Įkraunama...
Įkraunama...

Nekepti pyragai, pyragaičiai, tortai

QUOTE(node @ 2008 07 12, 21:32)
dėkui už receptą aciuks.gif rezultatas jau pavartotas biggrin.gif

user posted image



swoon.gif nerandu recepto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 26, 18:57)
Siandien pasigaminau si skanesta, bet niekaip nesugalvojau i ka ji pertept. Tai paemiau torto forma, atsegamais krastais, tai gavosi du sluoksniai sausainiu, du kremo, gal uzteks, ragausim gal tik ryt, nes mirksta dabar smile.gif ir virsutini sluoksni palikau be sausainiu, o kremas. bet gal geriau kai sausainiai ant virsaus? ar tada sausainiai nesumirktu tie virsutiniai?



Man sis tortas graziai sustingo, taciau nepersigere sausainiai, gal kad varske ne is pokeliu buvo g.gif toks sausokas gavosi, dar virsutini sluoksni siandien sulaisciau sirupu, gal kiek slapesni nors virsutiniai sausainiai bus. Nes ir ju dar vakar uzdejau ant virsaus. Arba gal reikejo pirma palaikyt ne saldytuve, o paskui tik kist i saldytuva. Nu nezinau.
Atsakyti
gaideliai sunkiai mirksta, ypac jei ten varske, ner visai skystis, tai gal geriau butu iseje su Selga sausainiais:)
Atsakyti
QUOTE(Afterglow @ 2008 08 27, 10:31)
gaideliai sunkiai mirksta, ypac jei ten varske, ner visai skystis, tai gal geriau butu iseje su Selga sausainiais:)



Arba gal dar geriau "optima linija" sausainiai, arba arbatiniai ten kazkokie buna. Jie labai trapus. As tai dejau lygtai sachmatinius, ar kokie ten. Dabar suliejau sirupu, ir stovi ant stalo, tegu pamirksta.
Atsakyti
Jus tikros SUPERMAMOS!!!!!! birthday.gif
Prisirinkau receptuku rugsejo pirmajai.
Darysiu krekeriu ir vaisiu tortus.
Nes jie atrodo negali nepavykti ax.gif net tokiai 'kulinarei' kaip as blush2.gif
O kuo jus pradziuginsite savo seimynas rugsejo 1-aja?
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 08 26, 17:57)
Siandien pasigaminau si skanesta, bet niekaip nesugalvojau i ka ji pertept. Tai paemiau torto forma, atsegamais krastais, tai gavosi du sluoksniai sausainiu, du kremo, gal uzteks, ragausim gal tik ryt, nes mirksta dabar smile.gif ir virsutini sluoksni palikau be sausainiu, o kremas. bet gal geriau kai sausainiai ant virsaus? ar tada sausainiai nesumirktu tie virsutiniai?

pamenu kažkada darydavau toki pyraga, bet i jokias skardas ar tortines nedėdavau. sudėdavau eilėm po to sulenkdavom galus nu nemoku pasakyt sudedi eilėm pertepi o po to dvi eiles suglaudi virsuje padarai trikampį tipo namuką aptepi varške papuoši. supjautai gaunasi trikampos riekelės kaip būtų forminė duona tai čia tik trikampa.

Nu bet ir pavariau na bet gal supras kas nors lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NeringaJ: 10 rugsėjo 2008 - 20:29
Jooooooooo , sakau gal fantazija pasikviesti i pagalba wink.gif wink.gif wink.gif
Atsakyti
QUOTE(NeringaJ @ 2008 09 10, 22:28)
pamenu kažkada darydavau toki pyraga, bet i jokias skardas ar tortines nedėdavau. sudėdavau eilėm po to sulenkdavom galus nu nemoku pasakyt sudedi eilėm pertepi o po to dvi eiles suglaudi virsuje padarai trikampį tipo namuką aptepi varške papuoši. supjautai gaunasi trikampos riekelės kaip būtų forminė duona tai čia tik trikampa.

Nu bet ir pavariau na bet gal supras kas nors lotuliukas.gif

Vaikystėj mama tokį gamindavo. Mes stogeliu vadinom. Viršų apipildavo tirpintu šokoladu birthday.gif
Atsakyti
Siūlau dabartinį sezoną atitinkantį gaivų torčiuką su obuoliais smile.gif

2 stiklinės apelsinų sulčių
2 valg. šaukštai želatinos
200 g sviesto
1,5 stiklinės cukraus pudros
1 arbat. šaukštelis citrinos rūgšties
8 rūgštūs obuoliai
2 pakeliai sausainių

Sultyse išbrinkinti želatiną ir ištirpinti.
Sviestą ištrinti su cukraus pudra ir citrinos rūgštimi. Į gautą masę sudėti sutarkuotus per burokinę tarką obuolius. Supilti atvėsusias sultis su želatina ir viską išmaišyti.
Į paruoštą torto formą sluoksniuoti sausainius su kremu. Atšaldyti. Papuošti, jeigu kyla noras ir yra būtinybė.
SKANAUS 4u.gif
Atsakyti
Koki sviesta reikia deti 82% ar misini ???
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 09 12, 10:50)
Koki sviesta reikia deti 82% ar misini ???

Aš naudoju tikrą sviestą smile.gif
Atsakyti
ACIU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti