naudoju druskas , aliejus , kartais burbulus . o putos man nepatinka
as irgi ir aliejus,ir putu prisidarau pilna vonia,megstu paguleti,aisku,dabar jau nedaznai
QUOTE(vetruze @ 2009 07 15, 16:54)
as irgi ir aliejus,ir putu prisidarau pilna vonia,megstu paguleti,aisku,dabar jau nedaznai
gera, senai taip noriu, bet deja nutarem su vyru vonia pasalinti ir pasidaryti dusa, dbr gailiuosi..
QUOTE(Rasytee @ 2009 07 15, 00:15)
naudoju druskas , aliejus , kartais burbulus . o putos man nepatinka
as irgi burbulus naudoju

o kokius aliejus naudojat ir kur perkat? neskaiciau temukes, gal kur ir parasyta

as druska...parvezta is kazkokios salos , bet neatsimenu
tik zn kad gera

Kad ji būtų maloni įlašinu et.aliejų, kiekvieną kartą vis kitą kvapą, kad nebūtų monotonijos. Druska labai gerai laiko kvapą ir šilumą. Naudojame kūno įtynimui, tuo pačiu puikiai atlieka odos pilingą.
Privalumai:

aišku pirtyje tai daryti žymiai lengviau, bet visko pasitaiko

o aš gavau kartą dovanų burbulą voniai
, kadangi namie dušas tai ilgai buvo taupomas, o kai nuvažiavom pasisvečiuoti pas brangiojo mamytę, kuri turi didelę puikią vonią (tai žinodama ir įsimečiau burbuliuką), pamaniau reik pasilepinti oj oj..
ir ką, skaniai tas burbulas kvepėjo, tokios rožinės spalvos, bet kai imečiau į vandenį... visą vonią man nudažė
, ypač kraštus kur vanduo baigiasi (kažkaip ne taip parašiau, bet gal suprasit), kažkaip net nemalonu buvo ir gulėti ilgai, po to gerai gerai išsiprausiau, o tai galvoju pati paraudonuosiu
nežinau kas ten per š.. tam burbule buvo, matyt chemijos gerokai
o ir vonią pašveisti teko, ne taip lengvai tas brudas nusikrapštė..

labai megstu vonioj relaksuotis, uzsidegu zvakiu, isipilu aliejuko ar citrusiniu ea
burbulus keleta kartu teko naudoti, kvapus labai, o sintetika tai ojojoj, buvo alergija sukele intymios vieteles

burbulus keleta kartu teko naudoti, kvapus labai, o sintetika tai ojojoj, buvo alergija sukele intymios vieteles
zinot,dabar,kai taip salta vonia vienintelis issigelbejimas

parduociau l. aukštos kokybės , pagamintą tik iš natūralių medžiagų E'SPA eteriniu aliejuku rinkini voniai 6x15 ml:
http://www.espaonlin...Oil-Collection/
pirkta UK uz 100 Lt, gal kam reiktu, tai parduociau uz 50 lt
per a.z.
http://www.espaonlin...Oil-Collection/
pirkta UK uz 100 Lt, gal kam reiktu, tai parduociau uz 50 lt
per a.z.
QUOTE(vetruze @ 2010 01 22, 12:41)