Įkraunama...
Įkraunama...

Nekepti pyragai, pyragaičiai, tortai

QUOTE(cipciukas @ 2008 10 29, 00:03)
Nu blink blink.gif skaitau ir galvoju , snekasi viena su savim , o cia gi avatarai paziurekite kokie abieju doh.gif , kaip dabar jus reikes nesumaisyti g.gif

lotuliukas.gif nu jau Jus kaip "uzlankstysit", tai nuo juoko galima isvirst lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ne nu rimtai , skaitau , galvoju sakes Masianai, stogas pavaziavo , kalbasi , sveikina pati save , o cia va kas per bajeris hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif

Na atsiprasau, cia truputi ne i tema blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 29, 09:36)
Ne  nu rimtai , skaitau , galvoju sakes Masianai, stogas pavaziavo , kalbasi , sveikina pati save , o cia va kas per bajeris hihihi.gif  hihihi.gif  hihihi.gif

Na atsiprasau, cia truputi ne i tema blush2.gif

user posted image

nu kad vėl pasijuokiau skaniai lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Beje,man jūsų su rugiagėle ,panašūs avatarai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebra: 29 spalio 2008 - 13:13
QUOTE(zebra @ 2008 10 29, 13:12)
nu kad vėl pasijuokiau skaniai lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Beje,man jūsų su rugiagėle ,panašūs avatarai ax.gif

Na pas mus vistiek skiriasi, man kazkaip nesimaiso smile.gif pas Cipciuka blondine, o pas mane tamsiaplauke avatare lotuliukas.gif
Gerai, kalbam apie tai ka reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 29, 00:03)
Nu blink blink.gif skaitau ir galvoju , snekasi viena su savim , o cia gi avatarai paziurekite kokie abieju doh.gif , kaip dabar jus reikes nesumaisyti g.gif

biggrin.gif nesupainiosit juk vardai skiriasi..

Na bet argi mes ne grazuoles nail.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Frederika @ 2008 10 29, 14:48)
biggrin.gif  nesupainiosit    juk vardai skiriasi..
Na bet argi mes ne grazuoles    nail.gif    mirksiukas.gif

Dar ir kokios lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu nu ... ir triusikai ir maikes spalva vienoda , ir kasos tokio pat storumo hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
sveikos, saldumynų kūrėjos 4u.gif

radau žurnale tokį pyragaitį.... skamba labai skaniai, tik ten reikia sojų varškės... gal kas galite patarti kuo ją pakeisti? ta, kurią kažkada ragavau tai man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(inesasim @ 2008 11 25, 22:34)
sveikos, saldumynų kūrėjos  4u.gif

radau žurnale tokį pyragaitį.... skamba labai skaniai, tik ten reikia sojų varškės... gal kas galite patarti kuo ją pakeisti? ta, kurią kažkada ragavau tai man  schmoll.gif

keisk paprasta svelniaja varskyte bigsmile.gif
Atsakyti
niu reiks bandyt ax.gif jei gausis skanus - pasirodysiu mirksiukas.gif

ačiū už greitą ats. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inesasim @ 2008 11 25, 21:34)
sveikos, saldumynų kūrėjos  4u.gif

radau žurnale tokį pyragaitį.... skamba labai skaniai, tik ten reikia sojų varškės... gal kas galite patarti kuo ją pakeisti? ta, kurią kažkada ragavau tai man  schmoll.gif

gal pasidalink receptu? rolleyes.gif
Atsakyti
blink.gif blink.gif blink.gif soju varske ......na tiek nugyvenau , bet nei ragavau , nei girdejau apie tokia varske mastau.gif mastau.gif mastau.gif
Atsakyti