na prisiskaiciau Jūsų receptų bėgsiu gaminti

noriu ir savo pasidalinti praeitais metais labai daznai gaminau, nes visiems labai patiko o ir pagaminimas lengvas.
KEFYRINIS ŽELE TORTAS
Reikės:
1 ltr šaltibarščių kefyro (7 proc.riebumo), dar galima dadėt grietinės, kas mėgsta riebiau ( bet aš jos nededu)
2 šaukštai želatinos,
2 pakeliai žele skitingų spalvų,
cukraus 2 šaukštai (arba pagal jūsų skonį) ( kas saldžiau mėgstat dėkit daugiau)
vaisių 1 banano ir vynuogių (man su šiais skaniausia)
Pirmiausia pasidarau želiukus taip, kaip parašyta ant pakelio. Vandens reikia truputį mažiau, negu parašyta ant pakelio. Reikia, kad jie jau būtų sustingę, kai pradėsiu daryt šį tortuką (taigi juos geriausia pasidaryti iš vakaro).
2 šaukštus želatinos ištirpiname vandenyje.
Šaltibarščių kefyrą ir cukrų gerai išplakame mikseriu. Tada į išplaktą kefyrą po truputį supilame ištirpintą želatiną. Vėl paplakti. Sustingusius želiukus supjaustau gabaliukais. Kefyrą pilu į bet kokį dubenėli galite ir stiklinį, kuriame jum pačiom gražiau, paskirstau supjaustytus želiukus dviejų spalvų, išmaišau, kad vienodai pasiskirstytų, ir idedu supjaustytų vaisių. Į šaldytuvą.... Skanaus
Papildyta:pamiršau pasakyti, kad man išeina du deserčiukai, nors į nemažus stiklinius dubenėlius.