, įpildavom į vonelę puodelį lakišių arbatos.
Atsakyti
o kiek kartų per savaitę maudot savo vaikelį? Maniškiui virš 4 mėn. ax.gif Gal atsimenat kiek kartų maudydavot, kai jūsų mažylis buvo tokio amžiaus?
Atsakyti
QUOTE(virgutiene @ 2011 02 11, 18:21)
o kiek kartų per savaitę maudot savo vaikelį? Maniškiui virš 4 mėn.  ax.gif  Gal atsimenat kiek kartų maudydavot, kai jūsų mažylis buvo tokio amžiaus?

As maudziau 2-3 k per savaite, nes maniske klyke taip doh.gif kad po to dar valanda verke iki pamelinavimo, tai gydytoja, kai pamate, pasake, kad nieko blogo biski reciau maudyti ax.gif
Atsakyti
Kai buvo salciai pradejom maudyti kas antra dienele, nes bute vesoka buvo, tai db ir maudom kas antra dienele ir viskas gerai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutiene @ 2011 02 11, 19:21)
o kiek kartų per savaitę maudot savo vaikelį? Maniškiui virš 4 mėn.  ax.gif  Gal atsimenat kiek kartų maudydavot, kai jūsų mažylis buvo tokio amžiaus?

Mes kiekviena diena maudomes , aisku bana, kad praleidziam koky karta, bet seip labai patinka, dar po maudyniu ilgai gulim nuogutes , aliejukais kol istepu pamasazuoju. Paskui pavalgom, paguldau dar truputi paguguoja ir uzmiega .
Atsakyti
Mes irgi maudem kokius 3 kart per savaite, o dabar kas kokias 4-5 dienas smile.gif nieko nededu i vonele, niekuo netepu, tik su vaikisku muiliuku apsieinam wink.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutiene @ 2011 02 11, 15:56)
sveikos mamytes. Gal galetu kas nors patarti  blink.gif  mano sunelis maudosi smagiai, viskas pas mus gerai, tik noreciau paklausti - maudau leliu vaikisku skystu prausikliu (muilu), o galvyte isplaunu irgi vaikisku muiliuku... Veiduka, ausytes vis dar valau sterilia vata pamirkyta virusiame vandenyje... Noreciau suzinoti nuo kada pradeti plauti galva sampunu ir veiduka normaliu vandenuku...  schmoll.gif  Ar cia kiekvienos asmeniskai reikalas?  g.gif  Gal galite ka nors patarti... Buciau labai dekinga. Tiesa, kokius prausiklius ir sampunus naudojate? Kas geriau, kur maziau chemijos?  smile.gif

Mes galvyte plaunam su NEUTRAL.
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif
iekojau temeles del maudyniu, bet to ko man reikia neradau schmoll.gif
kai pagimdziau ir pradejau maudyti vaikiuka man buvo pasakyta, kad vandeni galima tikrinti alkune arba termometru. termometru temp turi buti 37,5. taip ir dariau, bet db pastebejau, kad jam vandenukas per saltas toks g.gif alkune tikrint ngl kadangi pati esu karsto vandenuko megeja blush2.gif o vyras megsta vesu vandeni, tai vat ir kankinames..gal kuri galit pasidalinti ,,temperaturos,, patirtimi? smile.gif
Atsakyti
na as tai savo mazajam darau siltesni vandenuka kokia 40C buna kartais ir da didesne temperatura as ji po valiai idedu pirma uzpakaliuka,kojytes,jis pripranta tada guldau visa kita smile.gif 4u.gif ir jam leidziu pasipliuskenti tai vandenukas juk vesta greitai jei vesesni padarai tai reik skubint maudyti kad nesusaltu doh.gif o mano maziukas laimingas buna siltam vandenuki nuo pat pirmu dienu silta darau vandenuka thumbup.gif mums jau 5men ir maudynes yra dziaugsmas bigsmile.gif clap.gif ir niekada nedariau tokio vandens kaip sake darau visada pagal save ir matau kaip mano maziukui patinka wub.gif
Atsakyti