Įkraunama...
Įkraunama...

Vonia ir jos malonumai

naudoju druskas , aliejus , kartais burbulus . o putos man nepatinka
Atsakyti
as irgi ir aliejus,ir putu prisidarau pilna vonia,megstu paguleti,aisku,dabar jau nedaznai
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 07 15, 16:54)
as irgi ir aliejus,ir putu prisidarau pilna vonia,megstu paguleti,aisku,dabar jau nedaznai

gera, senai taip noriu, bet deja nutarem su vyru vonia pasalinti ir pasidaryti dusa, dbr gailiuosi..
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2009 07 15, 00:15)
naudoju druskas , aliejus , kartais burbulus . o putos man nepatinka

as irgi burbulus naudoju drinks_cheers.gif
o kokius aliejus naudojat ir kur perkat? neskaiciau temukes, gal kur ir parasyta 4u.gif
Atsakyti
as druska...parvezta is kazkokios salos , bet neatsimenu biggrin.gif tik zn kad gera
Atsakyti

g.gif nežinau kaip vonioje, bet pirtyje tinka pati paprasčiausia druska. Manau pagulėjus vonioje ir sušilus, sėkmingai galima pabandyti pasinaudoti.....
Kad ji būtų maloni įlašinu et.aliejų, kiekvieną kartą vis kitą kvapą, kad nebūtų monotonijos. Druska labai gerai laiko kvapą ir šilumą. Naudojame kūno įtynimui, tuo pačiu puikiai atlieka odos pilingą.
Privalumai:
smile.gif labai pigu (druska)
tongue.gif eteriniai aliejai leidžia keisti kvapus pagal norą ir savijautą
bigsmile.gif puikus odos pilingas
blush2.gif nauji pojūčiai
doh.gif na ir puikus masažas, kurį gali atlikti pats ar paprašyti šeiminykščių thumbup.gif
aišku pirtyje tai daryti žymiai lengviau, bet visko pasitaiko rolleyes.gif
Atsakyti
o aš gavau kartą dovanų burbulą voniai huh.gif , kadangi namie dušas tai ilgai buvo taupomas, o kai nuvažiavom pasisvečiuoti pas brangiojo mamytę, kuri turi didelę puikią vonią (tai žinodama ir įsimečiau burbuliuką), pamaniau reik pasilepinti oj oj.. 4u.gif ir ką, skaniai tas burbulas kvepėjo, tokios rožinės spalvos, bet kai imečiau į vandenį... visą vonią man nudažė blink.gif , ypač kraštus kur vanduo baigiasi (kažkaip ne taip parašiau, bet gal suprasit), kažkaip net nemalonu buvo ir gulėti ilgai, po to gerai gerai išsiprausiau, o tai galvoju pati paraudonuosiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif nežinau kas ten per š.. tam burbule buvo, matyt chemijos gerokai schmoll.gif o ir vonią pašveisti teko, ne taip lengvai tas brudas nusikrapštė.. aggressive.gif
Atsakyti
Visa laika turiu alieju voniai (naudojau kuri laika oriflame, dabar perejau tbs), druska kazkaip nelabai patinka, be to taip greitai baigiasi doh.gif na ir dar paivairinimui putu kartais nusiperku smile.gif
O burbulu pati sau niekad neperku, nebent dovanu gaunu biggrin.gif
Atsakyti
labai megstu vonioj relaksuotis, uzsidegu zvakiu, isipilu aliejuko ar citrusiniu ea wub.gif
burbulus keleta kartu teko naudoti, kvapus labai, o sintetika tai ojojoj, buvo alergija sukele intymios vieteles
Atsakyti
zinot,dabar,kai taip salta vonia vienintelis issigelbejimas smile.gif
Atsakyti
parduociau l. aukštos kokybės , pagamintą tik iš natūralių medžiagų E'SPA eteriniu aliejuku rinkini voniai 6x15 ml:
http://www.espaonlin...Oil-Collection/
pirkta UK uz 100 Lt, gal kam reiktu, tai parduociau uz 50 lt
per a.z.
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2010 01 22, 12:41)
zinot,dabar,kai taip salta vonia vienintelis issigelbejimas smile.gif

drinks_cheers.gif man irgi, beveik kas vakarą lendu pagulėti prieš miegą biggrin.gif
Atsakyti