nu jau pagaliau tuoj namo
o ryt neisdegs iseigines pasiimt, nors as ju turiu gal kokias 6 susitaupius (nes mes dirbam ir per Lietuviskas sventes, jei Europoj darbo diena)
nors realiai darbo kaip ir nera, bet kazkaip valdzia i musu norus neit ryt i darba kreivai nuzvelge
tai jau tada gal aciu, siais krizes laikais neerzinsim valdzios
O tai aguonu pieno gal ir daug kas nedarot?
as siemet jo minimaliai darysiu, amziais neisgeriam, bet siaip skanu
as nutariau kept file zuvies ryt tesloj, mastau daryt tesla is miltu, krakmolo ir kiauso bei prieskoniu. Tikiuos skaniai iseis
o tai nuo tu silkiu kasmet jau bloga
taisiemet darysiu tik viena silkes patiekala
as nutariau kept file zuvies ryt tesloj, mastau daryt tesla is miltu, krakmolo ir kiauso bei prieskoniu. Tikiuos skaniai iseis
QUOTE(migle31 @ 2008 12 23, 11:01)
Dabar ir artimiausius vienerius metus iš Prienų nė kojos..... Kortų klausiau kas bus jei išvažiuosi iš Prienų iškrito diskų pažas kardų devinakė ir šėtonas.... Manau ir nieko nenutuokiančiam apie kortų reikšmes aišku tai nusivylimai ir bėdos dar gresia apgaulė nuo kažkokio vyro susijusio su pinigais, jei liksi Prienuose iškrito diskų devinakė (pasiekimai) skeptrų šešiaakė ir reiškianti triumfą taigi šios kortos viena kitą papildo ir dar yra skeptrų riteris kuris reiškia kad žmogus brunetas pakeis tavo slogias nuotaikas ir pasaulėžiūrą ir viskas keisis į gerą.
Tai kaip man šį kart krito kortos išvažiuoti tau mieloji negalima jokiu būdu.
Tai kaip man šį kart krito kortos išvažiuoti tau mieloji negalima jokiu būdu.
tai dar toks klausimas patikslinimui- brunetas tai tamsus ane?
isigyt sklypa tinkamas laikas (stai klausimas...)? namas bus kai baigsis krize
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 23, 15:03)
ei mergos nenuvertinkit saves gerai? nepabande negalit zinot kad nepasidarysit
kiek visokio s... prisidarius
mes kucia pas tevus valgysim tai namie nieko neruosiu, nes ryt tik i darba
dar karteli aciu mergaites kad prabalsavot
Papildyta:
QUOTE(ajuka @ 2008 12 23, 18:14)
kaip be jo > tai pagrindinis patiekalas - kuciukai aguonpieny
anyta vienais metais pamirso aguonu ipilt
QUOTE(STT @ 2008 12 23, 16:14)
Mano brolienė kepa tokias bandeles su aguonų įdaru. Labai panašu į tas ausis
O aguonpineis su kūčiukais - visada. Tik tas ruošimasis kūčioms man nėra toks didelis - vienais metais - pas mano tėvus, kitais - pas vyro. Tai tik nusivežu kokį vieną patiekalą
Girdėjot, per žinias pranešė, kad per plikledį avarijoje žuvo nėščia moteris.......
QUOTE(ajuka @ 2008 12 23, 18:14)
o tai nuo tu silkiu kasmet jau bloga
taisiemet darysiu tik viena silkes patiekala 
aha, siaip tai seniau darydavom, bet dabar mano mama nebedaro, nes jo niekas nebevartoja
Nu aš bent laikydamasi šiokios tokios tradicijos - paragauju visų 12-os patiekalų ( net žuvies - mažą trupinuką).
niu..... norejau kaska pasakyt ir pamirsau.....
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 12 23, 19:07)
Nu aš bent laikydamasi šiokios tokios tradicijos - paragauju visų 12-os patiekalų ( net žuvies - mažą trupinuką). 
