Bet labiausiai man ji praverčia, kai reikia maisto likučius iš indų išvalyti prieš dedant į indaplovę
Labai pasidžiaugiau silikonine mentele: daikčiukas tikrai tinkantis šiais krizės laikais
: labai švariai galima išvalyti majonezo, padažo, grietinės indelius
Bet labiausiai man ji praverčia, kai reikia maisto likučius iš indų išvalyti prieš dedant į indaplovę
QUOTE(Asese @ 2009 01 26, 14:55)
Labai pasidžiaugiau silikonine mentele: daikčiukas tikrai tinkantis šiais krizės laikais
: labai švariai galima išvalyti majonezo, padažo, grietinės indelius
Kaip tik vakar norejau parasyti apie mentele kad
QUOTE(Ulitka @ 2009 01 26, 15:50)
Kaip tik vakar norejau parasyti apie mentele kad
.Darau susi vakar tai pagalbininkas superinis!!!!! 
apie kuria silikonine mentele kalbate? mazesne ar ta didesne?
QUOTE(Chera @ 2009 01 26, 16:02)
apie kuria silikonine mentele kalbate? mazesne ar ta didesne?
gal ta mazesne daug praktiskesne? dar ka nors papasakokite ka su ja darote
ir as uzsimanysiu
ji tik naudojama maisto produktams ir indu isimti ar dar kokia jos paskirtis? 
Aš tai apie didžiąją
QUOTE(Asese @ 2009 01 26, 16:27)
Taip ir as
QUOTE(Asese @ 2009 01 26, 16:27)
kam ji dar naudojama? ar tik maistui is indu isimti? koks jos plotis per "nosele" ?
QUOTE(Chera @ 2009 01 26, 16:35)
kam ji dar naudojama? ar tik maistui is indu isimti? koks jos plotis per "nosele" ?
Per noselę plotis gal kokie 3-4 cm, dabar negaliu tiksliai pamatuoti
Aš naudoju maisto likučiams iš indų išvalyti prieš dedant į indaplovę, labai švariai išvalo ir katinukui džiaugsmas lieka skanėstukų
Iš stiklainių, indukų padažus, grietinę išimti, blynų tešlos likučius iš dubenukų į keptuvę iškrapštyti
Mielinę tešlą maišyti
Labai pamėgau iš mielinės tešlos picas kepti, tokios natūralesnės, šviežesnės. O su tuo BtB dubeniu ir greit ta mielinė tešla pasidaro
sas ja naudoju visada keptuveje, jei ka kepu troskinu pamaisyti man ji liux, nors raso kad neatspari karsciui jei tikrai niekas aneatsitinka, aisku jos tik nereikia palikti keptuveje, siaip ir man i labai patinka
QUOTE(Dolli_ @ 2009 01 26, 18:06)
sas ja naudoju visada keptuveje, jei ka kepu troskinu pamaisyti man ji liux, nors raso kad neatspari karsciui jei tikrai niekas aneatsitinka, aisku jos tik nereikia palikti keptuveje, siaip ir man i labai patinka 
kepant pamaišyti yra pagamintos specialiai atsparesnės karščiui - jos mėlynos. Kataloge jų nėra, bet per konsultantes galite įsigyti. aš be abiejų silikoninių mentelių jau nebeapsienu
QUOTE(Chera @ 2009 01 26, 16:35)
Pamatavau: plotis per "noselę" yra 4 cm, plačiausioje vietoje - 6 cm