Įkraunama...
Įkraunama...

Patarkit: pienas ar mišinukas?

kolkas tebegeria mišinuką... nebendėm dar pieno duot... nors sesė geria, bet matyt patys iš tingėjimo... bėk į virtuvę, šildyk... kai gali termosą į kambarį atsinešt ir pataisyt... blush2.gif bet vieną kartą pagavo sesės pieną išgėrė ir nieko... reiks pradėt duot cool.gif
Atsakyti
Pienuka nes mišinuko manoji jokio nepripažysta ax.gif
Atsakyti
mano kleckas geria misinuka ryte ir vakare, pienuko kazkaip neduodavau specialiai, maniau misinukas gal geriau, juo labiau kai maniskis nelb valgus... taigi snd buvom pas gydytoja ir mano didziausiai nuostabai ji pasake, kad nereikia jokiu misinuku, atseit didelis, uztenka doh.gif tai man kazkaip galai nesusiveda, sakau kai mama pati maitina, tai, kad ir iki 3metu galima, o jau kai misinukas- - tai per didelis doh.gif doh.gif lotuliukas.gif zodziu, duosiu ir toliau, kol mano pipiras prades valgyt normaliai thumbup.gif smile.gif
Atsakyti
Mano mazylis geria misineli, nes pieno pats atsisako g.gif spjauna lauk smile.gif tai misini geria 1 karta dienoj - pusryciams smile.gif
Atsakyti
Na ka ir mes gryzom prie misinelio smile.gif duosiu turbut tik vakare pries miega,kai atsisake naminio ir pirktinio pienuko,negere nieko,o vakare pries miega isgerdavo arbatos labai daug,nakti rekimai,gal skrandukas sustoje ar kas.
Atsakyti

Metų sulaukusios pabandėm pienuko - patiko ir tiko, atrodo. Dar galvoju mišinuką kartą per dieną (prieš miegą) duosiu. Tik susidūriau su problema šiokia tokia. Kiek ieškojau - visi mišinukai vaikams virš metų su vanilės skoniu (ar kvapu). Kam ta vanilė? paskui gali paprasto pieno nebegert (toks įtarimas, kad gamintojai to ir norėtų lotuliukas.gif ).
KAŽIN KURIS MIŠINUKAS NETURI VANILĖS KVAPO?
Atsakyti
QUOTE(mamabalta @ 2010 01 20, 01:18)
Metų sulaukusios pabandėm pienuko - patiko ir tiko, atrodo. Dar galvoju mišinuką kartą per dieną (prieš miegą) duosiu. Tik susidūriau su problema šiokia tokia. Kiek ieškojau - visi mišinukai vaikams virš metų su vanilės skoniu (ar kvapu). Kam ta vanilė? paskui gali paprasto pieno nebegert (toks įtarimas, kad gamintojai to ir norėtų  lotuliukas.gif ).
KAŽIN KURIS MIŠINUKAS NETURI VANILĖS KVAPO?

Tai taip ir yra,paragavo to misinelio su vanile ir pienuko nebenori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(buruliuke @ 2010 01 20, 11:11)
Tai taip ir yra,paragavo to misinelio su vanile ir pienuko nebenori smile.gif

Man tai tie visi misiniai, tokie sintetiniai atrodo, kad neperku pabandyt.
Atsakyti
as savo dukrytei pienuka pradejau duoti nuo 10 menesiu, nes misini pradejo atpilineti ir pediatrui pasakiau tai ir jis patare koki piena duota ax.gif
Atsakyti
mano gerdavo iki 1.6 tik mp, o paskui jau pratinom prie pirktinio, pirmom dienom virinom, o paskui jau bene
Atsakyti
isvis nepripazysta maniskis misinuko.visaip bandem ir su sauksteliu ir su puodeliu-stumia ir liepia man gert tongue.gif reiks duot pienuka paprasta.
Atsakyti
mes dar geriam misinuka, bet tik nakciai pries miega
Atsakyti