Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

gabe60, žinok aš manau, kad moterims smile.gif darbe pasišildyt maistelį tinkamiausias 700ml.Kaina jo tokia pat kaip ir 475ml. - 54lt. 475ml jau toks mažylis. Aš turiu 1,1l. tai ten su vyru abu nešamės pietus, arba visai šeimynai net užtenka.
Čia mano sapaliojimai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gabe60 @ 2009 01 20, 16:38)
5 savaitę tiems "ExtraPlus" akcija, o kokio litražo populiariausi?

akcija jiems 5-9 savaitę bigsmile.gif tik 9-tą jau gal bus nauja kaina doh.gif
Atsakyti
Ar yra Panevežyje ofisas ? g.gif Jei taip, gal kontaktus žinot 4u.gif
Atsakyti
As ka tik is susirinkimo bigsmile.gif Kainos naujam kataloge keisis minimaliai, tik sulygins po lituka, tos kur 49 kainavo, kainuos 50 ir t.t. Tai, sakyciau, dar visai neblogai thumbup.gif
Karuna silikonine 12 sav. kainuos 94 lt.
Atsakyti
eina sau o cia tai geros naujienos!!! bigsmile.gif bigsmile.gif fainiau tikrai negali buti, dekui labai thumbup.gif
O karuna tikrai reiks griebti thumbup.gif
Atsakyti
O kam dar nuolaidos bus ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 01 20, 21:56)
As ka tik is susirinkimo bigsmile.gif Kainos naujam kataloge keisis minimaliai, tik sulygins po lituka, tos kur 49 kainavo, kainuos 50 ir t.t. Tai, sakyciau, dar visai neblogai  thumbup.gif

o Karuna katalogine? Neuriu katalogo salia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 01 20, 21:56)
As ka tik is susirinkimo bigsmile.gif Kainos naujam kataloge keisis minimaliai, tik sulygins po lituka, tos kur 49 kainavo, kainuos 50 ir t.t. Tai, sakyciau, dar visai neblogai  thumbup.gif

o Karuna katalogine? Neturiu katalogo salia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 01 20, 20:56)

O ta Karūna, tai gal su skyle per vidurį forma ir kataloge jos nėra ar čia turit omenyje Karališkąją silikono forma?
Panos, o nebuvo jums taip, kai klientė užsisako už didelę sumą, pvz. 300, o po to neima ir dėk kur nori prekes unsure.gif Jei taip, tai ką darot?
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2009 01 21, 07:52)

Manau, reik prašyt avanso arba išankstinio apmokėjimo. sad.gif

Baklažanai saldžiarūgsčiame padaže
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 21 sausio 2009 - 08:33
Spigliuk žinok Panevėžys priklauso Saulei, mūsų distributorė vadovauja pusei Lietuvos, o Saulė prie Vilnelės, kontaktu ieskok cia:

http://www.saule-tw....o...1&Itemid=37

Distributorė Regina 4u.gif

P.S. spigliuk padariau pavedima ax.gif 4u.gif
Papildyta:
gabe60, tikiuos tau taip nenutiko su tuo užsakymu, tik taip tokią galimybę iškėlei schmoll.gif
Tikrai, reiktų imt avansą, aš tai ir žiauriai patikli esu, bet dar neužsiroviau tfu tfu tfu ant tokių žmonių....
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2009 01 21, 07:52)
O ta Karūna, tai gal su skyle per vidurį forma ir kataloge jos nėra ar čia turit omenyje Karališkąją silikono forma?
Panos, o nebuvo jums taip, kai klientė užsisako už didelę sumą, pvz. 300, o po to neima ir dėk kur nori prekes  unsure.gif Jei taip, tai ką darot?

Karuna su skyle per viduri, labai tinkama keksams thumbup.gif Labai graziai atrodo joje ir kaledinis pyragas su dziovintais vaisiais thumbup.gif
Na, man viso uzsakymo nebuvo, kad neimtu. Teko tik didyji Space mekeri parsinesti, bet tik todel, kad pati blogai dirbau ir nepasikalbejau su klijente schmoll.gif
Zinojau, kad iesko talpos miltams, ji tikejosi, kad tilps 2 kg miltu, o as nieko nepasakiau doh.gif Zodziu, pati kalta, dabar jis pas mane guli sandeliuke ir laukia naujos seimininkes bigsmile.gif Gal ir paciai kada prireiks, tad ir panaudosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 01 21, 09:50)
Karuna su skyle per viduri, labai tinkama keksams thumbup.gif Labai graziai atrodo joje ir kaledinis pyragas su dziovintais vaisiais thumbup.gif

thumbup.gif man tokios kaip tik reikia clap.gif
Atsakyti