Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

Mačiau pas draugę visokių TW indų ir pati panorėjau.... Norėčiau kokių nors dubenukų, silikoninės formos apvalios, skustuko, žele žiedo ir dar gal ko nors. Na gal ne viską iš karto nupirkčiau.

Gal kas nors galėtumėte pasiūlyti, girdėjau, kad turite namie pigiau "sandėliukus"
Parašykite kainas (jei galima su indų paveikslėliais) į el. paštą asta.seima@gmail.com , nes aš čia SM naujokė ir nedažnai lankaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asta.seima @ 2009 01 19, 13:32)
aš čia SM naujokė ir nedažnai lankaus  smile.gif

Sveika prisijungus prie SM būrelio, linkiu ne tik apsipirkimo, bet ir smagaus bendravimo virtualioje erdvėje 4u.gif Neparašei iš kokio tu miesto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Varpelis @ 2009 01 19, 12:36)
O tai paskui nešis į parduotuvę tą prietaisą ir matuos batuką? Turbūt batukų dydis ten sužymėtas (nebent tw kitaip, bet kiek esu mačiusi matuoklių, būtent taip būna sužymėta), tai ir pastebėjau, kad batukų dydis dažnai skiriasi (nebūtinai jis sutampa su matuoklės).

Ten pedute centimetrais galima ismatuot, yra atrama kulniukui, nereikia siuveju centimetro ar pagaliuko nesiotis mirksiukas.gif Super dalykelis biggrin.gif
Atsakyti
Norejau paklaust, jus MicroPlius inde mikruskej bulves vandeny verdat ar ne? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2009 01 19, 17:36)
Norejau paklaust, jus MicroPlius inde mikruskej bulves vandeny verdat ar ne? blush2.gif

Be vandens, burokėliams tai reikia kokio šaukšto vandens
Atsakyti
QUOTE(Viga @ 2009 01 19, 17:36)

aš tai ir bulves virdama šaukštą vandens įpilu, tada jos nebūna sausos...
Atsakyti
Aisku, aciu. As siandien viriau bulve ir morka tai ipyliau kad apsemtu doh.gif Bet isvire lotuliukas.gif
Atsakyti
o aš nepilu, nei bulvėms, nei burokėliams smile.gif Tik su peiliu biški juos pabadau. Sausos daržovės man dar niekad nesigavo. Nebent bulve pasiraukslejus, jei per ilgai mikrobangėj užsibuvo ax.gif
Atsakyti
As bulvem irgi nepilu vandens schmoll.gif
Atsakyti
Kokioj tempėj virti mikrobangėj bulves ir kiek laiko ir burokėlius? 4u.gif
Atsakyti
1 bulvė - 2min., 2-4 min. ir t.t. o temp. standartiškai apie 700-800 mirksiukas.gif ,
burokėliam ir panašiai, žiūri kokio dydžio jie mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 01 19, 19:12)
o aš nepilu, nei bulvėms, nei burokėliams smile.gif Tik su peiliu biški juos pabadau. Sausos daržovės man dar niekad nesigavo. Nebent bulve pasiraukslejus, jei per ilgai mikrobangėj užsibuvo ax.gif

kadangi jei pridedi pilną indą viduje bulvės verda lėčiau, tai šonose esančios susiraukšlėja. Jos verda gi garuose, o tie garai darosi iš bulvių, tad vanduo iš jų garuoja ir tampa sausos. Niuz man skaniau, kai įpilu vandens smile.gif visai nedaug, šaukštą...
Atsakyti