Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir besiplečiančios venos

Nežinau ar čia į temą, bet aš visa mėlynai išraizgyta ir to tikėjaus biggrin.gif
Visos rankos, kojos, pilvas, krūtinė (ji išvis beveik mėlynos spalvos) bet aš taip ir maniau kad bus pas mane oda plonytė, kraujo dabar turiu daugiau, plius ne vasara nieks to nemato smile.gif tai labai ir nepanikuoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjūnė* @ 2010 10 19, 10:54)
Nežinau ar čia į temą, bet aš visa mėlynai išraizgyta ir to tikėjaus  biggrin.gif
Visos rankos, kojos, pilvas, krūtinė (ji išvis beveik mėlynos spalvos) bet aš taip ir maniau kad bus pas mane oda plonytė, kraujo dabar turiu daugiau, plius ne vasara nieks to nemato  smile.gif tai labai ir nepanikuoju  smile.gif

Pas mane visą laiką venos buvo ryškios, paviršiuje. Per nėštumą jos dar labiau paryškėjo visur, bet čia nieko tokio mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vėjūnė* @ 2010 10 19, 09:54)
Nežinau ar čia į temą, bet aš visa mėlynai išraizgyta ir to tikėjaus  biggrin.gif
Visos rankos, kojos, pilvas, krūtinė (ji išvis beveik mėlynos spalvos) bet aš taip ir maniau kad bus pas mane oda plonytė, kraujo dabar turiu daugiau, plius ne vasara nieks to nemato  smile.gif tai labai ir nepanikuoju  smile.gif

Pas mane iki nestuke.gif buvo viskas OK, netgi per 1ma nestuke.gif neturejau jokiu bedu su venom, o va su 2tra tai buvo nekas blink.gif i kojas buvo baisu paziureti. Gimdziau netgi su kojinem, o po gimdymo praejus posei metu viskas susitvarke. Ant koju ne zymeles biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Keja @ 2010 10 19, 13:56)
Pas mane iki  nestuke.gif buvo viskas OK, netgi per 1ma  nestuke.gif neturejau jokiu bedu su venom, o va su 2tra tai buvo nekas blink.gif i kojas buvo baisu paziureti. Gimdziau netgi su kojinem, o po gimdymo praejus posei metu viskas susitvarke. Ant koju ne zymeles biggrin.gif

Na, ir įdomiai čia g.gif Jeigu venos išsiplėtė, tai jos susitraukti nebegali blink.gif
Tai gal ten kažkas kitokio buvo?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,susiduriau ir as su sia problema,mums 28 savaiteles ir tiek venos issoko,kad vaje.....desine koja dar nieko,net va kaire kazkas nenormalaus ir ne gana to kaires puses tarpvietej issoko,lupa patinus oho kaip verysad.gif daktaru klausiu,praeis po gimdymo! nesioju kojines,bet nieko jos man nepadeda...Gyvenu UK,jie tik kojines siulo ir viskas...man svarbiausia kaip su gimdymu bus,kaip ta tarpviete??! Gal kam panasi situacija???Pasidalinkit....!!!
Atsakyti
Klausykit, likimo draugės, norėjau jūsų paklasuti, ką jūs naktimis dedate po kojom, kad aukščiau būtų miegoti? Galvoju, gal yra tokių kietų storų pagalvių ar ko. nes aš tai pledą susukusi laikau, bet jis toks fainas, man ir šiaip reikalingas, tai ką daryti? atsimenu, buvau komandiruotėj užsieny, tai po lėktuvų taip skaudėjo ir pavargo kojos, kad aš nesusmulkindama viešbuty pufiką nedidelį į lovą įsidėjau ir buvo šakės kaip gerai, kojos stačiu kampu ilsėjosi lotuliukas.gif
tai mąstau , ką čia išradus tokio g.gif
Atsakyti
ko gero reikėtų venomis dar prieš vasaros karščius pradėti rūpintis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gatu: 16 gegužės 2012 - 21:20
Sveikos, mamytes!

Turiu problemele ir tikiuosi patarimu is jusu. Po gimdymo atsirado problemu su koju venomis. Pirmiausia, jos išryškėjo, o be to ir jauciu nemalonu tempima, kojos net ištinsta. Ka daryti? Kokius vaistus vartojate? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(latika_latikele @ 2013 06 17, 17:42)
Sveikos, mamytes!

Turiu problemele ir tikiuosi patarimu is jusu. Po gimdymo atsirado problemu su koju venomis. Pirmiausia, jos išryškėjo, o be to ir jauciu nemalonu tempima, kojos net ištinsta. Ka daryti? Kokius vaistus vartojate?  unsure.gif

Sveika,

VENORUTON 1000

Arba yra VENORUTON 500 forte, bet tada reikia 2 tableciu per diena

mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos.
nezinau kurioje temoje rasyti. laukiuosi dar mazai, yra tokia problema: is niekur nieko pradeda niezeti vidines koju slaunis/i, tada pasikasau, oda parausta ir....ziuriu po kiek laiko melyne. Tokia..po oda matosi pamelynuoja. Ir jau keliose vietose ant vidines slaunies puses. Kas cia yra???? Niekada nebuvo...o jau kelintas kartas per pora menesiu....sad.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

su koju tinimu ir venu issipletimu promblemu neturejau, o kai pastojau ir prasidejo... sad.gif kojos istindavo, vakarais atrodydavo tokios sunkios jog vos pakeliu sad.gif( Vaistu vartoti nesinorejo del vaikelio. Drauge rekomendavo isigyti kompresines kojines. Isigijau vokiskos kompanijos pedkelnes ir esu be galo patenkinta lotuliukas.gif tinimas dingo, aisku ne iskart smile.gif dingo ir sunkumas. Isnesiojau nuo nestumo vidurio ir dar dabar tebenesioju (vaikuciui 4 men) smile.gif svarbiausia, kad jos neatrodo baisiai (tradicines spalvos) ir kaina pateisino lukescius.
Papildyta:
Sveikos mamytes,

su koju tinimu ir venu issipletimu promblemu neturejau, o kai pastojau ir prasidejo... sad.gif kojos istindavo, vakarais atrodydavo tokios sunkios jog vos pakeliu sad.gif( Vaistu vartoti nesinorejo del vaikelio. Drauge rekomendavo isigyti kompresines kojines. Isigijau vokiskos kompanijos pedkelnes ir esu be galo patenkinta lotuliukas.gif tinimas dingo, aisku ne iskart smile.gif dingo ir sunkumas. Isnesiojau nuo nestumo vidurio ir dar dabar tebenesioju (vaikuciui 4 men) smile.gif svarbiausia, kad jos neatrodo baisiai (tradicines spalvos) ir kaina pateisino lukescius.
Atsakyti
sveikos

vakar teko vaziuoti del venu i ligonine, nes sedet nelabai galiu, tai prirase krauja skystinanciu vaistu, juos reik i pilva susileisti, tai gyd ligoninej ir sako, tai gi namie doh.gif nu kaip as i ta akmenini pilva susileisiu,,nesamone, ar kam yra skyre tokiu vaistu? bigsmile.gif

aciu
Atsakyti