Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie maudynes

na mum irgi maudynes dziaugsmas 4u.gif tik vat nzn kaip ta vandenuka parinkt, nes per karsta irgi bijau padaryt.. doh.gif pasinaudosim jusu patarimu 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi mestam vonios laika smile.gif as darau 38-39 laipsniu, tada galima ilgiau pasipliuskianti smile.gif o jeigu vanduo atvesta, dapilu silto vandenuko po truputi 4u.gif
Atsakyti
O mes turim termometra, tokia plastmasine plokstele, kai vanduo reikiamo karscio tada jis pazaleja, o jei per saltas tampa melynu, jei per karsta,- raudonas. nera nieko paprasciau thumbup.gif ir nereikia kaisioti alkuniu!! Sekmes!!!
Atsakyti
Nevirinau niuo gimimo, o dabar jau ir su tėveliu maudom. tik žiūrim, kad nebūtų per šaltas, o kad per šiltas - tai išlėto apipratinam ir maudom su merliuku, taip vaikučio temperatūra ilgiau išsilaiko...
Atsakyti
QUOTE(virgutiene @ 2011 02 11, 15:56)
sveikos mamytes. Gal galetu kas nors patarti  blink.gif  mano sunelis maudosi smagiai, viskas pas mus gerai, tik noreciau paklausti - maudau leliu vaikisku skystu prausikliu (muilu), o galvyte isplaunu irgi vaikisku muiliuku... Veiduka, ausytes vis dar valau sterilia vata pamirkyta virusiame vandenyje... Noreciau suzinoti nuo kada pradeti plauti galva sampunu ir veiduka normaliu vandenuku...  schmoll.gif  Ar cia kiekvienos asmeniskai reikalas?  g.gif  Gal galite ka nors patarti... Buciau labai dekinga. Tiesa, kokius prausiklius ir sampunus naudojate? Kas geriau, kur maziau chemijos?  smile.gif

Mums jau tuoj 6 men, bet veiduka iki siol plauname virintame vandenuke ir su sterilia vata, ausytes, akytes. Esu kazkur skaiciusi, kad pataria virintu vandenuku plauti veiduka iki 6 men. nes tuo paciu virintas vanduo veikia ir priesuzdegimiskai rolleyes.gif

Maudyniu metu nenaudoju jokiu muilu, jokiu sampunu. Prausiames su merliuku. Tiesa, galvyte pradejau plauti alyvuogiu muiliuku, nes mums galvyteje saboreja, tad pries maudynes istepame aliejumi, o aliejus su vandeniu nenusiplauna. Maudomes kas antra diena.

O del prausikliu ir sampunu - zinoma, geriau be chemijos, bet juk yra tiek daug ekologisku... Manau tikrai galima issirinkti. Sekmes.
Atsakyti
QUOTE(virgutiene @ 2011 02 11, 17:21)
o kiek kartų per savaitę maudot savo vaikelį? Maniškiui virš 4 mėn.  ax.gif  Gal atsimenat kiek kartų maudydavot, kai jūsų mažylis buvo tokio amžiaus?

mes tai maudom tris kartus per savaitę tomis pačiomis dienomis 4u.gif
Papildyta:
O man dar vienas klausimukas iškilo, gal kuri atsakysit... ax.gif

Dukrytei 5 mėn. 4u.gif Iš pradžių maudynėms naudojom vonelės stovą, dabar nebenaudojam - vyras laiko dukrytę, aš prausiu smile.gif Bet ir su stovu, ir rankose laikant vistiek pilvukas būna ne vandenyje, juk laikome taip, kad tik į ausytes vandens nepribėgtų...
Kaip kitaip daryti? Turbūt kol vaikutis nesėdi, taip ir bus g.gif
Atsakyti
Rašydama "vonelės stovas" turėjau galvoje "gultukas" doh.gif
Atsakyti
o kokiu aliejuku tapat galvyte pries maudynes?Mums irgi galvytej lupasi, tikriausia seboreja. prausiames tik su Weledos medatku muiliuku ir galvyte. o po maudyniu losjonu Weledos patepu, nes sauseja odele, maudomes kas antra diena.

QUOTE(Lelina @ 2011 02 22, 20:20)
Mums jau tuoj 6 men, bet veiduka iki siol plauname virintame vandenuke ir su sterilia vata, ausytes, akytes. Esu kazkur skaiciusi, kad pataria virintu vandenuku plauti veiduka iki 6 men. nes tuo paciu virintas vanduo veikia ir priesuzdegimiskai rolleyes.gif

Maudyniu metu nenaudoju jokiu muilu, jokiu sampunu. Prausiames su merliuku. Tiesa, galvyte pradejau plauti alyvuogiu muiliuku, nes mums galvyteje saboreja, tad pries maudynes istepame aliejumi, o aliejus su vandeniu nenusiplauna. Maudomes kas antra diena.

O del prausikliu ir sampunu - zinoma, geriau be chemijos, bet juk yra tiek daug ekologisku... Manau tikrai galima issirinkti. Sekmes.

Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 02 23, 16:10)
O man dar vienas klausimukas iškilo, gal kuri atsakysit... ax.gif

Dukrytei 5 mėn. 4u.gif Iš pradžių maudynėms naudojom vonelės stovą, dabar nebenaudojam - vyras laiko dukrytę, aš prausiu smile.gif Bet ir su stovu, ir rankose laikant vistiek pilvukas būna ne vandenyje, juk laikome taip, kad tik į ausytes vandens nepribėgtų...
Kaip kitaip daryti? Turbūt kol vaikutis nesėdi, taip ir bus g.gif

Išeitis tavo atveju http://manospinta.lt..._...5&Itemid=60
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arenga: 25 vasario 2011 - 12:34
QUOTE(ede_la @ 2011 02 24, 15:23)
o kokiu aliejuku tapat galvyte pries maudynes?Mums irgi galvytej lupasi, tikriausia seboreja. prausiames tik su Weledos medatku muiliuku ir galvyte. o po maudyniu losjonu Weledos patepu, nes sauseja  odele, maudomes kas antra diena.

Galvyte tepu su tuo paciu Weledos aliejumi su medetkomis thumbup.gif
Atsakyti
Reiks ir man aliejuko tada nusipirkti, losjonas jau i pabaiga g.gif

QUOTE(Lelina @ 2011 02 25, 18:13)
Galvyte tepu su tuo paciu Weledos aliejumi su medetkomis  thumbup.gif

Atsakyti
tik gimusia maudydavom kasdien paprastame vandenyje be jokiu jokiu priedu schmoll.gif 1 kart savaitej naudodavau spec sampuna ar muiliuka kudikiams.Mazdaug nuo 2 menesiu maudydavomes tik maudyniu ratuku{nepakeiciamas daiktas,medalis kas ji sugalvojo thumbup.gif } ir tai darydavom kas anrta diena.ziema maudomes kas 2-3 dienas.muiluojames kaip ir pradzioj 1 kart savaiteje 4u.gif beja,nuo 1,5men mergina maudosi didelej vonioj,pradzioj dar su tetuku lipdavo,o paskui jau tik ratukas ir pliuskenasi thumbup.gif
Atsakyti