Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

vakar gavau savo siuntinuka ir peiliuka kuri buvau uzsisakius TChef serijos, nu nieko nieko, pjauna, bet truputi nosi nukabinau, nes tikejausi labiau.. Kaip is pat pirmo buvau gavus zepter peilius tai tiktai pjove vos prilietus, o sitas ne... na nzn panaudosiu nors menesiuka tada gal labiau komentuosiu smile.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image user posted image
Noreciau isigyti 1,3 l asoteli ir BtB oranzine "barstykle".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TUSINA: 29 sausio 2009 - 19:09
QUOTE(TUSINA @ 2009 01 29, 19:59)
user posted imageuser posted image user posted image
Noreciau isigyti 1,3 l asoteli ir BtB oranzine "barstykle".

reikia tik asotelio smile.gif Barstykle radau.

Susisuko galva blush2.gif kelinta TW sita ir sekanti savaites? Ar 5-6 ar 6-7? g.gif
Atsakyti
Baiginėjas 5, nuo rytojaus 6 sav mirksiukas.gif
Papildyta:
vaida39, jei klausi apie kataloginius peilius, tai jie pagaminti Vietname, o Tchefas išpjaustymo - buvo parašyta Kinija.
Man tai asmeniškai nesvarbu, kad Kinai Europai gamina, nes kokybė būna thumbup.gif , bet jei kinų gamybos prekės gamintos trečio pasauliop šalims, tada jau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida39 @ 2009 01 29, 18:51)
niekaip negaliu apsisprest del peiliu.Ar jie tikrai geri?Idomu ,kur jie pagaminti?

Peiliai yra gerai, pati turiu, bet ne visi pas mane panaudojami bigsmile.gif

Tiesa, gal kam reikia duonriekio peilio, turiu visiskai nauja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 01 29, 21:20)
Papildyta:
vaida39, jei klausi apie kataloginius peilius, tai jie pagaminti Vietname, o Tchefas išpjaustymo - buvo parašyta Kinija.
Man tai asmeniškai nesvarbu, kad Kinai Europai gamina, nes kokybė būna  thumbup.gif , bet jei kinų gamybos prekės gamintos trečio pasauliop šalims, tada jau doh.gif

aciu uz info 4u.gif
Lietuvoj siuna VeroModa, Mexx rubus, bet kokybe labai kontroliuoja, tai nemanau, kad kinai pagamintu prasciau nei danai ar japonai ax.gif Vat nezinau kodel, bet man nepatinka prekes pagamintos Lenkijoje... doh.gif del to Avon nebeperku
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 01 29, 21:20)
Papildyta:
Man tai asmeniškai nesvarbu, kad Kinai Europai gamina, nes kokybė būna  thumbup.gif , bet jei kinų gamybos prekės gamintos trečio pasauliop šalims, tada jau doh.gif

aciu uz info 4u.gif
Lietuvoj siuna VeroModa, Mexx rubus, bet kokybe labai kontroliuoja, tai nemanau, kad kinai pagamintu prasciau nei danai ar japonai ax.gif Vat nezinau kodel, bet man nepatinka prekes pagamintos Lenkijoje... doh.gif del to Avon nebeperku
Atsakyti
Turiu elegancijos asoteli+0.3l mazas.Noreciau keist i samba asoti arba i ravioli forma
Atsakyti
Laba diena merginos,
gal kuri parduotumet jei turi viena indeli is 3 kolekcijos (prekes numeris 0426 psl 35, trys indeliai po 600ml) Man labai reikia vieno is ju. nesvarbu spalva. susitartume del kainos. jei turi rasykit i AZ. buciau labai dekinga
Atsakyti
sveikos,

o kokia kaina yra kažkur matyto mažo kočėliuko? kur skirtas skardelėj iškočiot?.. g.gif
kur mačiau - nepamenu lotuliukas.gif
Atsakyti
laba diena,
labai noreciau formos kurioje galima zele gaminti, kiek ji kainuotu, beje, gal kas galit parupinti kokiais katalogais ar pan smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vataipva @ 2009 01 30, 15:50)
sveikos,

o kokia kaina yra kažkur matyto mažo kočėliuko? kur skirtas skardelėj iškočiot?..  g.gif
kur mačiau - nepamenu  lotuliukas.gif

Aš tokį youtube mačiau, mielai įsigyčiau, jei tik kas pasiūlytų.
Atsakyti