Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(anileve @ 2008 12 26, 19:34)
labukas...
as irgi Angeliuko mamyte... laikiau delnuose savo 12 (gal) savaiteliu mazyli pries pat kucias... stai toki stebukla musu seimai atnese siu metu ziemos zventes...

kur ieskote stiprybes? kas jums padeda islikti zmogumi...

O Dieve....Laikykis mazute console.gif Nera zodziu,kurie paguostu verysad.gif Praeitas Kucias - Kaledas buvome su vyru laimingiausi, nes suzinojome, kad busime teveliai. O per mano gimtadieni Auksciausias ateme musu sunu. Tai sios Kaledos liudnos verysad.gif Vis prisimenu praeitas kokia buvau laiminga...
Laikykis.... 4u.gif
Atsakyti
jau beveik metukai kaip gyvenate sirdyse turedami skausma. kas padejo susitaikyti? ar jau planuojate vel?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(Amade @ 2008 12 26, 15:10)
labas ... na, man labai geda prisipazint, kad nieko nedariau siandien isejom vakar su MB pasivaiksciot ir i vaistine, bet jokia vaistine nedirbo  likom nieko nepese  as biski susinervinau, kad jus nuvilsiu  ir nezinau, ar siandien dar spesiu kur nusipirkt, ar ne... labai bijau darytis, nes klaikiai bijau neigiamo atsakymo
Zinau, kad jums visoms nekantru ir kad visos tikit, bet... palaukiam dar dienele kita 

suprantu tave, Amade, palauksim ir dar labiau kumštukus suspausim mirksiukas.gif
QUOTE(Rugiaveide @ 2008 12 26, 16:06)
Labukas.
Na, aš irgi ką tik iš uošvių grįžau: Vakar vakare visi nuvažiavom tuo nauju greitaeigiu dviaukščiu traukiniu pirma klase (MB labai jau norėjo...), tai ir aš iš pareigos prisijungiau (o traukinys tai fainas...). Sukandus dantis pasėdėjau vakare tyliai prie stalo, užmigti pavyko tik šiandien paryčiui, bet užtat smagu buvo matyt laimingus sūnelio ir MB veidus. Atpirko visus nepatogumus. Tai šiandien mano vyrukai dar pasiliko ten, o aš parlėkiau namo dirbti darbus, kuriuos darbe iki naujų metų būtina užbaigt. Ne kažin kokios šventės, bet jau geriau darbas nei jo visai nėra...
Beje, aš irgi gavau kalėdinę dovaną: MB pagaliau fotiką nupirko! Dabar turėsiu išsinagrinėt viską, nes jaučiuosi "balta varna" su skaitmeniniais fotikais...  blush2.gif

na ir kaip tas traukinius???

o man kalėdų senis atnešė Gucci laikrodį.... ir neišdavė, kiek kainavo...... supykau ir džiaugiuosi blush2.gif

QUOTE(migle31 @ 2008 12 26, 18:59)
Iškrito žynė ir dvi baltos kortos . Man toks atvejis pirmas kad net dvi baltos. Balta arba tuščia korta gali reikšti du dalykus: kad žmogus, kurį buria, nenori, jog kas nors apie jį sužinotų per daug, arba kad jo ateitis negali būti nusakyta žmogui prieinamais būdais. Bet kuriuo atveju geriau yra nutraukti tolimesnes atsakymo paieškas, nors būrimą toliau galima pratęsti. O žynė kaip ir reiškia motinystę, jaukų namų židinį. Aš tau pasakiau kas iškrito o tu jau mieloji pati susigaudysi kas ir kaip.

