Aš pirmajam gal iki 1,3 m. daviau mišinuką, o vėliau - pieną.
As pradesiu duoti piena nuo treju, iki tol pageria kai nori butent pieno, bet siaip duodu misinuka, vaikams iki 3 metu. Ten yra visokiu vitaminu, imuninei sistemai stiprinti. Pernai vaikas ir nesirgo :-) Simet tai uzsikrete nuo namiskiu.
mano suneliui beveik 2metai mes iki siol duodam misinuka jam labai patinka.o piena is parduotuves

QUOTE(mamabalta @ 2010 01 20, 01:18)
KAŽIN KURIS MIŠINUKAS NETURI VANILĖS KVAPO?
Semper nuo metuku

QUOTE(inetata @ 2010 01 24, 11:46)
Nu va suzinojau kuris neturi vaniles

cia kalbama apie MP ar misinuka? ar misinuka ir pirktiny piena?
nes jeigu misinukas ar MP, tai tik mama pati nuspresti turi kas jai geriau
jeigu misinukas ar klarves pienas, as uz misinuka
nors mano dama nuo 10 men negere misinuko ,o pieno nedaviau,pries ji as esu

nes jeigu misinukas ar MP, tai tik mama pati nuspresti turi kas jai geriau

nors mano dama nuo 10 men negere misinuko ,o pieno nedaviau,pries ji as esu

QUOTE(mamabalta @ 2010 01 20, 01:18)
KAŽIN KURIS MIŠINUKAS NETURI VANILĖS KVAPO?
Pati uždaviau šį klausimą ir 'pasinėriau" į ieškojimus. Tai, žinokit, Nestle Junior Milk 1+ irgi be vanilės kvapo. Tyrinėjau pakuotę, vakar nusipirkom, atsidarėm - na lyg ir nekvepia. Ir skonis man pasirodė į karvės pieną panašesnis, ne toks saldus, kaip Aptamil.
Prieš tai nupirkau Aptamilį. Lyg ir visą pakuotę išnagrinėjau - nerašo, kad vanilės kvapo. Atsidarom - kvepia, saldus labai ir putoja kaip skalbimo milteliai

Mums jau 1 metai, tai tik misinuka geriam ir gersim kol mazoji nores. Pati gydytoja man rekomendavo iki 3 metu neduoti karves pieno (zinoma, jei ir finansai leidzia). Is naminio karves pieno patare varskyte kartais vaikui pagaminti. Dar to nedariau, manau, veliau kada. Nuo 2 men. mazyle gere Aptamil AR, dabar jau geria Nestle Junior misini. Juose nera jokiu vaniles skoniu ar kvapu.
mes gerem misinius ilgai,va maziui tuoj 4m dar kartais nuperku tai skaniai geria

Mums metukai ir dar geriam Hipp misinuka, diena jo neikisi bet nakti 3 kartus keliasi gerti
isties noreciau atpratinti nuo tu naktiniu valgymu, bet paprasto atvirinto pirktinio pieno nenori

Aišku, kad pienas.
as tai duodu misinuka dar.tuteli3.nes cia sirgom zarnyno infekcija,rota virusu,tai ir taip nusividuriaves.manau iki kokiu pusantru duosiu,o paskui matysim