Įkraunama...
Įkraunama...

Nekepti pyragai, pyragaičiai, tortai

QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 03, 21:21)
Cia turbut tas pat pincipas kaip zebro pyragui. Tai det i viduri formos vienos spalvos tarkim pora saukstu, tada i jos viduri pora saukstu kitos spalvos, tada i sitos viduri vel kitos spalvos ir t.t. smile.gif

kaip ydomu, reik pameginti bigsmile.gif viska pilti tiesiog ant virsaus?
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2010 10 03, 22:55)
kaip ydomu, reik pameginti bigsmile.gif viska pilti tiesiog ant virsaus?


Taip. Ir tesla pleciasi vis i sonus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2010 10 04, 09:35)
Taip. Ir tesla pleciasi vis i sonus smile.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurilija @ 2010 08 28, 11:17)
As dariau su paprastais,o minkstinau su pienu biggrin.gif


Merkiate į pieną? Čia kaip tiramisu panašiai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciuple @ 2010 10 04, 11:41)
Merkiate į pieną? Čia kaip tiramisu panašiai? blush2.gif


Taip panasiai kaip tiramisu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 05 17, 07:56)
Aš,užtikau tokį receptuką žurnale"Virtuvės paslaptys"
Sumasčiau išbandyti,jis dar stovi šaldytuve,
Taip,tai nekeptas sausainių tortas su chalva

Jam naudojau 200g.chalvos,
500ml. tirštos grietinės,
pora pakelių{po 180g}
pora pakelių šokoladinių sausainių"Selga"
turimos uogienės{6-8 šaukštų}
Aš,nuo savęs naudojau "Selga"sausainiusvienos rūšies,nes neradau tų šokoladinių.
Naudojau vyšnių  džemą.
Calvą su grietine išplakiau elektriniu plaktuvu.
Ir,1-2val.laikiau šaldytuve.
Sudedame sausainius 3vnt.3vnt,aptepame chalvos mase .
Ant viršaus vėl uždėti sausainių aptepti uogiene
tada vel dėti sausainių aptepti chalva.
Paskutinįjį{šestą}sluoksnį aptepti chalva.
Šonuose peiliu paskirstyti nuvarvėjusią chalvą.
Tortą laikyti šaltai  ,geriausia šaldytuve.
Prieš patiekiant viršų aptepti likusia chalva.
Galima puosti šv. braškėmis,mėtomis.
Aš,naudojau  4pokučius sausainių,nors truputį liko ,bet ępokeliu truktų.
Dar laikau šaldytuve.

lb skanus torciukas,esu dariusi kelis kartus,jis yra parodytas jei kas turi knyga Tavo vaikas gamina vaikai mirksiukas.gif
Atsakyti
vafliai essen.gif
5vienetai kiaušiniu
200 g sviesto
2 s miltu
200g cukraus
vienas valgomas šaukštas grietinės:valio
vienas valgomas šaukštas aliejaus
juodo ir balto šokolado apliejimui


atleiskit nuotraukos neturiu doh.gif doh.gif essen.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(zitjo @ 2010 11 18, 20:57)
vafliai essen.gif
5vienetai kiaušiniu
200 g sviesto
2 s miltu
200g cukraus
vienas valgomas šaukštas grietinės:valio
vienas valgomas šaukštas aliejaus
juodo ir balto šokolado apliejimui
atleiskit nuotraukos neturiu doh.gif  doh.gif essen.gif  clap.gif

g.gif o kazi ar sioj temoj tinka sis receptas?taip ir nepaaiskinot ka daryt su tais produktais? lotuliukas.gif sudet i dubeny ir visas pyragas? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*dew* @ 2010 11 18, 20:36)
lotuliukas.gif sudet i dubeny ir visas pyragas? lotuliukas.gif


hihihi.gif doh.gif
Atsakyti
nezinau ar jau kas nors rase si recepta, bet man tikrai sis pyragas labai skanus wub.gif
reikes:
5-6 bananu
3 pakeliu meduoliu
grietines didelio indelio
ir razinu
meduolius pjaustome isilgai i 3 dalis ir klojame indo dugna, ant meduoliu dedame pjaustytus bananus, uzberiame razinu (as dedu gera sauja, nes man patinka razinos), ir uztepame grietine (galima ir jogurtu,bet bent jau man pyragas buvo per daug saldus ax.gif ), taip klojame 3 sluoksnius, o pabaigoje ant virsaus uztarkuojame meduoli, inda uzdengiame ir dedame i saldytuva nakciai, arba jei darote is ryto, manau vakare jau galite valgyti thumbup.gif skanaus
Atsakyti
QUOTE(uztrauktukas1 @ 2010 11 21, 13:12)
nezinau ar jau kas nors rase si recepta, bet man tikrai sis pyragas labai skanus wub.gif
reikes:
5-6 bananu
3 pakeliu meduoliu
grietines didelio indelio
ir razinu
meduolius pjaustome isilgai i 3 dalis ir klojame indo dugna, ant meduoliu dedame pjaustytus bananus, uzberiame razinu (as dedu gera sauja, nes man patinka razinos), ir uztepame grietine (galima ir jogurtu,bet bent jau man pyragas buvo per daug saldus ax.gif ), taip klojame 3 sluoksnius, o pabaigoje ant virsaus uztarkuojame meduoli, inda uzdengiame ir dedame i saldytuva nakciai, arba jei darote is ryto, manau vakare jau galite valgyti thumbup.gif  skanaus

O lengvai sis pyragas is formos issiima? Panasus yra su grietine ir sausianiais zuvytes (tokie nedideli),tai jam isimti geriau pries tai i forma plevele patiesti ir uz jos paskui traukti.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 05 17, 09:56)
Aš,užtikau tokį receptuką žurnale"Virtuvės paslaptys"
Sumasčiau išbandyti,jis dar stovi šaldytuve,
Taip,tai nekeptas sausainių tortas su chalva

Jam naudojau 200g.chalvos,
500ml. tirštos grietinės,
pora pakelių{po 180g}
pora pakelių šokoladinių sausainių"Selga"
turimos uogienės{6-8 šaukštų}
Aš,nuo savęs naudojau "Selga"sausainiusvienos rūšies,nes neradau tų šokoladinių.
Naudojau vyšnių  džemą.
Calvą su grietine išplakiau elektriniu plaktuvu.
Ir,1-2val.laikiau šaldytuve.
Sudedame sausainius 3vnt.3vnt,aptepame chalvos mase .
Ant viršaus vėl uždėti sausainių aptepti uogiene
tada vel dėti sausainių aptepti chalva.
Paskutinįjį{šestą}sluoksnį aptepti chalva.
Šonuose peiliu paskirstyti nuvarvėjusią chalvą.
Tortą laikyti šaltai  ,geriausia šaldytuve.
Prieš patiekiant viršų aptepti likusia chalva.
Galima puosti šv. braškėmis,mėtomis.
Aš,naudojau  4pokučius sausainių,nors truputį liko ,bet ępokeliu truktų.
Dar laikau šaldytuve.


ką reiškia tiršta grietinė 30 proc?
Atsakyti