Įkraunama...
Įkraunama...

TUPPERWARE

QUOTE(simre @ 2009 01 30, 20:12)
Aš tokį youtube mačiau, mielai įsigyčiau, jei tik kas pasiūlytų.

Aš turiu tokį, jei norit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rasaraseles @ 2009 01 30, 18:50)
laba diena,
labai noreciau formos kurioje galima zele gaminti, kiek ji kainuotu, beje, gal kas galit parupinti kokiais katalogais ar pan smile.gif

Kokiam mieste?
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 01 30, 20:12)
Aš tokį youtube mačiau, mielai įsigyčiau, jei tik kas pasiūlytų.

Spiglys toki tikrai turi mirksiukas.gif Spigly, sorry uz reklama
Atsakyti
Man irgi iš pradžių jie patiko, bet dabar tiktai jų nepirkčiau, nes baigia sulūžinėti per siūles.
Atsakyti
o ką jūs čia matėt youtubej g.gif mažą kočėliuką ir gal volelį tinkleliui daryt g.gif bet kas tada per siūles plyšta g.gif

Rasaraseles, o tikrai jūs iš kokio miesto?aš turiu ličną želė žiedą Šiauliuose mirksiukas.gif milijoninis pasiūlymas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gelininke @ 2009 01 30, 19:54)
Man irgi iš pradžių jie patiko, bet dabar tiktai jų nepirkčiau, nes baigia sulūžinėti per siūles.

Nlb aišku, neįvardinot, kas "baigia sulūžinėti"?

Tiesa, Gelininke, sveikinu prisijungus prie šaunių SM, linkiu smagaus ir naudingo bendravimo virtualioje erdvėje, siunčiu tau balionėlį dovanų 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 30 sausio 2009 - 20:09
QUOTE(Dolli_ @ 2009 01 04, 00:44)
Na isbandziau TW zirkles paukstienai gal jau nusipirkus koks menesiukas o isbandyti nebuvo kaip, tai vakare karpiau zasi nu liux  thumbup.gif  Tiksliau vyras emesi sio darbo bet ir as meginau del smalsumo paziureti ar sunkiai kerpasi smile.gif  Bet ir jis jas gyre  thumbup.gif
Bet vistiek MB nepakeiciamas dalykas yra cesnaku spaustukas, spaudzia vis ir giria nu fainai jis cia spaudzia  lotuliukas.gif  Ana savaite apturejom sveciu ir kazkaip isejo kalba apie TW na net nepajutau kaip B atsistojo ir pradejo temti viska is virtuves ir rodyti ka mes turim ir pasakojo kas kaip  doh.gif  apakus ziurejau, ispradziu bambejo kad gal per brangu sitie plasmasiniai indai o dabar visiems pasakoja kaip kas ka  lotuliukas.gif Aisku man tik i nauda, vis galiu ko naujo uzsisakyti israso vis pinigeliu sitiems reikalams  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Aš irgi jas nusipirkau, nes išgyrė, tai dabar labai džiaugiuosi ir stengiuosi jas visur panaudoti, pasikabinau, kad visuomet būtų po ranka, ypač gerai doroti žuvį, paukštieną, karpyti, lapines daržoves. Šiaip aš nelabai tų plasmasių, bet žirklės super... thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2009 01 28, 22:35)
merginos o gal kuri turit TW receptu knygeles kaip jos, ar yra vertu demesio receptu?

Turiu tas 3 mazas receptu knygeles.po 4 litus.
Atsakyti
Labas rytas, o gal ir diena 4u.gif
Šį rytą vaikams kepiau blynelių, o tešlą ruošiau su greitkračiu, daiktas tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , net neįsivaizdavau, kad taip patogu gali būti biggrin.gif
Atsakyti
O kaip jus su greitkraciu suplakat tesla, kad nebutu gumuliuku?
Atsakyti
QUOTE(raselle @ 2009 01 31, 11:21)
O kaip jus su greitkraciu suplakat tesla, kad nebutu gumuliuku?

lietiniams blynams mano vyresnysis pats su greitkraciu susiplaka...tikrai nelieka jokiu gumuliuku... thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai jeigu pachaltūrinu(daugiau tešlos, kad būtų labai pilną pridedu doh.gif ) tai gumuliukų būna, o jei mažiau pilnas,t.y. miltų iki greitkračio tarpinės dalies, tai jokių gumuliukų nėra. Ir dar - greitkračio dangtelis turi būti sausas prieš plakimą mirksiukas.gif

Aš dažniausiai lietinių tešlai gamint naudoju Kvikšefą thumbup.gif man su juo patogiau, nes tešlos išgreitkračio reiktų dviejų porcijų blush2.gif
Atsakyti