aš pati užaugus nuo pirmų mėnesių su parduotuviniu karvės pienuku, o tai dar tarybiniai laikai buvo, na ir ką sveika gyva, sveikata nesiskundžiu, dantimis irgi, nors abejoju, kad mama valydavo dantukus kiekvieną vakarą

aš mažylę maitinau iki pusantrų metukų, nors jau nuo metukų košytes vis karts nuo karto pagardindavau karvės pienuku iš kaimo, o parduotivinio gavo kai pirmą kartą savaitgaliui liko su tėte, pirmom dienom išgerdavo daugiau kaip po litrą pienuko, jai tiko ir patiko, tad nieko nematau blogo aš tame pienuke, žinoma jei galvoti apie tai, kad čia kažkafda buvo reportažai apie naudojamus antibiotikus pienuke, tai nedžiugina, bet tie milteliai mano manymu chemijų chemija, tik visi labai suinteresuoti, kad būtų didesni pardavimai, tame tarpe ir gydytojai-čia jau gryna politika-čia tik mano vienos nuomonė, bet aš ja vadovaujuosi

beje dėl vakarinio mėgavimosi pienuku, tai ne taip kenksminga dantukams, kaip mišinukas-čia jau ir gydytojai tą patį sako, nes aš pavyzdžiui nematau jokios išeities išvalyti vaikui dantukus, jei jis gerdamas pienuką užmiega, negi žadinsi miegantį vaikelį

o visumoj, tai visuomet stengiuosi duoti naminį, kad ir riebesnį pienuką vaikui, nes žinau ką duodu, ir dar daug ko iš tokio pienuko galim pasidaryti, pavyzdžiui labai skanią varškytę, kuriai net nėra lygių, jokiai "miau" ar kitokiai, į kurias net nežiūrim