biggrin.gif žinai ką tau pasakysiu???
jau minėjau, kad mano auklė būrėja ir palyginus stipri ... ji buria viskuo, bet Taro jai labiausiai patinka ir.....
kiek ji mane būrė, sakė kad jai pirmą kart gyvenime taip krenta... tik kai kuriuos melačius parodo arba tokios kortų kombinacijos krenta, kad velniai žino... ir kiek bebūrė, tiek nesąmonės. arba būrė prieš pastojant ir pasakė, kad bus problemū su pastojimu, tipo gydymas ir pan.... ir po mėnesio maždaug iš pirmo karto šast ir Žemyna,...
ir kaip suprast??? tai ji nusprendė, kad tos kortos manęs neima arba kažkokaip per stipru kažkas pas mane yra...
matai ir tau dėl Žemynos gimimo rodė... bet rodė kad ne tą dieną, tai gimė kitą - nu suprantama...
bet nu ir cirkai - tu mane džiugini...
beje, mane galima burt matyt tik iš delno ir paprastom kortom.
beje, gal esu pasakojus, kad man dar paauglystėj viena būrėja būrė iš delno ir sakė, kad dievas duoda tris vaikus bet turėsiu tik du - mergytę ir berniuką... ir klausė, gal aš abortą pasidarius.... tai kaip ant jos užpykau, sakiau kad dūra.... o va................... turiu,,,,,,,,,,,,,,,

QUOTE(anileve @ 2008 12 26, 20:34)
labukas...
as irgi Angeliuko mamyte... laikiau delnuose savo 12 (gal) savaiteliu mazyli pries pat kucias... stai toki stebukla musu seimai atnese siu metu ziemos zventes...

sveika prisijungus... gaila, kad tu pas mus, bet,......
laikykis, tu ne viena tokia, turinti angelą...
norėčiau daug ką pasakyt, bet tuo pačiu ir nieko...
Atsakyti
QUOTE(STT @ 2008 12 26, 22:03)
Sveikos  4u.gif
suprantu tave, Amade, palauksim ir dar labiau kumštukus suspausim mirksiukas.gif

na ir kaip tas traukinius???

o man kalėdų senis atnešė Gucci laikrodį.... ir neišdavė, kiek kainavo...... supykau  ir džiaugiuosi blush2.gif
biggrin.gif  žinai ką tau pasakysiu???
jau minėjau, kad mano auklė būrėja ir palyginus stipri ... ji buria viskuo, bet Taro jai labiausiai patinka ir.....
kiek ji mane būrė, sakė kad jai pirmą kart gyvenime taip krenta... tik kai kuriuos melačius parodo arba tokios kortų kombinacijos krenta, kad velniai žino... ir kiek bebūrė, tiek nesąmonės. arba būrė prieš pastojant ir pasakė, kad bus problemū su pastojimu, tipo gydymas ir pan.... ir po mėnesio maždaug iš pirmo karto šast ir Žemyna,...
ir kaip suprast??? tai ji nusprendė, kad tos kortos manęs neima arba kažkokaip per stipru kažkas pas mane yra...
matai ir tau dėl Žemynos gimimo rodė... bet rodė kad ne tą dieną, tai gimė kitą - nu suprantama...
bet nu ir cirkai - tu mane džiugini...
beje, mane galima burt matyt tik iš delno ir paprastom kortom.
beje, gal esu pasakojus, kad man dar paauglystėj viena būrėja būrė iš delno ir sakė, kad dievas duoda tris vaikus bet turėsiu tik du - mergytę ir berniuką... ir klausė, gal aš abortą pasidarius.... tai kaip ant jos užpykau, sakiau kad dūra.... o va................... turiu,,,,,,,,,,,,,,,
sveika prisijungus... gaila, kad tu pas mus, bet,......
laikykis, tu ne viena tokia, turinti angelą...
norėčiau daug ką pasakyt, bet tuo pačiu ir nieko...

Dėl žemynos užtai ir gerai parodė kad ne tau kortas mečiau o Žemynai biggrin.gif . O dėl kortų tai aš galvoju kad tu nenori jog kažkas knaisiotūsi po tavo ateitį ir dūšią užtat ir krenta tokios kortos. O kad ne tik man bet ir patyrusiai būrėjai krenta panašiai mane taip pat džiugina.... vadinasi nesu visai žiopla lotuliukas.gif
Atsakyti
labukas...

