vakar gavau savo siuntinuka ir peiliuka kuri buvau uzsisakius TChef serijos, nu nieko nieko, pjauna, bet truputi nosi nukabinau, nes tikejausi labiau.. Kaip is pat pirmo buvau gavus zepter peilius tai tiktai pjove vos prilietus, o sitas ne... na nzn panaudosiu nors menesiuka tada gal labiau komentuosiu

Noreciau isigyti 1,3 l asoteli ir BtB oranzine "barstykle".
QUOTE(TUSINA @ 2009 01 29, 19:59)
reikia tik asotelio

Susisuko galva

Baiginėjas 5, nuo rytojaus 6 sav 
Papildyta:
vaida39, jei klausi apie kataloginius peilius, tai jie pagaminti Vietname, o Tchefas išpjaustymo - buvo parašyta Kinija.
Man tai asmeniškai nesvarbu, kad Kinai Europai gamina, nes kokybė būna
, bet jei kinų gamybos prekės gamintos trečio pasauliop šalims, tada jau

Papildyta:
vaida39, jei klausi apie kataloginius peilius, tai jie pagaminti Vietname, o Tchefas išpjaustymo - buvo parašyta Kinija.

QUOTE(vaida39 @ 2009 01 29, 18:51)
niekaip negaliu apsisprest del peiliu.Ar jie tikrai geri?Idomu ,kur jie pagaminti?
Peiliai yra gerai, pati turiu, bet ne visi pas mane panaudojami

Tiesa, gal kam reikia duonriekio peilio, turiu visiskai nauja

QUOTE(davija @ 2009 01 29, 21:20)
Papildyta:

Papildyta:

aciu uz info

Lietuvoj siuna VeroModa, Mexx rubus, bet kokybe labai kontroliuoja, tai nemanau, kad kinai pagamintu prasciau nei danai ar japonai

QUOTE(davija @ 2009 01 29, 21:20)
Papildyta:

Papildyta:

aciu uz info

Lietuvoj siuna VeroModa, Mexx rubus, bet kokybe labai kontroliuoja, tai nemanau, kad kinai pagamintu prasciau nei danai ar japonai

Turiu elegancijos asoteli+0.3l mazas.Noreciau keist i samba asoti arba i ravioli forma
laba diena,
labai noreciau formos kurioje galima zele gaminti, kiek ji kainuotu, beje, gal kas galit parupinti kokiais katalogais ar pan
labai noreciau formos kurioje galima zele gaminti, kiek ji kainuotu, beje, gal kas galit parupinti kokiais katalogais ar pan

QUOTE(vataipva @ 2009 01 30, 15:50)
sveikos,
o kokia kaina yra kažkur matyto mažo kočėliuko? kur skirtas skardelėj iškočiot?..
kur mačiau - nepamenu
o kokia kaina yra kažkur matyto mažo kočėliuko? kur skirtas skardelėj iškočiot?..

kur mačiau - nepamenu

Aš tokį youtube mačiau, mielai įsigyčiau, jei tik kas pasiūlytų.