Įkraunama...
Įkraunama...

Patarkit: pienas ar mišinukas?

Aš pirmajam gal iki 1,3 m. daviau mišinuką, o vėliau - pieną.
Atsakyti
As pradesiu duoti piena nuo treju, iki tol pageria kai nori butent pieno, bet siaip duodu misinuka, vaikams iki 3 metu. Ten yra visokiu vitaminu, imuninei sistemai stiprinti. Pernai vaikas ir nesirgo :-) Simet tai uzsikrete nuo namiskiu.
Atsakyti
mano suneliui beveik 2metai mes iki siol duodam misinuka jam labai patinka.o piena is parduotuves schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mamabalta @ 2010 01 20, 01:18)
KAŽIN KURIS MIŠINUKAS NETURI VANILĖS KVAPO?

Semper nuo metuku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inetata @ 2010 01 24, 11:46)
Semper nuo metuku  thumbup.gif

Nu va suzinojau kuris neturi vaniles doh.gif ,bet jau taip visus gamina su ta vanile,nu dar APTAMIL"i geria noriau,o kitus nelabai.Reikes pabandyt SEMPER"i.
Atsakyti
cia kalbama apie MP ar misinuka? ar misinuka ir pirktiny piena? g.gif
nes jeigu misinukas ar MP, tai tik mama pati nuspresti turi kas jai geriau smile.gif jeigu misinukas ar klarves pienas, as uz misinuka smile.gif
nors mano dama nuo 10 men negere misinuko ,o pieno nedaviau,pries ji as esu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamabalta @ 2010 01 20, 01:18)
KAŽIN KURIS MIŠINUKAS NETURI VANILĖS KVAPO?

Pati uždaviau šį klausimą ir 'pasinėriau" į ieškojimus. Tai, žinokit, Nestle Junior Milk 1+ irgi be vanilės kvapo. Tyrinėjau pakuotę, vakar nusipirkom, atsidarėm - na lyg ir nekvepia. Ir skonis man pasirodė į karvės pieną panašesnis, ne toks saldus, kaip Aptamil.
Prieš tai nupirkau Aptamilį. Lyg ir visą pakuotę išnagrinėjau - nerašo, kad vanilės kvapo. Atsidarom - kvepia, saldus labai ir putoja kaip skalbimo milteliai doh.gif .
Atsakyti
Mums jau 1 metai, tai tik misinuka geriam ir gersim kol mazoji nores. Pati gydytoja man rekomendavo iki 3 metu neduoti karves pieno (zinoma, jei ir finansai leidzia). Is naminio karves pieno patare varskyte kartais vaikui pagaminti. Dar to nedariau, manau, veliau kada. Nuo 2 men. mazyle gere Aptamil AR, dabar jau geria Nestle Junior misini. Juose nera jokiu vaniles skoniu ar kvapu.
Atsakyti
mes gerem misinius ilgai,va maziui tuoj 4m dar kartais nuperku tai skaniai geria smile.gif
Atsakyti
Mums metukai ir dar geriam Hipp misinuka, diena jo neikisi bet nakti 3 kartus keliasi gerti doh.gif isties noreciau atpratinti nuo tu naktiniu valgymu, bet paprasto atvirinto pirktinio pieno nenori schmoll.gif
Atsakyti
Aišku, kad pienas.
Atsakyti
as tai duodu misinuka dar.tuteli3.nes cia sirgom zarnyno infekcija,rota virusu,tai ir taip nusividuriaves.manau iki kokiu pusantru duosiu,o paskui matysim g.gif
Atsakyti