Kaip ir STT pasakysiu... gaila, kad teko prisijungti pas mus...

O stipybe? atsiras su laiku... tiesa jos bus ne visada... viena diena nerasi prasmes... o kita atsiras... tiesiog kabinkis i gyvenima is paskutiniu.... kad ir koks jis butu ziaurus... bet tai musu GYVENIMAS....

as ir per praeitas kaledas dziaugiaus nestuke.gif o va 31 gruodzio bus jau 4 menesiai kaip esu angeliuko mamyte... ir patikek nei kiek nelengviau... dabar tureciau ji supti ant ranku kaip ir visos kitos mamos esancios cia... bet deja is musu Ponas Gyvenimas stipriai pasityciojo...

STT pries kokius 5-6 metus ir man viena moteris meti korta is Merkines... sake kad turesiu du berniukus ir viena neisku... ir klause ar nedarius aborto as? as jei ties smilkiniu pasukiojau... o va tau kas is to isejo...
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 12 26, 21:17)
Dėl žemynos užtai ir gerai parodė kad ne tau kortas mečiau o Žemynai  biggrin.gif .  O dėl kortų tai aš galvoju kad tu nenori jog kažkas knaisiotūsi po tavo ateitį ir dūšią užtat ir krenta tokios kortos. O kad ne tik man bet ir patyrusiai būrėjai krenta panašiai mane taip pat džiugina.... vadinasi nesu visai žiopla lotuliukas.gif

nu nežinau, gal tas mano bjaurumas kerta viską paeiliui.... blush2.gif
ai tyliu....

joa, ji buvo šokiruota, bet pala, o kiek žmonių nenori, kad po jų ateitį knaisiotūsi, ir nerodo nieko panašaus... o čia...

nu kągi, tikiuosi neesu velnio apsėsta....
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 12 26, 20:17)
Dėl žemynos užtai ir gerai parodė kad ne tau kortas mečiau o Žemynai  biggrin.gif .  O dėl kortų tai aš galvoju kad tu nenori jog kažkas knaisiotūsi po tavo ateitį ir dūšią užtat ir krenta tokios kortos. O kad ne tik man bet ir patyrusiai būrėjai krenta panašiai mane taip pat džiugina.... vadinasi nesu visai žiopla lotuliukas.gif

na tu net nepanasi i tokia.... ka gi mes be tavo kortu darytume... o pas mane tikrai atrieda atidunda raudonosios... nes jau iskyru tai stipriai pagausejo...
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2008 12 26, 21:19)
STT pries kokius 5-6 metus ir man viena moteris meti korta is Merkines... sake kad turesiu du berniukus ir viena neisku... ir klause ar nedarius aborto as? as jei ties smilkiniu pasukiojau... o va tau kas is to isejo...

man tai čia vietinė tokia kažkada žiūrėjo delną... nelabai tikėjau ir toks piktumas buvo ant jos, nuo to laiko kiek draugės kvietė, niekada pas ją nėjau ir labai pykau ir netikėjau, sakiau dūra, kaip ji drįsta tokių dalykų klaust apie abortą, juk aš labai kategoriškai esu ir buvau prieš juos nusistačius... o ji manęs drįso klaust apie abortus. niekam nieko nesakiau ir nepasakojau apie tai, bet širdin įstrigo...
bet tai mato jos...
beje, auklė irgi kažkada sakius, kai jau buvau nėščia berods, kai būrė ant vyro, kad tipo labai sukrės jauno, už mus jaunesnio vyro mirtis... ir kažkaip šeimoj pas mus tų jaunų vyrų nebuvo... ir va tai tau...
žodžiu kažkas yra ant to svieto...
Atsakyti
labukas...

