
Mergaitės, ar neturite kokio geresnio recepto ale cheesecake'o nekepto? Tasme, sausainių pagrindas plius varškės įdaras

QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 09 07, 14:05)
Pirma zinute forume ir tokia prasminga

QUOTE(Cipciukas @ 2009 03 05, 05:30)
Sauni ideja su aguonomis


QUOTE(Nerytė @ 2009 09 05, 14:49)
o kas cia per kreminis varskes surelis? netinka paprasta varske kuria isplakti su mikseriu???

ir dar kaip su tuo zeles uzpylimu ant virsaus? ja skysta ir pilti??? juk ji nubegs per krastus, persigers i varske!!!

QUOTE(*Jonė* @ 2009 09 09, 18:31)
Sveiki, labai noriu siuo skanesto, tik vat nelabai radau kokiame kiekyje vandenio reikia brinkinti zelatina, o tirpinti reikti siltoje voneleje??
"Paukščių pienas"
4a.š. želatinos,
1st.cukraus
5 kiaušinių baltymai,
1a.š. rūgščios druskelės,
ant šaukštelio galo vanilinio cukraus,
dažų (jei nori),
patarkuoto šokolado papuošimui.
Želatiną išbrinkinti, baltymus išplakti su mikseriu, kol sukietes. Tada supilti cukrų, druskelę, vaniliną, dažus ir gerai išplakti. Želatiną ištirpinti šilto vandens dubenėlyje ir supilti į masę. Vėl gerai išplakti ir supilti į formą pabarstytą šokoladu. Ant viršaus taip pat apibarstyti šokolado. Padėti šaltai, kad sustingtų. Sustingusį supjaustyti norimos formos gabaliukais.
QUOTE(sineja @ 2009 10 23, 08:36)
o kas cia per kreminis varskes surelis? netinka paprasta varske kuria isplakti su mikseriu???
ir dar kaip su tuo zeles uzpylimu ant virsaus? ja skysta ir pilti??? juk ji nubegs per krastus, persigers i varske!!!

ir dar kaip su tuo zeles uzpylimu ant virsaus? ja skysta ir pilti??? juk ji nubegs per krastus, persigers i varske!!!

savaitgalį dariau šį torčiuką, bet man 50g sviesto visu sausainių nesulipino, jei nebučiau pylus ant sausainių želes, tai sausainių pagrindas butu tik treupiniukai, tai ką ne taip dariau? nejau jums uztenka tokio mažo sviesto kiekio, kad viską sustingdyt??
