Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(TUSINA @ 2009 01 24, 12:56)
tai kad kitokiu neturiu ir kainas dar prisimenu  mirksiukas.gif

turiu ir aš thumbup.gif , be to mano sesė jais užsiima ir mane vis kalbina, bet aš nepasiduodu biggrin.gif Taigi, kol TW puodo neturiu, negaliu lyginti g.gif , bet pagerėjus finansinei būklei, planuose yra įtrauktas ax.gif

Tiesa, vakar atidariau savo kruopas, subertas į Optimą indelį lens.gif, na ir ką jūs manot, ogi swoon.gif kirminai ir kandžių lervos į paviršių išlindę.. , nes Optima indeliai su silikonine tarpine ir 100proc. sandarūs, o manai .. voratinkliu kažkokiu apsitraukę.., štai kas darosi tuose pokeliuose, o tik prieš porą savaičių pirkau ir subėriau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabe60: 24 sausio 2009 - 13:22
pas mane ir tas pats darosi su kruopom, turiu ir prieskonius ir visas kruopas laikyti saldytuve, nes kitaip siie velniai tuoj isikuicia.. ir kaip juos isnaikyti ir apskritai is kur jie atsirade? blink.gif doh.gif
Atsakyti
su tais gyviais tai blink.gif rimtai tai net neaisku nuo ko jie atsiranda g.gif aš tai vaikystėj esu atradus judančius manus doh.gif
Atsakyti
Aš, nebeištvėrusi gyvų manų kruopų, nusipirkau pačias brangiausias, kokias tik radau parduotuvėje, - kol kas niekas nejuda. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2009 01 24, 13:27)
pas mane ir tas pats darosi su kruopom, turiu ir prieskonius ir visas kruopas laikyti saldytuve, nes kitaip siie velniai tuoj isikuicia.. ir kaip juos isnaikyti ir apskritai is kur jie atsirade?  blink.gif  doh.gif

Nepergyvenk, ne namuose problema. Su visais gyviais parsinešam iš parduotuvės, o TW tuom ir geri, kad neleidžia jiems perskristi į kitas - švarias kruopas.
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 01 22, 17:39)
Šiandien gavau indelius Spustelk ir užsidarys  3 ir 4 litrų, kokie gražūs ir patogūs  wub.gif , nesitikėjau, kad tokie bus.

Gal kas nors šituos indus galėtų pasiūlyti pigiau į až? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 01 24, 14:17)
vaikystėj esu atradus judančius manus doh.gif

įsivaizduoju, kaip buvo baisu blink.gif
QUOTE(Jurgitak @ 2009 01 24, 15:19)
TW tuom ir geri, kad neleidžia jiems perskristi į kitas - švarias kruopas.

ir ne tik, kad neleidžia, bet ir matai kokios firmos švarios kruopos, kurios fee.. Jei ne tie sandarūs indeliai, tai nebūčiau to taip akivaizdžiai pamačiusi. Dabar visos kruopos keliauja į juos, kaip garantija, kad švarios..
Atsakyti
na kazkaip man vistiek baisu laikyti tas kruopas spinteliai kad ir gerai uzsisandariuseme indeli, saldytuve paskyrus lentyne, tai nebijau ir berti kazkur jas, matyt kaip salta buna jos nesidaugina ar kaip... vienu zodziu visur tu parazitu pilna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gabe60 @ 2009 01 24, 13:16)
turiu ir aš  thumbup.gif , be to mano sesė jais užsiima ir mane vis kalbina, bet aš nepasiduodu  biggrin.gif Taigi, kol TW puodo neturiu, negaliu lyginti  g.gif , bet pagerėjus finansinei būklei, planuose yra įtrauktas  ax.gif

Tiesa, vakar atidariau savo kruopas, subertas į Optimą indelį lens.gif, na ir ką jūs manot, ogi    swoon.gif kirminai ir kandžių lervos į paviršių išlindę.. , nes Optima indeliai su silikonine tarpine ir 100proc. sandarūs, o manai .. voratinkliu kažkokiu apsitraukę.., štai kas darosi tuose pokeliuose, o tik prieš porą savaičių pirkau ir subėriau  doh.gif

doh.gif Košmaras... Aš seniau indus kaltinau, dabar gi mąstau, kad čia kruopose esmė.. Nepadės net geriausi indeliai, jei jau kruopas su "įdaru" nusiperkam.
Atsakyti
Bet tai tada vistiek kaip nusiperkam tas kruopas, jau ju gyvuneliu buna tik paskui jie dauginasi blink.gif blink.gif g.gif ir aisku mes juos isvire ar kitaip kaip padre suvalgom doh.gif unsure.gif siaubas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2009 01 25, 15:45)
Bet tai tada vistiek kaip nusiperkam tas kruopas, jau ju gyvuneliu buna tik paskui jie dauginasi  blink.gif  blink.gif  g.gif  ir aisku mes juos isvire ar kitaip kaip padre suvalgom  doh.gif  unsure.gif  siaubas  doh.gif

gal tema keiciam, nes koses bijosiu valgyti lotuliukas.gif

Drauge nori kamsciatraukio vynui-ar vertas demesio TW kamsciatraukis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2009 01 25, 15:46)
Drauge nori kamsciatraukio vynui-ar vertas demesio TW kamsciatraukis?  g.gif

Vienareikšmiškai TAIP
Atsakyti