Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

nu jau pagaliau tuoj namo thumbup.gif o ryt neisdegs iseigines pasiimt, nors as ju turiu gal kokias 6 susitaupius (nes mes dirbam ir per Lietuviskas sventes, jei Europoj darbo diena) unsure.gif nors realiai darbo kaip ir nera, bet kazkaip valdzia i musu norus neit ryt i darba kreivai nuzvelge doh.gif tai jau tada gal aciu, siais krizes laikais neerzinsim valdzios tongue.gif
Atsakyti
žiūriu žinias - absurdiškas kitų metų biudžeto paskirstymas..... košmaras..... debilizmas,.... tikiuosi Prezidentas bus protingas ir vetuos
Atsakyti
O tai aguonu pieno gal ir daug kas nedarot?

as siemet jo minimaliai darysiu, amziais neisgeriam, bet siaip skanu tongue.gif

as nutariau kept file zuvies ryt tesloj, mastau daryt tesla is miltu, krakmolo ir kiauso bei prieskoniu. Tikiuos skaniai iseis bigsmile.gif o tai nuo tu silkiu kasmet jau bloga unsure.gif taisiemet darysiu tik viena silkes patiekala bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 12 23, 11:01)
Dabar ir artimiausius vienerius metus iš Prienų nė kojos..... Kortų klausiau kas bus jei išvažiuosi iš Prienų iškrito diskų pažas kardų devinakė ir šėtonas.... Manau ir nieko nenutuokiančiam apie kortų reikšmes aišku tai nusivylimai ir bėdos dar gresia apgaulė nuo kažkokio vyro susijusio su pinigais, jei liksi Prienuose iškrito diskų devinakė (pasiekimai) skeptrų šešiaakė ir  reiškianti triumfą taigi šios kortos viena kitą papildo ir dar yra skeptrų riteris kuris reiškia kad žmogus brunetas pakeis tavo slogias nuotaikas ir pasaulėžiūrą ir viskas keisis į gerą.
Tai kaip man šį kart krito kortos išvažiuoti tau mieloji negalima jokiu būdu.

tai dar toks klausimas patikslinimui- brunetas tai tamsus ane?
isigyt sklypa tinkamas laikas (stai klausimas...)? namas bus kai baigsis krize smile.gif , tai dar bent tirs metus laikom subine Prienuose kol vaikis baigs pradine
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 23, 15:03)
Vainikėlį padarė gėlyne. Čia nebent mūsų auksarankė rugsėjė pati pasidarytų  mirksiukas.gif

ei mergos nenuvertinkit saves gerai? nepabande negalit zinot kad nepasidarysit
kiek visokio s... prisidarius doh.gif ir pirmiems sedevrams tevo iseiginius marskinius sukarpius lotuliukas.gif , mama nepyksta , nes pati is tevo iseiginiu marskiniu pasisiuvo suknele i sokius lotuliukas.gif , pasislepus vaiksciodavo nuo mamos

mes kucia pas tevus valgysim tai namie nieko neruosiu, nes ryt tik i darba

dar karteli aciu mergaites kad prabalsavot 4u.gif , po kaledu paskyriau pasimatyma vietinio laikrastuko zurnalistei blush2.gif , biski bijau- jauduliukas ima , norisi "gerai" pasirodyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ajuka @ 2008 12 23, 18:14)

kaip be jo > tai pagrindinis patiekalas - kuciukai aguonpieny
anyta vienais metais pamirso aguonu ipilt doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 12 23, 16:14)
kaip įdomiai, kad tuose kraštuose ausų nekepa.
gal jūs ką darot ko mes ne?//

Mano brolienė kepa tokias bandeles su aguonų įdaru. Labai panašu į tas ausis biggrin.gif .

O aguonpineis su kūčiukais - visada. Tik tas ruošimasis kūčioms man nėra toks didelis - vienais metais - pas mano tėvus, kitais - pas vyro. Tai tik nusivežu kokį vieną patiekalą smile.gif .

Girdėjot, per žinias pranešė, kad per plikledį avarijoje žuvo nėščia moteris....... verysad.gif Košmariškos šventės jos artimiesiems.....
Atsakyti
QUOTE(ajuka @ 2008 12 23, 18:14)

as siemet jo minimaliai darysiu, amziais neisgeriam, bet siaip skanu  tongue.gif

as nutariau kept file zuvies ryt tesloj, mastau daryt tesla is miltu, krakmolo ir kiauso bei prieskoniu. Tikiuos skaniai iseis  bigsmile.gif o tai nuo tu silkiu kasmet jau bloga  unsure.gif taisiemet darysiu tik viena silkes patiekala  bigsmile.gif

