Įkraunama...
Įkraunama...

Nekepti pyragai, pyragaičiai, tortai

mano tinginys essen.gif: siandiena sumaciau is jo pasidaryti torta , kodel gi ne rolleyes.gif

indelis kondensuoto pieno
3 saukstai kakavos
pakelis sviesto
4 pakeliai sausainiu Gaidelis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 05 17, 22:53)
mano tinginys essen.gif: siandiena sumaciau is jo pasidaryti torta , kodel gi ne  rolleyes.gif

indelis kondensuoto pieno
3 saukstai kakavos
pakelis sviesto
4 pakeliai sausainiu Gaidelis
user posted image

thumbup.gif pats paprasciausias ir vaiku megstamiausias saldumynas as darau i meskiuku formeles
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marie: 18 gegužės 2012 - 09:44
QUOTE(marie @ 2012 05 18, 07:40)
thumbup.gif  pats paprasciausias ir vaiku megstamiausias saldumynas  as darau i meskiuku formeles

bigsmile.gif gera ideja, as taip pat turiu meskuciu formles thumbup.gif o jus ta maisei idengiate tam, kad butu paprasta paskui isimti ar ne? ar dedate i silikonine forma?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egzotikaa: 18 gegužės 2012 - 13:48
QUOTE(egzotikaa @ 2012 05 18, 14:47)
bigsmile.gif gera ideja, as taip pat turiu meskuciu formles  thumbup.gif o jus ta maisei idengiate tam, kad butu paprasta paskui isimti ar ne? ar dedate i silikonine forma?

cia maisas uzmautas ant paparasto padeklo , dariau drauges vaikui i darzeli gimtadienio proga, tai tik del patogumo tas maisas cia kad padekla is darzo svaru atsinesciau smile.gif
o formas turiu paprastas gelezinias, ispradziu i maiseli, paskui i forma ir i kamera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2011 11 11, 20:40)

noriu pabandyti siandien padaryti si piraga, tik kokius geriau pirkti 600 g saldžių krekerių ir isvis kur ju pirkti ? blush2.gif niekad nepirkau tokiu daiktu ?
Atsakyti
QUOTE(mamulka10 @ 2012 05 30, 14:38)
noriu pabandyti siandien padaryti si piraga, tik kokius geriau pirkti 600 g saldžių krekerių  ir isvis kur ju pirkti ?  blush2.gif  niekad nepirkau tokiu daiktu ?

krekerius ( "žuvytes" ) radau paprastoje XX Maximoje- manau bus bet kuriame PC mirksiukas.gif

tokie
user posted image

arba eiliniai optima linijos mirksiukas.gif

o šiaip galima bet kokius traškiuosius sausainius dėti ( nebūtina prisirišti prie "žuvyčių") mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Cia mano vienas is megstamiausiu tortu, labai lengvas ir puikiai tinkantis tiek vaikams, tiek suaugusiems thumbup.gif
user posted image
http://baltojelekste...abaliukais.html

Kvieciu taip pat pasizvalgyti ir isbandyti kitus mano ruosiamus valgius mirksiukas.gif
http://baltojeleksteje.blogspot.com/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo justmoon: 07 birželio 2012 - 19:11
Sveikos,

norejau pasiteirauti, gal kuri žinote, kaip pasigaminti toki pyraga, kai IKI kur parduoda ir vadinasi Smaližius ax.gif
Nes man jis nuostabiai skanus, bet kiek bemėginčiau kažka panašaus sukurti, vis nesigauna doh.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotikaa @ 2012 05 17, 22:53)
mano tinginys essen.gif: siandiena sumaciau is jo pasidaryti torta , kodel gi ne  rolleyes.gif

Oj ... Net seile nutyso... Jau kaaaip dabar atsiriekciau koki ketvirtadali doh.gif
Atsakyti
ant nakties negalima biggrin.gif
Atsakyti
NEKEPAMAS PYRAGAS SU RUDUDU (BANOFFEE)
user posted imageuser posted imageuser posted image
400 g sausainių „Gaidelis“
160g sviesto
1 skardinė Rududu
4-5 dideli bananai
400g plakamosios grietinėlės
2v.š. cukraus pudros
Juodojo šokolado drožlių papuošimui

Sausainius sumalti su virtuviniu kombainu naudojant peilį malti mėsai, supilti tirpintą sviestą ir gerai išmaišyti. Gautą masę tolygiai paskirstyti 25cm skersmens formoj nuimamais kraštais ir labai gerai suspausti pvz stiklinės dugnu. Palikti šaldytuve bent jau 1val, kad sustingtų. Tada tolygiai užtepti Rududu, išdėlioti banano griežinėlius, išplakti grietinėlę su cukraus pudra iki standumo ir konditeriniu maišeliu apipurški bananus. Apibarstyti šokolado drožlėmis. Palikti pastovėti šaldytuve, bet nebūtinai.

Kitus nekepamus saldumynus galite rasti mano bloge.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Ruosiuosi daryti braskiu torta , recerte reikia- GREIETINELES STANDIKLIO .Niekada nenaudojus , bet ar tikrai jis priduoda standumo , ir ar tikrai jis butinas ,ar cia gal dar viena chemija ?aciu ax.gif
Atsakyti