Įkraunama...
Įkraunama...

Patarkit: pienas ar mišinukas?

QUOTE(smiler @ 2011 06 10, 11:46)
Mes taip pat pereinam po truputi nuo misinuko ant pienuko. Kai tik sukako metukai, leidau atsigerti paprasto parduotuvinio pieno. Bet nelabai noriai gere. As pati pieno visai negeriu, tai vaiko versti taip pat nesinori.. MB pasiule kita varianta pabandyti, duoti sausus pusrycius (sveikus, ne sokoladinius ar dar kazkokius, bet isrinkau pacius sveikiausius, ka mazyle galetu valgyti) su pienu. Zinot, pasiteisino. Jinai pusryciams su mielu noru valgo tokia sriubyte. Po keletos dienu pabandziau duoti tik pieno atsigerti, tai nugere kelis gurksnius. Po keliu dienu vel daviau, tada isgere visa 130ml. Tai dabar tik sunaudosiu likusi misinuka ir naujo nebepirksiu, gersim piena  biggrin.gif  As taip pat manau, kad pienas yra sveikiau, nei kad misinukas. Juo labiau, kad manoji viska valgo: ir darzoves, ir vaisius, ir koses, todel vitaminu tikrai gauna pakankamai.

thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
pasirinkome mišinuką nuo 1-erių metukų.Bandžiau ir parduotuves pienuką,nežinau ar čia buvo koks sutapimas,bet būtent tą naktį labai neramiai miegojo doh.gif o ir išgėrė labai mažai,mat mišinukas nuo metų yra labai skanus vanilės skonio(Tutelli 3) tai ir toliau geriam tik jį,tas būna ryte ir einant miegoti vakare 4u.gif galbūt tikiuosi,kad greitai pradės gerti ir parduotuvės pienuką,nes prie bendro šeimos stalo labai mielai ragauja pienuko cool.gif
Atsakyti
Mamytes, kas duodat karves pienuka vaikam, ar virinat pienuka?
Atsakyti
QUOTE(adrija29 @ 2011 09 21, 11:26)

mano berniokui 1 metas + men, diena duodu karves piena (nevirinu, bet tikrai nezinau, ar gerai elgiuosi g.gif ), o nakti MP
Papildyta:
beje, karves pienukas ne is parduotuves, o mociutes verysad.gif visos raso, kad duoda parduotuvini... kazin naminis labai per riebus? o jei neberia ir vaikas gerai jauciasi? schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(matuske @ 2011 09 21, 15:19)
mano berniokui 1 metas + men, diena duodu karves piena (nevirinu, bet tikrai nezinau, ar gerai elgiuosi  g.gif ), o nakti MP
Papildyta:
beje, karves pienukas ne is parduotuves, o mociutes  verysad.gif  visos raso, kad duoda parduotuvini... kazin naminis labai per riebus? o jei neberia ir vaikas gerai jauciasi?  schmoll.gif

As girdejau,kad karves piena namini ne pirktini butinai maziukui reik virinti o vat del pirktinio nezinau blush2.gif . Cia uk sako gyd kad geriau 3,5 kazkur riebumo piena duot.Mano maziukas diena negeria pieno tik pries miega ir nakti doh.gif
Atsakyti
pienuka visada virindavau, pradzioj su vandeniu skiesdavau, gert pradejom nuo 1m. o i kosytes pildavau nuo 6men.
Atsakyti

Jei parsivežam naminio, tai būtinai, parduotuvinio nevirinu, tik pašildau (bet aišku ne mikrobangėj biggrin.gif ) bet maniškė parduotuvinį pradėjo gerti nuo 1,5metų, prieš tai MP buvo ir naminio duodavom pasibandymams smile.gif

QUOTE(matuske @ 2011 09 21, 15:19)
mano berniokui 1 metas + men, diena duodu karves piena (nevirinu, bet tikrai nezinau, ar gerai elgiuosi  g.gif ), o nakti MP
Papildyta:
beje, karves pienukas ne is parduotuves, o mociutes  verysad.gif  visos raso, kad duoda parduotuvini... kazin naminis labai per riebus? o jei neberia ir vaikas gerai jauciasi?  schmoll.gif

aš naminio nei skiedžiu nei ką, jei vaiko neberia ir jis pilnai toleruoja tokį pienuką, tai kam pilti tą vandenį g.gif bet virinti tai aš virinčiau, nesvarbu, kad iš savų vežatės 4u.gif
aš pati, kai parsiveždavau, vienu kartu visą pienuką užkaitindavau, kai pravėsdavo, nuimdavau plutelę ir šaldytuve laikydavau, pasišildydavom tik tą kiekį paskui kokio reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Pamažu pradedam pereiti prie pieno,manau nuo metų jau isai atsisakysim mišinuko.
Atsakyti

Sveiki,kaip sakoma "atsarga gedos nedaro" mirksiukas.gif bent pakaitinu pirktini piena.
Atsakyti
Geriausia maziukams mamytes pienelis mirksiukas.gif
Parduotuvinio pienelio kaitint nereikia,jis jau pakaitintas aukstoj temperaturoj.
Mano 2m. 5 men. sunelis geria misineli ,skirta nuo 2 metuku (mamos pieneli gerem ilgai),nors nezinau ar ji pirkciau,jei gyvenciau LT-brangu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zana33 @ 2011 09 22, 11:43)
Geriausia maziukams mamytes pienelis mirksiukas.gif 
Parduotuvinio pienelio kaitint nereikia,jis jau pakaitintas aukstoj temperaturoj.
Mano 2m. 5 men. sunelis geria misineli ,skirta nuo 2 metuku (mamos pieneli gerem ilgai),nors nezinau ar ji pirkciau,jei gyvenciau LT-brangu ax.gif

O kam tokio amziaus vaikui tas misinukas isvis? g.gif na pienas naturalus tai suprantu, bet sintetinis tokiam amziui manes visai nezavi kazkaip schmoll.gif
Atsakyti
mes tai misinuka geriam Semper tirsta su grudais, tai ir sotu ir skanu smile.gif
Atsakyti