Sveikos mamkos
O tai tu žuvies nemėgsti?
Aš tai šiandien nieko nedarau tik negriukus, sausainius bernai laužo. Na dar pasidarysiu žele ir išsivirsiu mišrainei daržoves. Daugiau nieko. Visai nenoriu aš tų švenčių.
QUOTE(migle31 @ 2008 12 22, 21:48)
Nu žinokit aš tai galvoju kad kažkas iš aukščiau parodė kad turiu angelą sargą,
Tikrai turi angela sarga.
Sveikatytes Tau
QUOTE(Ziezulele @ 2008 12 23, 09:59)
Man irgi nesinori jokiu svenciu, jokiu giminiu lankymu, jokiu linksminimusi ir t..t.. Juolab, kad daugelio ju po visu ivykiu dar nematem, tai teks iskest TUOS zvilgsnius... O jei dar klausinet ka nors prades, tai isvis nusisaut bus galima..
Tai nemaloniausia situacija. Kai prisimenu kiek reikejo aiskinti ir pasakoti
QUOTE(HenriLuk @ 2008 12 23, 11:05)
tik nesijuokit,man kazkas sirdeleje kirba..
Ko cia juoktis
Sorry uz inesta sloguti
Papildyta:
Kokia nemandagi net nepasisveikinau
Labas Vakarelis
mes augam gerai
migle tu man nieko neparasei
na as zele jau susloksniavau, darzoves isviriau, zuvi uzmarinavau....
sory kad cia as apie nieka, laskokia keista savyjauta uzpole, lig noriu kaska pasakyt bet nerandu zodziu, ir jaudulis lig nerimas kaskoks uzvalde, nesamone kaskokia!!!!
cia nuotasikai pakelt:
isivaizduokyt jai gyvenima nugiventume kitaip.
inestu mus 4 vyrai, medinei dezutei, isliepi ir iskart puotoj su gerimais ir geliem, tada giveni sau ramei trobelei, gauni piensija ir dziaugesi senatve ir anukais, tada prasideda tusai, baliukas po baliuko, juk 40 metu pats gazas!!! nada istoji i universiteta, studentiskas gyvenimas super!!! tada mokykloj atsiduri, ko tolin to maziu is taves reikalauja, ir nepastebimai tavo gyvenime vis daugiau atsiranda vietos zaidimam ir stebuklo tikejimuj, tada taip pat nepastebemai atsiduri pas mama pilvuke, ten sau ramei pludurioji 9 men, klausidamas sirdes duziu ir malonei raminancio kraujo snibzdesio, ir galiausei tavo gyvenimas baigesi beprotisku orgazmu!!!!
as gal ir nepries buciau
sory kad cia as apie nieka, laskokia keista savyjauta uzpole, lig noriu kaska pasakyt bet nerandu zodziu, ir jaudulis lig nerimas kaskoks uzvalde, nesamone kaskokia!!!!
cia nuotasikai pakelt:
isivaizduokyt jai gyvenima nugiventume kitaip.
inestu mus 4 vyrai, medinei dezutei, isliepi ir iskart puotoj su gerimais ir geliem, tada giveni sau ramei trobelei, gauni piensija ir dziaugesi senatve ir anukais, tada prasideda tusai, baliukas po baliuko, juk 40 metu pats gazas!!! nada istoji i universiteta, studentiskas gyvenimas super!!! tada mokykloj atsiduri, ko tolin to maziu is taves reikalauja, ir nepastebimai tavo gyvenime vis daugiau atsiranda vietos zaidimam ir stebuklo tikejimuj, tada taip pat nepastebemai atsiduri pas mama pilvuke, ten sau ramei pludurioji 9 men, klausidamas sirdes duziu ir malonei raminancio kraujo snibzdesio, ir galiausei tavo gyvenimas baigesi beprotisku orgazmu!!!!
as gal ir nepries buciau