Įkraunama...
Įkraunama...

Vonia ir jos malonumai

gal žinot bekvapių dušo želių?
Atsakyti
Man irgi gera i vonia isimesti koki burbula, ar putu prisileisti. Pats faktaskad jau i voniaguliesi maloniai dziugina smile.gif
Atsakyti
man vonios pudra patiko, kažkada bandžiau, tai oda šilkinė liko, nek kūno kremo jokio nebetepiau bigsmile.gif o įvairios druskos ir burbulai neužkabino manęs schmoll.gif
Atsakyti
Oi, kaip mano vaikui patinka putos ir burbulai vonioje.Jis tiesiog cypia is laimes kai žaidzia su jomis, o ir žaidimų su putomis prisigalvojam thumbup.gif biggrin.gif dauug. Pripilu Jonsons šampūno i vonią, o kartais ir savų 'BODYSHOPO", labai kvepia ir stipriai putoja; paleidžiu vandenį bėgti ne iš krano, o iš dušo, tai labai daug burbulų išeina smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif
darom tyrima, kuriuo norime suzinoti sio forumo vartotoju nuomone apie muila smile.gif jei nesunku uzpildykit anketa mirksiukas.gif http://www.publika.l...6059d7e95f.html
is anksto dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ganija @ 2009 03 04, 17:06)
man vonios pudra patiko, kažkada bandžiau, tai oda šilkinė liko, nek kūno kremo jokio nebetepiau  bigsmile.gif o įvairios druskos ir burbulai neužkabino manęs  schmoll.gif

O kokia vonios pudra naudojai? ax.gif
Atsakyti
Naudoju putas, druska smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva17 @ 2009 06 03, 00:11)
Naudoju putas, druska  smile.gif

As irgi smile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti

Tie druskos burbulai buna Skonyje ir Kvape. Akropoly yra vienoje is eiliu tarp parduotuviu ju "kioskas" smile.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Fea @ 2004 03 12, 13:02)
Tie druskos burbulai buna Skonyje ir Kvape Maximose. Akropoly yra vienoje is eiliu tarp parduotuviu ju "kioskas" smile.gif

QUOTE(dodskis @ 2009 06 15, 20:26)
Tie druskos burbulai buna Skonyje ir Kvape. Akropoly yra vienoje is eiliu tarp parduotuviu ju "kioskas" smile.gif thumbup.gif

mamulka10=dodskis kada tu baigsi nikais zaisti,nejau manai kad kiti durni ir nemato kad jais savo temose gerus atsiliepimus rasai?
Atsakyti
as dar kai turiu meducio atliekamo panaudoju tai oda buna svelni smile.gif
Atsakyti
aš negaliu maudytis be putų - jei neturiu spešl, įsipilu kad ir šampūno lašelį smile.gif
Atsakyti