Įkraunama...
Įkraunama...

Vonia ir jos malonumai

vonia labai megstu, negaleiau gyvent be jos.
megstu ipilt vonios putu ir pagulet.
burbulu nelabai megstu, nes neputuoja, o tik padengia kuna tokiu riebu sluoksniu. kuris man nepatinka.
Atsakyti

parduociau l. aukštos kokybės , pagamintą tik iš natūralių medžiagų E'SPA eteriniu aliejuku rinkini voniai 6x15 ml:
http://www.espaonlin...Oil-Collection/
pirkta UK uz 100 Lt, gal kam reiktu, tai parduociau uz 50 lt
per a.z.
Atsakyti
Vonia man didelis malonumas. Megstu vonios burbulus, gaminuosi juos pati, dar ir druskyteje megstu pamirkti su keliais laseliais eterinio aliejaus wub.gif
Atsakyti
man tai nepakeičiamas Galimard vonioje: Kai noriu atsipalaiduoti man padeda vonios putos, kai tam neturiu laiko tiesiog naudoju dušo gelį be parabeno (mėgstamiausias žalios arbatos kvapas). rolleyes.gif
Atsakyti
Na, aš taip pat beprotiškai, labai, baisiai dievinu vonią, karštą.. angel.gif Prisipilu pilną, porą žvakučių ir mirkstu porą valandėlių wub.gif Dar įsipilu porą lašiukų alyvų aliejaus odai pamaitint.. assa.gif
Atsakyti
kokias putas voniai naudojate? kokios vertos demesio? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LumiLumi @ 2010 03 19, 14:41)
Megstu vonios burbulus, gaminuosi juos pati

Kaip juos gaminatės? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Indra A.: 04 spalio 2010 - 13:05
Noriu ir as i vonia! verysad.gif pas mane tera duso kabina, o kartais taip norisi pagulet karstoj vonioj.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija69 @ 2010 10 05, 20:11)
Noriu ir as i vonia!  verysad.gif  pas mane tera duso kabina, o kartais taip norisi pagulet karstoj vonioj..  blush2.gif

As negaleciau gyvent be vonios.. Be mirkimu.. Pas MB tevus namie dusas, tai sunkiai man ten sekasi, jei ilgiau bunam biggrin.gif
Atsakyti
gal kuri bandete lóccitane vonios putas? rolleyes.gif
Atsakyti
kai paskaitinėju kaip kitos guli vonioj druskose, putose, aliejuose, na taip užsimanau, bet išguliu max dešimt minučių ir iškart noriu lyst lauk doh.gif verysad.gif Pasidaro negera kažko. O po dušu galėčiau stovėt visą parą biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Man labai patinka atsipalaiduoti vonioje. Prisiperku muilo (kuris pjaunamas i gabaliukus, ivairio kvapo, naturalus) dar burbukuliukus su naturaliomis aliejumis ir gelytemis. Mmmm... tongue.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jogurtine: 28 spalio 2010 - 14:29