Įkraunama...
Įkraunama...

Ar knarkia jūsų vyrai?

Aš pirma einu miegoti, tai nelabai girdžiu, bet šiaip kiek žinau knarkia.
Aš irgi ne dovanėlė lotuliukas.gif
Atsakyti
Uzknarkia, bet as nejauciu blush2.gif
dar kai pas anyta gyvenom, tai ji vargsele uz 4 sienu girdedavo, kaip knarkia lotuliukas.gif
Atsakyti
o mano tai neknarkia, na arba dar neteko girdėti g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kartais knarkia... Paprasau, kad ant sono atsigultu, tai ir nustoja. rolleyes.gif
Atsakyti
Maniskis irgi ivairia...buna miega ant nugaros uzknarkia viena karta tyliau,kita garsiau,buna ir ant sono uzknrakia,bet siaip dazniausiai ant nugaros guledamas.....tokiais atvejais as jy pakrutinu jai nugara i jy guliu smile.gif buna is kojos lengvai stuktelnu biggrin.gif o kartais nenoredama labai jau zadint tai paimu porai sekundziu nosy pirstais uzspaudziu ir baigiasi knarkimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif 10minuciu lotuliukas.gif po to vel tas pats,tai tenka krutint lotuliukas.gif
Atsakyti
Knarkia tas,kuris uzmiega pirmas biggrin.gif
Pas mane tai didziausia bendro gyvenimo problema.As sunkiai uzmiegu,o jis tik padejo galva,pora lengvu atodusiu,ir jau prasideda garsai blink.gif Jei paspardau,tai pyksta,nes tada issiblasko ir neuzmiega.Tada mano eile miegot.Va taip kasnakt ir vargstam schmoll.gif
Atsakyti
As tai praeita nakti nebeatlaikau, vis stumdziau, zadinau ir liepdavau suktis ant sono, bet viskas aprimdavo tik keletai minuciu. Galiausiai 4 val. ryto pasiemiau savo pagalve, pleda ir isejau miegoti i kita kambari. Ryte atsikele nieko nesuprates, puole prie manes, klause kas cia dabar atsitiko, kodel as ne lovoj lotuliukas.gif doh.gif
Tai dabar ziuresim kaip sianakt bus. Siaip nekrankia jis smarkiai, pasitaiko, bet ne taip ir daznai, nu bet kas cia vakar atsitiko tai iki siol nesuprantu.. Gal koks didesnis nuovargis ar sotesne vakariene taip paveike g.gif
O siaip tai negaliu pakesti knarkimo. Miegu labai jautriai, tai bet koks garsas mane is proto varo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatita: 11 vasario 2009 - 23:25
Knarkiam abudu darniai biggrin.gif
Atsakyti
maniskis tai knarkia tik, kai isgeres buna ax.gif
Uzuojauta tau, nu ka cia daugiau bepasakysi g.gif
esu girdejus apie kazkokias preinmones nuo knarkimo, bet kai man nebuvo aktualu, tai nesusidomejau ax.gif
Atsakyti
Kartais, bet pajudinu, tai ir nustoja, arba kiepiu apsiversti ant sono smile.gif
Atsakyti
maniskis knarkia kai savaitgali su draugais uszsisedi,tai tada gali su kocelu per galva dauzyt jam tas pats. tai as dazniausiai pagalve po pazastim ir i kita kambary biggrin.gif o ryte buna panika dingo mamukas lotuliukas.gif
Atsakyti
Tokios temos cia - http://www.supermama...p?showforum=133. ax.gif 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ღsweetღ: 02 kovo 2009 - 16:46