Mačiau pas draugę visokių TW indų ir pati panorėjau.... Norėčiau kokių nors dubenukų, silikoninės formos apvalios, skustuko, žele žiedo ir dar gal ko nors. Na gal ne viską iš karto nupirkčiau.
Gal kas nors galėtumėte pasiūlyti, girdėjau, kad turite namie pigiau "sandėliukus" Parašykite kainas (jei galima su indų paveikslėliais) į el. paštą asta.seima@gmail.com , nes aš čia SM naujokė ir nedažnai lankaus
O tai paskui nešis į parduotuvę tą prietaisą ir matuos batuką? Turbūt batukų dydis ten sužymėtas (nebent tw kitaip, bet kiek esu mačiusi matuoklių, būtent taip būna sužymėta), tai ir pastebėjau, kad batukų dydis dažnai skiriasi (nebūtinai jis sutampa su matuoklės).
o aš nepilu, nei bulvėms, nei burokėliams Tik su peiliu biški juos pabadau. Sausos daržovės man dar niekad nesigavo. Nebent bulve pasiraukslejus, jei per ilgai mikrobangėj užsibuvo
o aš nepilu, nei bulvėms, nei burokėliams Tik su peiliu biški juos pabadau. Sausos daržovės man dar niekad nesigavo. Nebent bulve pasiraukslejus, jei per ilgai mikrobangėj užsibuvo
kadangi jei pridedi pilną indą viduje bulvės verda lėčiau, tai šonose esančios susiraukšlėja. Jos verda gi garuose, o tie garai darosi iš bulvių, tad vanduo iš jų garuoja ir tampa sausos. Niuz man skaniau, kai įpilu vandens visai nedaug, šaukštą...