Vaje, console.gif
Buk su mumis ir tau bus lengviau. Man labai padejo sitas skyrelis ir likimo jau drauges...aisku ir MB. Man gruodzio 31d bus 7men kai neturiu savo mazutes...
Laikykis mergyt,tai nera lengva,bet jei ka,mes visada busim su tavim!
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 12 26, 18:31)
Tu man konkrečius klausymus užduok man lengviau bus nes dar kartą kartojuosi aš ne profesionalė o tik mėgėja. parašyk konkrečiai
Va soskių panašu kad dar bus bent jau vienas vyrukas 4u.gif

wub.gif kai pasakei kad berniuka tai prisiminiau Tomuka turejau as ji...ir visada turesiu sirdyje verysad.gif wub.gif wub.gif o del konkretuma tai ismesk apie netolima ateiti ka rodo apie gyvenima ta prasme ka likimas rodo kaip supartau mazyli gal dar bus bet va kaip ar pasistatysim mes nama na banalus klausimas bet siuo metu aktualiausias doh.gif ir del mb ar visas mano gyvenimas su juo wub.gif va kiek prirasiau blush2.gif

labukas...

unsure.gif unsure.gif unsure.gif verysad.gif stipriai apkabinu laikykis mergyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(migle31 @ 2008 12 26, 18:59)
Iškrito žynė ir dvi baltos kortos . Man toks atvejis pirmas kad net dvi baltos. Balta arba tuščia korta gali reikšti du dalykus: kad žmogus, kurį buria, nenori, jog kas nors apie jį sužinotų per daug, arba kad jo ateitis negali būti nusakyta žmogui prieinamais būdais. Bet kuriuo atveju geriau yra nutraukti tolimesnes atsakymo paieškas, nors būrimą toliau galima pratęsti. O žynė kaip ir reiškia motinystę, jaukų namų židinį. Aš tau pasakiau kas iškrito o tu jau mieloji pati susigaudysi kas ir kaip.

bet pala...
tai dar man motinystę gali rodyt, ar tai rodo dabartinę motinystę, o visa kita - balta... ai žodžiu,
o kaip paaiškint tavo žodžius :" jo ateitis negali būti nusakyta žmogui prieinamais būdais." kodėl kitiems viską parodo????????
QUOTE(migle31 @ 2008 12 26, 19:31)
Divėja tau tikrai trukdo iškrito skeptrų keturakė ši korta yra gera ir palanki bet paskui eina šėtonas ir kardų karalius Kardų karalius pats yra pakankamai žiaurus brutalus vyras o dar šalia šėtono blink.gif nenustebčiau jei prieš tave būtų panaudotas smurtas beje vyras brunetas. Jei norėsi smulkiau paanalizuoti situaciją parašyk až tada pažiūrėsim smulkiau.

blink.gif aikit sau mergos blink.gif

QUOTE(divėja @ 2008 12 26, 19:52)
Nu va,pagaliau as jau namie thumbup.gif  Laimingai parvairavau thumbup.gif

Geriu sampe,noriu po keliones atsipalaiduot blush2.gif

super - šaunuolė 4u.gif

thumbup.gif ir aš šiandien paragavau pusė lūpų - smirda jis man, bet kai geras buvo tai smalsu buvo prisimint metus laiko nevartoto gėralo, jei ne daugiau... blush2.gif
Atsakyti
Zinai STT... as kada nors ... na kai i masinike isidesim dujas... o tai bus po pusmecio... nes pinigai visai issibaige... noreciau apsilankyt pas tavo aukle... arba kai koki pasta gausiu link tavo puses... tai man iki taves bus liko tik kokia 40 km... jei aisku priimsi... ir jei nestuke.gif netapsiu... nors kazin ar tai pavyks nors pirmam siu metu pusmeti...

O migle... zinau, kad jau man visai cikuraku... ir jei nenori pasiuks mane sieno ravet... kad nuo taves atsociau... jei gali paziurek ar man per pusmeti pasiseks ar ne?... tada zinociau ar man reik darbo kito ieskotis... nes su situo tai mano sutartis tik iki 2010 sausio men... o po to nezinau ar prates... o jei apnestesiu tai tikrai prates... nes mes taip sutare...
Atsakyti