o receptuką prižadu parašyt ryt
                ją dar tofu vadina - gal šis pavadinimas girdėtas? šiaip jų didžiuosiuose prekybos centruose tikrai būna 
 
o receptuką prižadu parašyt ryt
 šiandien jau niekaip... o jei labai tingėsiu, tai nuskanuosių 
  jis yra žurnale Moters Savaitgalio Virtuvė 20 psl 
                
                                    
                
                
                
            o receptuką prižadu parašyt ryt
                tas zurnaliukas neblogas,viena receptuka nuziurejau ir ryt planuoju isbandyti.gal spesiu,nes reik meducio isikept 2 normas. 
                
                                    
                
                
                
            
                kaip žadėjau  
 bet skanuotas 
 

neradau tofu... tai jei kas anksčiau už mane bandysit - informuokit kas ir kaip
                
                                    
                
                
                
            
neradau tofu... tai jei kas anksčiau už mane bandysit - informuokit kas ir kaip
QUOTE(inesasim @ 2008 11 26, 20:36)
kaip žadėjau  
 bet skanuotas 
 

neradau tofu... tai jei kas anksčiau už mane bandysit - informuokit kas ir kaip

neradau tofu... tai jei kas anksčiau už mane bandysit - informuokit kas ir kaip
Maximoj yra, tai kokioj RIMI 100 proc. turetu but
                tai ir aš esu mačiusi... bet pas mus tai maxima maža 
  o iki nebuvo - reikia į didesnę parduotuvę važiuot 
 
galvojau keist tofu į varškę, bet paskui pagalvojau, kad reiktų pradžiai originalą pabandyti...
  niu gal savaitgalį važiuosim į Klaipėdą tai ir nusipirksiu 
                
                                    
                
                
                
            galvojau keist tofu į varškę, bet paskui pagalvojau, kad reiktų pradžiai originalą pabandyti...
                Gal kuri zinot kaip daryti pyraga is sakocio trupiniu? Atsimenu kazka lyg ir su grietine, su rugstele maisyti, bet nebeatsimenu tiksliai. Aciu  
                
                                    
                
                
                
            
                Gal kas galetu man durnai paaiskinti, kaip ir kiek laiko reikia plakti grietinele? Vakar plakiau daugiau nei pusvalandi, neissiplake iki putu nors tu ka. Plakiau su blenderiu, uzmovus ant jo sluotele. Sakau gal i ta grietinele reikia ko nors ipilti, kad greiciau issiplaktu? O tai man po to pusvalandzio blenderis taip ikaito, kad issigandau, jog perdegs.
                
                                    
                
                
                
            QUOTE(kristij @ 2008 12 21, 14:21)
Gal kas galetu man durnai paaiskinti, kaip ir kiek laiko reikia plakti grietinele? Vakar plakiau daugiau nei pusvalandi, neissiplake iki putu nors tu ka. Plakiau su blenderiu, uzmovus ant jo sluotele. Sakau gal i ta grietinele reikia ko nors ipilti, kad greiciau issiplaktu? O tai man po to pusvalandzio blenderis taip ikaito, kad issigandau, jog perdegs.
Per pusvalandi jau sviesta turejai gauti
QUOTE(Masiania* @ 2008 12 21, 17:02)
Per pusvalandi jau sviesta turejai gauti 
  Matyt, grietinele mazo riebumo buvo. Neatkreipei i tai demesio, kiek procentu buvo? 
buvo 35 proc.
                Sveikos  
  gėda man lįsti i kulinarų gretas, nes išmanau tik apie patį 
  procesą  
  bet maniškis ruošia nuostabiai skanų šokoladinį pyragą, kurį labai paprasta paruošti, o skonis  
  
  
   receptukas:
Šokoladinis pyragas
3 kiaušiniai
200 g cukraus
200 g šokolado
200 g sviesto
150 g miltų
Gaminimo eiga: kiaušinius ir cukrų išplakti iki putų. Ištirpinti sviestą ir šokoladą (galima kartu), supilti kiaušinių  cukraus masę, sudėti miltus. Į paruoštą masę galima dėti riešutus, džiovintus vaisius, šokolado gabaliukus. Kepti 25 min 200 temperatūroje . Galima pateikti su ledais.
SKANAUS!
 
                
                                    
                
                
                
            Šokoladinis pyragas
3 kiaušiniai
200 g cukraus
200 g šokolado
200 g sviesto
150 g miltų
Gaminimo eiga: kiaušinius ir cukrų išplakti iki putų. Ištirpinti sviestą ir šokoladą (galima kartu), supilti kiaušinių  cukraus masę, sudėti miltus. Į paruoštą masę galima dėti riešutus, džiovintus vaisius, šokolado gabaliukus. Kepti 25 min 200 temperatūroje . Galima pateikti su ledais.
SKANAUS!
QUOTE(mooney @ 2009 01 09, 13:58)
Sveikos  
  gėda man lįsti i kulinarų gretas, nes išmanau tik apie patį 
  procesą  
  bet maniškis ruošia nuostabiai skanų šokoladinį pyragą, kurį labai paprasta paruošti, o skonis  
  
  
   receptukas:
Šokoladinis pyragas
3 kiaušiniai
200 g cukraus
200 g šokolado
200 g sviesto
150 g miltų
Gaminimo eiga: kiaušinius ir cukrų išplakti iki putų. Ištirpinti sviestą ir šokoladą (galima kartu), supilti kiaušinių  cukraus masę, sudėti miltus. Į paruoštą masę galima dėti riešutus, džiovintus vaisius, šokolado gabaliukus. Kepti 25 min 200 temperatūroje . Galima pateikti su ledais.
SKANAUS!
Šokoladinis pyragas
3 kiaušiniai
200 g cukraus
200 g šokolado
200 g sviesto
150 g miltų
Gaminimo eiga: kiaušinius ir cukrų išplakti iki putų. Ištirpinti sviestą ir šokoladą (galima kartu), supilti kiaušinių  cukraus masę, sudėti miltus. Į paruoštą masę galima dėti riešutus, džiovintus vaisius, šokolado gabaliukus. Kepti 25 min 200 temperatūroje . Galima pateikti su ledais.
SKANAUS!
o temos pavadinima skaitet
    





