Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(spiglys @ 2009 01 28, 12:08)
Ieškau padėklo ir kočėlo . Noriu keist į ką nors iš savo sandėliuko . Rašykit į až 4u.gif

cia parduoda kocelas ir lentute TW

211 zinute
Atsakyti
QUOTE(Likka @ 2009 01 28, 09:16)
O man distributorė sakė, kai tai didžiausia nekataloginė sūrinė, tai kaip suprast?  g.gif

Man irgi ką tik atėjo patikslinimas - 49 Lt akcija tai didžiulei milžinei nekataloginei sūrinei, kur buvo kartu su kiauraindžiu.
Gerai, kad nespėjau užsakyt doh.gif
Atsakyti
Pirmas įspūdis, kad geros 40 proc. nuolaidos, bet kai įsigilini, tai nieko ypatingo doh.gif
Atsakyti
O as tik uz uz ta didziaja surine ir desreles viska susimetu i ja, atsidarai ir viska matai, man ji patinka thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas turit stiklinių, spalvotų ar gal kokių naujų atsirado? Būtų smagu į AŽ. ačiux 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuveleDi @ 2009 01 28, 11:34)
kiek žinau, nuo 5 savaitės  unsure.gif . Tik va su tais 5 proc. tai nesąmonė gaunasi . Minimalus užsakymas kiek ? berods 360 lt , 5 proc.-18 Lt . Raskite kataloge prekę už 18 litų  doh.gif

mes jau vakar ieskojom lotuliukas.gif turbut pigiausias BtB dubenelis 19lt mirksiukas.gif šeimininke tures rinktis iš smulkmenų, pvz. 5 šaukštai kavai ar kiviams valgyt doh.gif
tokios realijos verysad.gif
Atsakyti
na su 5 proc., tai tikrai liudna situacija unsure.gif

praktiškai tas pats, kas nieko, nebet savo sandėliuke prikaupti prekių po 15 Lt (sietelių, česnako dėtuvių ar dar ką nors) ir pasiūlyti, kaip alternatyva smulkmenėlėms g.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 01 28, 13:02)
mes jau vakar ieskojom lotuliukas.gif turbut pigiausias BtB dubenelis 19lt mirksiukas.gif šeimininke tures rinktis iš smulkmenų, pvz. 5 šaukštai kavai ar kiviams valgyt doh.gif
tokios realijos verysad.gif

Dar spaudiniai lotuliukas.gif Vienu žodžiu nieko gero verysad.gif
Atsakyti
Okokio dydzio mikro plius melynas?
Atsakyti
QUOTE(vaida39 @ 2009 01 28, 13:20)
Okokio dydzio mikro plius melynas?

5 dl = 500 ml
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgitak: 28 sausio 2009 - 13:43
QUOTE(Vaidulė @ 2009 01 28, 00:24)
Reik pažiūrėti kokios talpos pas mane  g.gif  nes jau seniai turiu, bet taip ir nenaudotas, todėl mielai keisčiau į ką nors  rolleyes.gif

Patikslinau, pas mane 1 ltr naujas rudas mikroplius'as - man visiškai nereikalingas pirkinys doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaidulė: 28 sausio 2009 - 13:40
Laba diena 4u.gif
Noreciau ir as i jusu buri isiterpti, nes visai neseniai tapau TW indu gerbeja ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Dolli_ @ 2009 01 28, 13:23)
O as tik uz uz ta didziaja surine ir desreles viska susimetu i ja, atsidarai ir viska matai, man ji patinka  thumbup.gif

drinks_cheers.gif man ji irgi labai patinka
Atsakyti