gal žinot bekvapių dušo želių?
Man irgi gera i vonia isimesti koki burbula, ar putu prisileisti. Pats faktaskad jau i voniaguliesi maloniai dziugina

man vonios pudra patiko, kažkada bandžiau, tai oda šilkinė liko, nek kūno kremo jokio nebetepiau
o įvairios druskos ir burbulai neužkabino manęs

Oi, kaip mano vaikui patinka putos ir burbulai vonioje.Jis tiesiog cypia is laimes kai žaidzia su jomis, o ir žaidimų su putomis prisigalvojam
dauug. Pripilu Jonsons šampūno i vonią, o kartais ir savų 'BODYSHOPO", labai kvepia ir stipriai putoja; paleidžiu vandenį bėgti ne iš krano, o iš dušo, tai labai daug burbulų išeina

Sveiki
darom tyrima, kuriuo norime suzinoti sio forumo vartotoju nuomone apie muila smile.gif jei nesunku uzpildykit anketa
http://www.publika.l...6059d7e95f.html
is anksto dekui

darom tyrima, kuriuo norime suzinoti sio forumo vartotoju nuomone apie muila smile.gif jei nesunku uzpildykit anketa

is anksto dekui

QUOTE(ganija @ 2009 03 04, 17:06)
man vonios pudra patiko, kažkada bandžiau, tai oda šilkinė liko, nek kūno kremo jokio nebetepiau
o įvairios druskos ir burbulai neužkabino manęs 

O kokia vonios pudra naudojai?

Naudoju putas, druska

QUOTE(Fea @ 2004 03 12, 13:02)
Tie druskos burbulai buna Skonyje ir Kvape Maximose. Akropoly yra vienoje is eiliu tarp parduotuviu ju "kioskas" 

QUOTE(dodskis @ 2009 06 15, 20:26)
Tie druskos burbulai buna Skonyje ir Kvape. Akropoly yra vienoje is eiliu tarp parduotuviu ju "kioskas"

mamulka10=dodskis kada tu baigsi nikais zaisti,nejau manai kad kiti durni ir nemato kad jais savo temose gerus atsiliepimus rasai?
as dar kai turiu meducio atliekamo panaudoju tai oda buna svelni

aš negaliu maudytis be putų - jei neturiu spešl, įsipilu kad ir šampūno lašelį