500g kakavinių meduolių (pirkau kaimiškus meduolius)
500g grietinės 30% riebumo (skaniau kai dedama 250g grietinės ir 250 g plaktos grietinėlės)
3-4 bananai
3 v.š. cukraus pudros
Išplakti grietinėlę, įdėti grietinės, 3 v.š. cukraus pudros ir išmaišyti. Jei norite standesnio kremo, ištirpinkite 20g želatinos ir supilkite į grietinę (aš darau be želatinos). Į torto formą sutrupinkite trečdalį meduolių, ant jų viršaus užpilkite apie ketvirtadalį viso kremo ir sudėliokite pusę kiekio riekelėmis supjaustytų bananų. Ant jų užpilkite šiek tiek kremo. Tada vėl ant viršaus užtrupinkite medulių, sudėliokite likusias bananų riekeles ir apliekite kremu. Tortą papuoškite meduolių trupiniais.
Palaikykite šaldytuve, kad sustingtų (geriausiai per naktį).
Skanaus