aha, siaip tai seniau darydavom, bet dabar mano mama nebedaro, nes jo niekas nebevartoja schmoll.gif tai vien del tradicijos nebedaro. O va, MB mama tai daro... irgi niekas (isskyrus ja turbut) nevalgo jo, bet ji viska daro pagal senas tradicijas thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Nu aš bent laikydamasi šiokios tokios tradicijos - paragauju visų 12-os patiekalų ( net žuvies - mažą trupinuką). smile.gif
Atsakyti
niu..... norejau kaska pasakyt ir pamirsau.....
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 23, 19:07)
Nu aš bent laikydamasi šiokios tokios tradicijos - paragauju visų 12-os patiekalų ( net žuvies - mažą trupinuką).  smile.gif

Sveikos mamkos mirksiukas.gif
O tai tu žuvies nemėgsti? schmoll.gif
Aš tai šiandien nieko nedarau tik negriukus, sausainius bernai laužo. Na dar pasidarysiu žele ir išsivirsiu mišrainei daržoves. Daugiau nieko. Visai nenoriu aš tų švenčių. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 12 22, 21:48)
Nu žinokit aš tai galvoju kad kažkas iš aukščiau parodė kad turiu angelą sargą,

Tikrai turi angela sarga.
Sveikatytes Tau 4u.gif

QUOTE(Ziezulele @ 2008 12 23, 09:59)
Man irgi nesinori jokiu svenciu, jokiu giminiu lankymu, jokiu linksminimusi ir t..t.. Juolab, kad daugelio ju po visu ivykiu dar nematem, tai teks iskest TUOS zvilgsnius... O jei dar klausinet ka nors prades, tai isvis nusisaut bus galima..

Tai nemaloniausia situacija. Kai prisimenu kiek reikejo aiskinti ir pasakoti verysad.gif O siandien, tai isvis verysad.gif Gaunu sms. Tik nezinau is ko verysad.gif Labukas, saulele su kuo tureciau sveikinti? Ka pagimdei suneli ar dukryte? Tai net perbalau. O tokia faina diena buvo iki sms. Istryniau ir nepaklausiau kas raso...
QUOTE(HenriLuk @ 2008 12 23, 11:05)
tik nesijuokit,man kazkas sirdeleje kirba..

Ko cia juoktis mirksiukas.gif Nors pas mus seimoje dar meiles aistros vyrauja ir noriu su savo brangiausiuoju visa gyvenima praleisti. Net neisivaizduoju kitaip. Bet mintyse pagalvoju ar pavyks mums iki grabo lentos...Nes is to gyvenimo gali visko sulaukti. Ka mes butume pagalvojusios, kad savo vaikus laidosime? As net kosmaruose nebuciau susapnavusi.
Sorry uz inesta sloguti 4u.gif
Papildyta:
Kokia nemandagi net nepasisveikinau doh.gif

Labas Vakarelis 4u.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos kaip laikotes g.gif matau emocijos visokios kaip visada laikau kumstukus uz amade jau greitai suzinosim o tada nesiosim wub.gif
mes augam gerai wub.gif laukiam kaledu senelio lotuliukas.gif gi dovanu duos biggrin.gif

migle tu man nieko neparasei g.gif as senokai tau az rasiau kad ismestum man kortas ir viska ka matai papasakok mirksiukas.gif
Atsakyti
na as zele jau susloksniavau, darzoves isviriau, zuvi uzmarinavau....
sory kad cia as apie nieka, laskokia keista savyjauta uzpole, lig noriu kaska pasakyt bet nerandu zodziu, ir jaudulis lig nerimas kaskoks uzvalde, nesamone kaskokia!!!!
cia nuotasikai pakelt:
isivaizduokyt jai gyvenima nugiventume kitaip.
inestu mus 4 vyrai, medinei dezutei, isliepi ir iskart puotoj su gerimais ir geliem, tada giveni sau ramei trobelei, gauni piensija ir dziaugesi senatve ir anukais, tada prasideda tusai, baliukas po baliuko, juk 40 metu pats gazas!!! nada istoji i universiteta, studentiskas gyvenimas super!!! tada mokykloj atsiduri, ko tolin to maziu is taves reikalauja, ir nepastebimai tavo gyvenime vis daugiau atsiranda vietos zaidimam ir stebuklo tikejimuj, tada taip pat nepastebemai atsiduri pas mama pilvuke, ten sau ramei pludurioji 9 men, klausidamas sirdes duziu ir malonei raminancio kraujo snibzdesio, ir galiausei tavo gyvenimas baigesi beprotisku orgazmu!!!! rolleyes.gif
as gal ir nepries buciau blush-anim-cl.gif
Atsakyti