Aš irgi ne dovanėlė
Aš pirma einu miegoti, tai nelabai girdžiu, bet šiaip kiek žinau knarkia.
Aš irgi ne dovanėlė
Aš irgi ne dovanėlė
Uzknarkia, bet as nejauciu
dar kai pas anyta gyvenom, tai ji vargsele uz 4 sienu girdedavo, kaip knarkia
dar kai pas anyta gyvenom, tai ji vargsele uz 4 sienu girdedavo, kaip knarkia
o mano tai neknarkia, na arba dar neteko girdėti
Kartais knarkia... Paprasau, kad ant sono atsigultu, tai ir nustoja.
Maniskis irgi ivairia...buna miega ant nugaros uzknarkia viena karta tyliau,kita garsiau,buna ir ant sono uzknrakia,bet siaip dazniausiai ant nugaros guledamas.....tokiais atvejais as jy pakrutinu jai nugara i jy guliu
buna is kojos lengvai stuktelnu
o kartais nenoredama labai jau zadint tai paimu porai sekundziu nosy pirstais uzspaudziu ir baigiasi knarkimas
10minuciu
po to vel tas pats,tai tenka krutint
As tai praeita nakti nebeatlaikau, vis stumdziau, zadinau ir liepdavau suktis ant sono, bet viskas aprimdavo tik keletai minuciu. Galiausiai 4 val. ryto pasiemiau savo pagalve, pleda ir isejau miegoti i kita kambari. Ryte atsikele nieko nesuprates, puole prie manes, klause kas cia dabar atsitiko, kodel as ne lovoj
Tai dabar ziuresim kaip sianakt bus. Siaip nekrankia jis smarkiai, pasitaiko, bet ne taip ir daznai, nu bet kas cia vakar atsitiko tai iki siol nesuprantu.. Gal koks didesnis nuovargis ar sotesne vakariene taip paveike
O siaip tai negaliu pakesti knarkimo. Miegu labai jautriai, tai bet koks garsas mane is proto varo
Tai dabar ziuresim kaip sianakt bus. Siaip nekrankia jis smarkiai, pasitaiko, bet ne taip ir daznai, nu bet kas cia vakar atsitiko tai iki siol nesuprantu.. Gal koks didesnis nuovargis ar sotesne vakariene taip paveike
O siaip tai negaliu pakesti knarkimo. Miegu labai jautriai, tai bet koks garsas mane is proto varo
maniskis tai knarkia tik, kai isgeres buna
Uzuojauta tau, nu ka cia daugiau bepasakysi
esu girdejus apie kazkokias preinmones nuo knarkimo, bet kai man nebuvo aktualu, tai nesusidomejau
Uzuojauta tau, nu ka cia daugiau bepasakysi
esu girdejus apie kazkokias preinmones nuo knarkimo, bet kai man nebuvo aktualu, tai nesusidomejau
Kartais, bet pajudinu, tai ir nustoja, arba kiepiu apsiversti ant sono
maniskis knarkia kai savaitgali su draugais uszsisedi,tai tada gali su kocelu per galva dauzyt jam tas pats. tai as dazniausiai pagalve po pazastim ir i kita kambary
o ryte buna panika dingo mamukas