Įkraunama...
Įkraunama...

Patarkit: pienas ar mišinukas?

QUOTE(sianakt @ 2011 02 06, 23:41)
Ačiū Dievui, kad nereikėjo tų mišinių (vis dar valgom MP ir dar valgysim... kol sumąstysim naktį miegot ramiai ir "nesiprašyt" šalia papyčio).
Aš asmeniškai esu visom keturiom už natūralų pieną savo vaikui, o ne dirbtinį ale sveiką vitaminų kratinį  doh.gif juo labiau, kuomet jis pagal amžių vaikui nėra būtinas (pateisinu mišinukus tik tuomet, kai nėra kuo kūdikėlio maitinti), bet kad metų sulaukusiam vaikučiui dar kišti mišinį... nu jau ačiū ačiū aš tiem gigantam mišinių gamintojam nieko neskolinga, kad sėkmingai milijonus padėčiau krauti  doh.gif jie ir taip puikiai lošia iš patikliųjų  cool.gif

o ką daryti tokiai mamytei ir jos vaikiukui, kaip pasisakiusi prieš tai, kad vaikutis pirktiniam pienukui sako NE g.gif ir kažin ar tas vandeniu skiestas pirktinis pienas geriau už mišinuką g.gif na, aišku jei yra galimybė gauti ir vaikas geria naminį pienuką, tai jau kita šnekta...
Atsakyti
QUOTE(-Delta- @ 2011 02 07, 00:11)
aš galvočiau, kad pagrindinius vitaminus 1 metų vaikas turėtų gauti iš mėsos/žuvies/daržovių/kruopų, o pienas ar mišinukas  turėtų eiti tik kaip gėrimas, lengvas rytinis/vakarinis maistas ir pan.

Juk jei pvz. aš beveik nieko nevalgysiu, bet vartosiu pilną vitaminų ir papildų kompleksą, juk nereikš, kad esu sveika ir  mano organizmas yra aprūpintas visais vitaminais? smile.gif

sutinku su jumis
ax.gif
Atsakyti
Geria Aptamil nuo vienerių metų smile.gif Dabar dukrai 1.1m
Atsakyti
QUOTE(*pulcherija* @ 2011 02 08, 01:12)
Geria Aptamil nuo vienerių metų smile.gif Dabar dukrai 1.1m

o pienuko negeria jusiske?
Atsakyti
Sveikos,

mano dukrytei karts nuo karto atsiranda keli spuogiukai ant veiduko, ar gali buti, kad nuo pieno? piena naudojam jau seniai
Atsakyti
Mes nuo pirmo gimtadienio pradejom gerti karves piena na ir viska valgyti (iki to gerem MP) pastebejau kad sunu pradejo berti ir galvojau kad nuo pieno pradejau ziureti ka valgom,o pasirodo kad visai ne nuo pieno , o nuo kiausiniu. As uz karves piena nes zinau kad jis ne kokie tai milteliai is neaisku ko. smile.gif
Atsakyti
kai dukrytei buvo 10 men. baigiau ja maitinti. Buvo labai sunku apsisprest ka duoti misinuka ar pienuka. Pabandem pienuka ir viskas labai tiko - jokiu berimu. Manau jei vaikucio neberia geriau duoti pienuka, nes tai naturalesnis dalykas nei sintetiniai misiniai.
Atsakyti
mano dukryte nuo metuku gere specialu misinuka 1m. + (pusryciams ir pries mieguti)
ir ji gereme iki 2 metuku, po to pti nebenorejo. Dabar pusryciams ir pries mieguti renkasi geriama jogurta
Atsakyti
Dukrai 1m 9 mėn. geria ir mišinį pagrinde, šiaip ir pieno neatsisako. Mišinys čia gal labiau prichologinis nusiraminimas prieš miegą, nes einam abi virtuvėn ir kartu darom ta mišinį, vaikas jau a-a-pupa dainuoja kol vandenuką šildom, pati susiplaka jinai jį. Na, žodžiu, miego ritualams jis priklauso mums. Man gyvenimo netrumpina tai, kad vaikas mišinį geria, tai gali man kad ir pirmos klasės gert irnesakyk.gif
Atsakyti
Mums du metukai, ryte ir vakare geriame mišinuką, pienuko kiek bandėme- nerpipažino mergina, o aš ir nebruko pirktinio pienelio, kadangi ,,tikro'' pieno gauti galimybės nėra, o parduotuvėse parduodamas pienas, mano akimis yra bevertis, galit mane akmenim užmėtyti, bet mano nuomonė tokia.
Atsakyti
Mano mazius nuo 10men. geria paprasta virinta piena. smile.gif Kadangi skrandukas toleruoja gerai, jo paties neberia...nematau reikalo girdyti misiniu. schmoll.gif Visu pagrindiniu maisto medziagu, mikroelementu ir pan. gauna is maisto, o dar + geriam zuvu taukus. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2011 03 15, 17:09)
Mano mazius nuo 10men. geria paprasta virinta piena.  smile.gif  Kadangi skrandukas toleruoja gerai, jo paties neberia...nematau reikalo girdyti misiniu.  schmoll.gif  Visu pagrindiniu maisto medziagu, mikroelementu ir pan. gauna is maisto, o dar + geriam zuvu taukus.  smile.gif

laba diena,

o kaip Jūs šildot pienuką? ar atsivirinat didesnį kiekį, ar kiekvieną kart šildot? ir kaip šildot? ar ant dujinės ar įstatot su buteliuku į karštą vandenį ar šildytuve? nes aš neturiu šildytuvo tinkamo Avent buteliukams....
Atsakyti